ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΜΑΣ!!

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
29,326
Παλλήνη
Οσοι απο εσας αποφασισουν να μας κανουν την τιμη να ειναι μαζι μας στην κοπη της πιτας σε Αθηνα και Θεσσαλονικη, θα εχουν ενα λογο παραπανω να ανυπομονουν μεχρι εκεινη την ημερα!
Γιατι?
Διοτι το AVCLUB θα γιορτασει την κοπη της πρωτης του πιτας μοιραζοντας τα ακολουθα δωρα-χορηγιες φιλων του Avclub, στους τυχερους που θα συμμετασχουν στις εκδηλωσεις σε Αθηνα-Θεσσαλονικη!!!!

- Εναν προβολέα 1280Χ720 DLP BENQ 7700 , με την ευγενική χορηγεία της BSI (www.bsi.gr)!

PE7700_O.jpg

-Ενα DVD player με εξοδο HDMI Pionneer DV-490, με την ευγενική χορηγεία της Intersys (www.intersys.gr)
pioneer-dv-490v-s.jpg

-Τρεις επιγειους ψηφιακους δεκτες Sherton DT-200 με την ευγενική χορηγεία της ADAMCO (www.adamco.gr)

9556.jpg

- δωρεάν διαμονη 2 διανυκτερευσεων στον Παραδοσιακο Ξενωνα KASTRAKI TRADITIONAL VILLAGE στο γραφικό Καστράκι Βαλτου στο Αγρίνιο, με την ευγενική χορηγεία της επιχειρησης KASTRAKI TRADITIONAL VILLAGE (www.kastrakivillage.gr )

563724

-Πεντε CDs με ολη την δισκογραφια των MUSE, προσφορα του μελους Δημητρη Ιωαννου.

- Ενα συλλεκτικό Βυνιλιο προσφορα του μελους Αντωνη Φαμελου (Αfam)
La Boheme, 1978 Philips 6769 031 2LP
Covent Garden Orch. London, Colin Davis (cond.)
Katia Ricciarelli (Mi), Ashley Putnam (Mu), Josacute; Carreras (R), Ingvar Wixell (Ma), Håkan Hagegård (S), Robert Lloyd (C), Giovanni De Angelis (B), William Elvin (B, A)

- Ενα μονοημερο ταξιδι στους ΔΕΛΦΟΥΣ για δυο ατομα αξιας 200 ευρω με τα υπερπολυτελη πουλμαν της εταιρειας CHAT TOURS, προσφορα του μελους Stelios Papa.
Περιλαμβανει:
1. μεταφορα με limo απο το σπιτι στο terminal της αναχωρησεως ( Πλ συνταγματος ) αν η αποσταση δεν ειναι μεγαλυτερη των 10 χιλ.
2. επαγγελματιας ξεναγος
3. Lunch σε ταβερνα 5 stars στους ΔΕΛΦΟΥΣ η στο hotel ΑΜΑΛΙΑ
4. παραταση της διαμονης και επιστροφη αλλη ημερα

-ένα ζευγάρι βάσεις ηχείων τοίχου VOGELS Unilock 2000SC με την ευγενική χορηγεία της ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗΣ (http://www.kinotechniki.gr )

-ένα ζεύγος interconnect Cable 845 Model Signal Way με την ευγενική χορηγεία του καταστηματος Studio 845.
564114

-μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή PANASONIC LUMIX DMC-LZ5 με την ευγενική χορηγεία της εταιρείας INTERTECH (www.intertech.gr)

114231187463.jpg

DMC-LZ5
ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ LUMIX
— Οπτικός Σταθεροποιητής Εικόνας MEGA O.I.S.
— Φακός Lumix DC Vario
— Αισθητήρας CCD 6 Megapixels
— Oθόνη LCD 2,5" με Λειτουργία λήψης υπό γωνία
— Λειτουργία Υψηλής Ευαισθησίας (ISO1600)* που εξαλείφει το θόλωμα
— Λειτουργία Mega Burst (συνεχόμενων λήψεων) 3 καρέ/δευτ.
— Οπτικό zoom 6x / 6.1-36.6mm (ισοδύναμο με 37-222mm για φιλμ 35mm)
— Μέγιστο διάφραγμα: F/2.8-4.5
— Extra Optical Zoom (επιπλέον οπτικό zoom): 8.3x (στα 3.0Mpixels)
— Εγγραφή video ανάλυσης VGA (640x480) στα 30 καρέ/δευτ.
— Υποδοχή κάρτας μνήμης SD (προαιρετική)
— Ενσωματωμένη μνήμη 14 MB
— 2 μπαταρίες AA Oxyride (περιλαμβάνονται)
— Χρώμα: Ασημί ή Μαύρο

-ενα ηχοσύστημα PANASONIC ΜΙCRO SC-PM33 με την ευγενική χορηγεία της εταιρείας INTERTECH (www.intertech.gr)

SC-PM33.jpg

SC-PM33
ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ MICRO
— Ισχύς εξόδου 40W (RMS)
— Σύστημα ηχείων Bass-Reflex 2 δρόμων
— Βελτιωμένος ειδικός audio πυκνωτής για ποιοτικό ήχο
— Εύκολη σύνδεση με φορητές συσκευές ήχου μέσω της υποδοχής Music Port
— Αναπαραγωγή ΜP3 με προβολή τίτλου ID3
— Kασετόφωνο

Αυτα και αλλα δωρακια θα περιμενουν τους τυχερους που θα γιορτασουν μαζι μας την την Κυριακή 28/01/2007 στην Θεσσαλονίκη και την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2007 στην Αθηνα !

Σας περιμενουμε ολους!:firstprize:

Last edited:
Και να μην ήθελα που ήθελα να έρθω τώρα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Larry, ήξερες είχες άσσους στο μανίκι σου, Βαγγέλη μάλλον έχασες!!!!

Πάντως θεωρω ότι τα δωρα θα μπορουσαν και πρεπει να απευθυνονται σε όλα τα μελη. Αν καποιος για πραγματικα αξεπέραστους λόγους δεν μπορει να ερθει ειναι αδικο να αποκλειεται από τα δωρα... (για παραδειγμα ο Μπελλος που στηριζει το AVCub από το εξωτερικο γιατι να ειναι εκτος;)

Δεν το λεω για μενα αλλα........

ΘΕΛΩ ΔΩΡΟ ΤΩΡΑ!!!:twoguns: :twoguns:

Γίνεται να αλλάξω και το Χ2 να γίνει Χ20 ?
Ξέρετε έχω και τα παιδιά και κάποιους ακόμη.

Από lcd τίποτα ???

Με έχει φάει η γυναίκα μου :slapface: , με δυσκολία την κρατάω και δεν αντέχω άλλα έξοδα μέχρι το Ιούνιο !!!!

HELP !!! :nounder: :nounder:

Συγχαρητήρια στους οργανωτες αλλα πανω απολα σε ολα τα μελη του AVClub.

Ειναι παρα πολυ σημαντικο για ενα ανεξαρτητο φορουμ να του συμπαραστεκονται με αυτον και με οποιο αλλο τροπο οι οποιες εταιριες του χωρου.

Σημαινει οτι καταλαβαινουν το σκοπο της υπαρξης μας ως φορουμ και πανω απολα καταλαβαινουν οτι προκειται για το χομπι μας.

Μπραβο κι ευχαριστουμε !!

Συγχαρητήρια στους οργανωτες αλλα πανω απολα σε ολα τα μελη του AVClub.

Ειναι παρα πολυ σημαντικο για ενα ανεξαρτητο φορουμ να του συμπαραστεκονται με αυτον και με οποιο αλλο τροπο οι οποιες εταιριες του χωρου.

Σημαινει οτι καταλαβαινουν το σκοπο της υπαρξης μας ως φορουμ και πανω απολα καταλαβαινουν οτι προκειται για το χομπι μας.

Μπραβο κι ευχαριστουμε !!

Μωρέ άστα αυτά και..φλουρί δεν παίρνεις !!:flipout:

Re: Απάντηση: ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΜΑΣ!!

Γίνεται να αλλάξω και το Χ2 να γίνει Χ20 ?
Ξέρετε έχω και τα παιδιά και κάποιους ακόμη.

OYST βρε αφου η συμμετοχη παει κατα μελος ,αμα ειναι ετσι να φερω κι εγω τα καναρινια του πατερα μου

Λαρρυυυυυυυ Χ 60 παρακαλααουυαααααααα

Re: Απάντηση: ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΜΑΣ!!

Πάντως θεωρω ότι τα δωρα θα μπορουσαν και πρεπει να απευθυνονται σε όλα τα μελη. Αν καποιος για πραγματικα αξεπέραστους λόγους δεν μπορει να ερθει ειναι αδικο να αποκλειεται από τα δωρα... (για παραδειγμα ο Μπελλος που στηριζει το AVCub από το εξωτερικο γιατι να ειναι εκτος;)

Συμφωνώ. Καποιοι (οπως η αφεντια μου) πολλα σαβ/κα ειναι εκτος αθηνων και κριμα ειναι.. Αφηστε που θα ξερω μετα την 1η φλεβαρη αν θα μπορω..

Παιδια, τα δωρακια αντιστοιχουν στα φλουρια της πιτας, για το καλο!
Δεν ειναι δυνατον να κανουμε μια κληρωση για 2000 μελη!
Ελπιζω να ειμαι κατανοητος...

Λογικο αυτο που λες.. θα μπορουσε ωστοσο να γινει κληρωση για τα ενεργα μελη, μεσω πχ ενος τοπικ, οπως εγινε και σε αλλο "αδερφο" φορουμ, με δημοσιευση λιγο πριν, ωστε να αποκλειστουν εγγραφες ειδικα γι'αυτο (οπως εγινε απεναντι).

Αυτα. Φυσικα και καταλαβαινω αν θελετε να το κανετε οπως λετε, μοναδικη ενσταση ειναι οτι τα δωρα για το καλο δεν ειναι ακριβως συμβολικα:music-smiley-005: :music-smiley-005: :music-smiley-005: και σιγουρα θα ειναι αδικο για καποιους.

Χωρις παρεξηγηση παντα! :ernaehrung004:

Μιας και θα ειμαστε πολλοι μαζεμενοι, να φερω εκεινες τις παλιοζαντες μπας και τις "σπρωξω"?
:flipout: :flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΜΑΣ!!

Λογικο αυτο που λες.. θα μπορουσε ωστοσο να γινει κληρωση για τα ενεργα μελη, μεσω πχ ενος τοπικ, οπως εγινε και σε αλλο "αδερφο" φορουμ, με δημοσιευση λιγο πριν, ωστε να αποκλειστουν εγγραφες ειδικα γι'αυτο (οπως εγινε απεναντι).

Αυτα. Φυσικα και καταλαβαινω αν θελετε να το κανετε οπως λετε, μοναδικη ενσταση ειναι οτι τα δωρα για το καλο δεν ειναι ακριβως συμβολικα:music-smiley-005: :music-smiley-005: :music-smiley-005: και σιγουρα θα ειναι αδικο για καποιους.

Χωρις παρεξηγηση παντα! :ernaehrung004:

Σεβαστή η παρατήρησή σου, όμως θα σου πώ ότι και εγω είμαι μέλος στο AVSFORUM αλά δικαίωμα δώρου στην πρωτοχρονιάτικη πίττα τους δεν έχω!!!-bye-