ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΜΑΣ!!

Απάντηση: Re: ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΜΑΣ!!

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

κοβουνε πιτττταααα τα αμερικανακια ωρε?

Λέμε ρα παιδί μου τώρα...στην πίττα στεκόμαστε;Αντε να το αλλάξω γιά να ταιριάξει καλύτερα...στην κοπή του πρωτοχρονιάτικου Donats τους!!!!:flipout:

Gifts Update !!!!

Τα cd's θα είναι όλη η δισκογραφία των Muse

5 cd's

1. Showbiz (1989)
2. Origin Of symmetry (2001)
3. Hullabaloo (2cd:B-sides & live 2002)
4. Absolution (2003)
5. Black Holes and Revelations (2006)

Μόνο που αν τα κληρωθεί κάποιος που δεν του αρέσουν ας τα αλλάξει με κάποιον που ενδιαφέρεται..

κανα BlueSky απο τα 500 πουχετε κρυψει σε υπογειες στοες μην τυχον και καει το εργοστασιο θα κληρωσετε η τσαμπα θαρθουμε???

Απάντηση: Re: ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΜΑΣ!!

κανα BlueSky απο τα 500 πουχετε κρυψει σε υπογειες στοες μην τυχον και καει το εργοστασιο θα κληρωσετε η τσαμπα θαρθουμε???

Σκάσε πια:slapface: :flipout: ! Γκρινιάρη..

Θα σου φέρω το δικό μου που το βαρέθηκα κι όλας !!-bye-

Gifts Update !!!!

Τα cd's θα είναι όλη η δισκογραφία των Muse

5 cd's

1. Showbiz (1989)
2. Origin Of symmetry (2001)
3. Hullabaloo (2cd:B-sides & live 2002)
4. Absolution (2003)
5. Black Holes and Revelations (2006)

Μόνο που αν τα κληρωθεί κάποιος που δεν του αρέσουν ας τα αλλάξει με κάποιον που ενδιαφέρεται..

Κε Ιωάννου μου κρατάτε ένα Showbiz (1989) παρακαλώ ??...:music-smiley-005:

Eπανέρχομαι με ένα δωράκι και εγω από την προσωπική μου συλλογή σε βινύλιο.......:chinscratch: :chinscratch:

Θυμάμαι ότι κάτι είχα διπλό... και σπανιο...

Eπανέρχομαι με ένα δωράκι και εγω από την προσωπική μου συλλογή σε βινύλιο.......:chinscratch: :chinscratch:

Θυμάμαι ότι κάτι είχα διπλό... και σπανιο...

Ναι και περιέχει το γνωστό αθάνατο τραγούδι τής Σουλης Σαμπάχ´Δώσμου την ισοπαλία και ας είμαι δεύτερη´:flipout: -bye-

1.τον προβολέα 1280Χ720 DLP BENQ 7700 , με την ευγενική χορηγία της BSI κερδισε ο Δημητρης Μανωλακος Διαχειριστης της κατηγορίας μουσικής

2.το DVD player με έξοδο HDMI Pionneer DV-490, με την ευγενική χορηγία της Intersys κέρδισε το μελος Βασίλης Σωκρατιδης

3.μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή PANASONIC LUMIX DMC-LZ5 με την ευγενική χορηγία της εταιρείας INTERTECH κέρδισε ο George Pappas

4.επιγειο ψηφιακό δεκτh Sherton DT-200 με την ευγενική χορηγία της ADAMCO το μέλος o Havoc

5.επιγειο ψηφιακο δεκτh Sherton DT-200 με την ευγενική χορηγία της ADAMCO κερδισε ο Lepton Διαχειριστης της κατηγοριας "εκτός"

6 επιγειο ψηφιακο δεκτh Sherton DT-200 με την ευγενική χορηγία της ADAMCO κέρδισε η Κα Τρυφωνιδη

7 ενα ηχοσύστημα PANASONIC ΜΙCRO SC-PM33 με την ευγενική χορηγία της εταιρείας INTERTECH κέρδισε η Κα Μαρια Ποτακιδη

8.ένα ζεύγος interconnect Cable 845 Model Signal Way με την ευγενική χορηγεία του καταστηματος Studio 845. κερδισε ο Νασος Μανιατης διαχειριστης της κατηγορίας "Τηλεορασεις"

9.ένα ζευγάρι βάσεις ηχείων τοίχου VOGELS Unilock 2000SC με την ευγενική χορηγία της ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗΣ κέρδισε το μέλος Σταμάτης Μπ

Οι διαχειριστες που κερδισαν το φλουρι στην πιτα μας και κληρωθηκαν τα αντιστοιχα δωρα θα δωσουν τα δωρα τους με τον τροπο που θα επιλεξουν στης κατηγοριες τους ειτε με την μορφη κληρωσεως ειτε με την μορφη καοιου διαγωνισμου

Eπισης περα απο την πατροπαραδοτη κοπη της πιτας και τα φλουρια της κληρωθηκαν στα μελη μας και δωρα που αλλα μελη μας ειχαν την ευγενική καλοσύνη να μας χορηγήσουν

1 και 2 Δυο δωρεάν διαμονες των 2 διανυκτερευσεων στον Παραδοσιακο Ξενωνα KASTRAKI TRADITIONAL VILLAGE στο γραφικό Καστράκι Βαλτου στο Αγρίνιο, με την ευγενική χορηγία της επιχειρησης KASTRAKI TRADITIONAL VILLAGE

κερδισαν οι Larry Διαχειριστης Δορυφορικων και ο Μιχαλης Διαχειριστης στην κατηγορια Apple

3.Πεντε CDs με ολη την δισκογραφια των MUSE, προσφορα του μελους Δημητρη Ιωαννου. κερδισε το μελος Σπυρος Σουρλας

4.Ενα μονοημερο ταξιδι στους ΔΕΛΦΟΥΣ για δυο ατομα αξιας 200 ευρω με τα υπερπολυτελη πουλμαν της εταιρειας CHAT TOURS, προσφορα του μελους Stelios Papa. κερδισε το μελος ΕΚΙ 65

5.Ενα συλλεκτικό Βυνιλιο προσφορα του μελους Αντωνη Φαμελου (Αfam)
La Boheme, 1978 Philips 6769 031 2LP κερδισε το μελος Browser

6.και τελευταιο δωρο το περιφημο blue Sky προσφορα του διαχειριστη της κατηγοριας Home cinema Tασου Οικονόμου που κέρδισε το μέλος Havoc

Last edited by a moderator:
6.και τελευταιο δωρο το περιφημο blue Sky προσφορα του διαχειριστη της κατηγοριας Home cinema Tασου Οικονόμου που κέρδισε το μέλος Havoc

Το διαμαντι του Χαλι Εντ παραδοθηκε στο μελος της συντακτικης ομαδας Δημητρακουδη Δημητρη απο εμενα ως ελαχιστη ανταμοιβη στον Αγιατολαχ του HD που τοσο πολυ προσπαθει να μας ανοιξει τα στραβα μας στο δυσπροσιτο πεδιο του Ηigh Definition.Ειναι αλλη μια προσπαθεια να τον κανουμε Χαι Εντ εκτος απο Χαι Ντεφινισιον.

(βασικα ειχα δει το serial number και καταλαβα οτι ειναι στην σκαρτη παρτιδα γι αυτο και ο δωροθετης του το ξανακληρωσε αφου το κερδισε ο ιδιος !!!:SFGSF8: )

Καλες ακροασεις Δημητρη......