Τα δώρα για την κοπή της πίτας 2013 στη Θεσσαλονίκη

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα δώρα για την κοπή της πίτας 2013 στη Θεσσαλονίκη

Ευχαριστώ πολύ την AVArt και τον Νίκο Μενδρινό για το δώρο.
Και του χρόνου να είμαστε όλοι γεροί και τυχεροί.

Και εγω ευχαριστω, τον Κυριο Πορφυριου !
Ηρθε στην καταλληλη εποχη το περιοδικο (δεν σκαμπαζω γρι και θα κανω αγορα τον Σεπτεμβριο).

(Δημητρη, μου χρωστας μερικα ακομα τζιτζιρι μιτζιρι ... μην ξεχνιομαστε !)

Υστεροπληκτρον :
ας με κατατοπισει καποιος ποιο ειναι το δωρο μου ... να ξερω ποιον να ευχαριστησω !
νομιζω οτι εχω κανει λαθος !

Last edited:
Και εγω ευχαριστω, τον Κυριο Πορφυριου !
Ηρθε στην καταλληλη εποχη το περιοδικο (δεν σκαμπαζω γρι και θα κανω αγορα τον Σεπτεμβριο).

(Δημητρη, μου χρωστας μερικα ακομα τζιτζιρι μιτζιρι ... μην ξεχνιομαστε !)

Υστεροπληκτρον :
ας με κατατοπισει καποιος ποιο ειναι το δωρο μου ... να ξερω ποιον να ευχαριστησω !
νομιζω οτι εχω κανει λαθος !

Δεν κάνεις λάθος Μάνε...Μια συνδρομή από το Hi Fidelity έχεις..

Στείλε μου τα στοιχεία σου να σε προσθέσω στην λίστα που θα πάει στο περιοδικό.

Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου για το περιοδικό hi fidelity και το avclub. Nα είστε σίγουροι πως θα τα λιώσω τα τεύχη.

Θα ηθελα να ευχαριστησω τον mr_rebelos για την προσφορα του στο μαγευτικο καστρακι,καλα ειδα την ιστοσελιδα με τα τοπια και μεσα μου ξυπνησε φωτογραφικος οιστρος.Αλλα ενδεχωμενος να ειμαι εκτος ελλαδος οποτε σκεφτηκα τον τασο send που παει και στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ και μας στελνει κατα καιρους πολυ ομορφες φωτο απο εκει να αξιοποιηση την πολυ ωραια φωτοβολτα.Νασται ολοι καλα.

Digital TV ... ?
Ουφ, οτι αποφασισετε.

Εγω σκεφτομαι ηδη την επομενη μαζωξη.
Πηγα με παρεα στον Χαμοδρακα την Κυριακη που μας περασε.
ΚΑΚΩΣ καθισαμε μεσα. Το μπαλκονι του ειναι ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.
Βεβαια, ειχε κρυο που τσιμπαγε τοτε (μια βδομαδα πριν).
Και δεν το ειχαν συγυρισει εξω. Χαλι μαυρο ηταν !
Τωρα ειναι ... τελειως αλλη φαση !

Digital TV ... ?
Ουφ, οτι αποφασισετε.

Εγω σκεφτομαι ηδη την επομενη μαζωξη.
Πηγα με παρεα στον Χαμοδρακα την Κυριακη που μας περασε.
ΚΑΚΩΣ καθισαμε μεσα. Το μπαλκονι του ειναι ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.
Βεβαια, ειχε κρυο που τσιμπαγε τοτε (μια βδομαδα πριν).
Και δεν το ειχαν συγυρισει εξω. Χαλι μαυρο ηταν !
Τωρα ειναι ... τελειως αλλη φαση !

δεν είναι ο,τι αποφασίσουμε...
εδώ επιστρατεύσαμε τον μηχανισμό κλήρωσης των εθνικών λαχείων...

btw πόσα πλήρωσες για το avatar?

Απάντηση: Re: Τα δώρα για την κοπή της πίτας 2013 στη Θεσσαλονίκη

Θα ηθελα να ευχαριστησω τον mr_rebelos για την προσφορα του στο μαγευτικο καστρακι,καλα ειδα την ιστοσελιδα με τα τοπια και μεσα μου ξυπνησε φωτογραφικος οιστρος.Αλλα ενδεχωμενος να ειμαι εκτος ελλαδος οποτε σκεφτηκα τον τασο send που παει και στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ και μας στελνει κατα καιρους πολυ ομορφες φωτο απο εκει να αξιοποιηση την πολυ ωραια φωτοβολτα.Νασται ολοι καλα.

Ευχαριστώ, αλλά δεν μπορώ να δεχθώ τέτοιο δώρο προορισμένο για τον ευρέτη του φλουριού!

Κυριε Υπηρηχητικε,
ξαλαφρωσε λιγο το γραμματοκιβωτιο σου ...
"
supersonic has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.
"
-bye-

κερδίζουν τα παρακάτω δώρα με την ίδια σειρά.

9. Η Crystal Audio προσφέρει:Εναν επίγειο ψηφιακό δέκτη Prime-HD, http://www.crystalaudio.gr/ProductDetails/Prime-HD.aspx και...
10. Ενα Energy Saver CES 5S-LL
11. Ενα Energy Saver CES 5R-LL
12. Ενα Energy Saver CES 5F
13. Ενα Energy Saver CES 1R
14. Ενα Energy Saver CES 1R-LL

παρακαλούνται οι φίλοι που κέρδισαν ένα από τα παραπάνω δώρα να επικοινωνήσουν μαζί μου για την παράδοση

Μολις σημερα παρελαβα τα Δορυφορικα νεα!
Ευχαριστω λοιπον εκ νεου,τοσο τη Δ.Ο. για την οργανωση,οσο φυσικα τους χορηγους,που σταθηκαν διπλα μας σε αυτην την υπεροχη εκδηλωση!!

9. Η Crystal Audio προσφέρει:Εναν επίγειο ψηφιακό δέκτη Prime-HD, http://www.crystalaudio.gr/ProductDetails/Prime-HD.aspx και...

2η υπενθύμιση...

παρακαλούνται οι φίλοι που κέρδισαν ένα από τα παραπάνω δώρα να επικοινωνήσουν μαζί μου για την παράδοση

2η υπενθύμιση...

3η υπενθύμιση....

Πιάνουν τόπο .....

Έστω και καθυστερημένα, να ευχαριστήσω κι εγώ το AVClub και τα Δορυφορικά Νέα για τη συνδρομή, μέσα στη βδομάδα που μας πέρασε παρέλαβα και το 2ο τεύχος... :2thumb22sup: