τα δωρα που θα κληρωθουν στις πιτες μας !!!!!

- 3 φακοι FENIX LD25.τους κερδισαν το μελη Δ.Θεοδωροπουλος ,-ΤZO- Nikos Kal

LOL! ο Τζο ηταν διπλα σε εμενα και τον Teomav στο τραπεζι της πιτας...και υπεστη την σχετικη κατηχηση/πρηξιμο!

και ο Νίκος Καλ απέναντί σου....

Re: Απάντηση: Re: τα δωρα που θα κληρωθουν στις πιτες μας !!!!!

Γιά να κερδίσεις την εξιλέωση
υποχρεούσαι σε δύο ηλιόλουστα μεσημέρια χωρίς φακό :flipout::flipout:

Και χωρις δυο φακους αν θελετε...αφου εχω πανω μου 3+, παντα περισσευουν!

και ο Νίκος Καλ απέναντί σου....

εχει πλακα να μιλας για το παιδι με τη γαλαζια μπλουζα.....δυστυχως δεν θυμαμαι πια το ονομα του. Αν ναι τοτε οι φακοι επεσαν διανα 100%!

Εγώ κέρδισα ένα dvd το unfaithful...πιο ενδιαφέρουσα η συνδρομή θα έλεγα :award: Αλλά γιατί δεν την κρατάς να αρχίσεις να ασχολείσαι και εσύ σιγά σιγά;;;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: τα δωρα που θα κληρωθουν στις πιτες μας !!!!!

kospap; said:
εχει πλακα να μιλας για το παιδι με τη γαλαζια μπλουζα.....δυστυχως δεν θυμαμαι πια το ονομα του. Αν ναι τοτε οι φακοι επεσαν διανα 100%!

Μπορντώ πουκάμισο σου κάνει; -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: τα δωρα που θα κληρωθουν στις πιτες μας !!!!!

κατσε ρε συ..εσυ δεν συστηθηκες σαν ΤΖΟ?

παιδια συγνωμη σε ολους αλλα το ειπα απο την αρχη οτι ονοματα δεν συγκρατω ευκολα.....να μου πεις τι φακους εχεις θα σου πω τη μερα τους αγορασες αλλα ονοματα γιοκ!

λοιπον σε ολους τουυς τυχερους...καλοριζικοι και αν κολλησετε καμμια ψωρα ξερετε που θα μας βρειτε!

ενα μεγαλο ευχαριστω στον συντονιστη της apple ΝΙΚΟΣ
μου εστειλε το δωρο απο την Θεσσαλονικη με κουριερ
( δεν δεχτηκε να πληρωσω ουτε το κουριερ )

Λόγω μιας τρελής βδομάδας που πέρασε με τρέξιμο, αμέλησα να γράψω τις ευχαριστίες μου για το δώρο που κέρδισα στην πίτα...! Μια επισκευή iPhone λοιπόν, που στην περίπτωσή μου ήταν σωτήρια λόγω βλάβης που έτυχε να έχω (μα πόσο κωλόφαρδος πια...!).

Χίλια ευχαριστώ στον Νίκο για την πληρέστατη και ταχύτατη εξυπηρέτηση, το τηλέφωνο γύρισε πίσω σωστά πακεταρισμένο, και "καινούριο", απαλλαγμένο απ'το πρόβλημά του, ενώ επιπλέον έλαβα δώρο και μια θηκούλα που πάντα είναι χρήσιμη.

Με λίγα λόγια, :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: τα δωρα που θα κληρωθουν στις πιτες μας !!!!!

Από το περιοδικό Digital Info TV

-5 Ετήσιες συνδρομές τις κερδισαν το μελη giordino, mdvg, teomad και Κακαλιος

issue29.jpg

παιδια, δεν καταλαβα, εγω κερδισα περιοδικο ή οχι και αν κερδισα τοτε που ειναι ???

Από το περιοδικό Digital Info TV

-5 Ετήσιες συνδρομές τις κερδισαν το μελη giordino, mdvg, teomad και Κακαλιος

issue29.jpg

παιδια, δεν καταλαβα, εγω κερδισα περιοδικο ή οχι και αν κερδισα τοτε που ειναι ???

πρέπει να δώσουμε τις διευθύνσεις μας σε κάποιον για να ενεργοποιηθεί η συνδρομή.

Παίδες, γιά βοηθήστε λίγο:
Από το Σάβββατο έχω τα δώρα της πίτας και μεταξύ άλλων υπάρχουν καμιά εικοσαριά εκπαιδευτικά dvd με σκύλους αλλά αν και έκατσα και τα είδα όλα δυό φορές, δέν είδα πουθενά ποιός είναι ο παραλήπτης τους.
Μήπως θα μπορούσε κάποιος να ρίξει λίγο κόκαλο στην υπόθεση?

Παίδες, γιά βοηθήστε λίγο:
Από το Σάβββατο έχω τα δώρα της πίτας και μεταξύ άλλων υπάρχουν καμιά εικοσαριά εκπαιδευτικά dvd με σκύλους αλλά αν και έκατσα και τα είδα όλα δυό φορές, δέν είδα πουθενά ποιός είναι ο παραλήπτης τους.
Μήπως θα μπορούσε κάποιος να ρίξει λίγο κόκαλο στην υπόθεση?

Ευκαιρια Βασιλη ,εκτος απο βουβαλια και ενυδρειο να αποκτησεις και σκυλο

Ευχαριστώ τον Παντελή για τον φακό που δώρισε και κέρδισα στην πίτα και τον Βασίλη που μου τον έφερε ο ίδιος χτες στο σπίτι.

Τώρα αρχίζει η έρευνα για μπαταρίες-φορτιστή και βάση ποδηλάτου.

Ευκαιρια Βασιλη ,εκτος απο βουβαλια και ενυδρειο να αποκτησεις και σκυλο

Όλα μαζί?
Θα τρέχω ξεμαλλιασμένος ωσάν φέρελπις κορασίς στην 5th Εast Αvenue με 30 λουριά για κινητήρα :Banane0:

##

Ευχαριστώ τον Παντελή για τον φακό που δώρισε και κέρδισα στην πίτα και τον Βασίλη που μου τον έφερε ο ίδιος χτες στο σπίτι.

Τώρα αρχίζει η έρευνα για μπαταρίες-φορτιστή και βάση ποδηλάτου.

Υποχρέωσή μου, πήρα μάτι άλλωςτε και το ipadII :Banane0:

Γιά μπαταρίες έμαθα:
Μου είπε ο Αντώνης που του πήρα το φακό.
Έχεις πμ

Θα τον πεθάνετε βρε τον άνθρωπο στο περπάτημα;
:idea: Δεν περνάς τα λουριά στα ψάρια που δεν θα σε τρέχουν κιόλας;

Καλά..., γιά τα λουριά είμαστε όλοι μας,
γιά τα ντιβιντιά θα μου πεί κάποιος κάτι ?
Ποιός είναι ο τυχερός της πίτας γιά να του τα δώσω pls
Ή αν ξεχάσατε να τα βάλετε στην κλήρωση (...χαχαχαχα!!!!),
αποφασίστε να τα δωρίσουμε σε κανένα σύλλογο, βιβλιοθήκη, κλάμπ, σχολείο, ερευνητικό κέντρο, τρομοκρατική οργάνωση, καφετέρια, εκκλησία ...ό,τι θέλετε τέσπα