να μας καλέσεις να ακούσουμε το σύστημα ( πρέπει όμως να έρθω μαζί με κάποιον για να μην χαθώ)
Θελω βοηθεια για John Abercrombie ομως, μιας και εχω ξετρελαθει με το Selected Recordings, της ECM και δεν ξερω τι να πρωτοπαρω απο δαυτον!
Πέτρο, αν έχεις πάρει το :rarum: Selected Recordings προφανώς ανθολογεί τη δουλειά του στην ECM πρίν από το 2000 που κυκλοφόρησε το ίδιο.
To 2000 όμως έβγαλε, το εκπληκτικό Cat’N’Mouse και στη συνέχεια, πάντα στην ECM, τα Class Trip (2003) και The Third Quartet (2006) το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι και το καλύτερό του μέχρι σήμερα.
Θα σου συνιστούσα πάντως να αποκτήσεις οπωσδήποτε και το Structures στη Steeplechase.
Πριν το 2000, τα πράγματα είναι κουκιά μετρημένα: November, Timeless, Animato τα καλύτερα - το πρώτο απ αυτά είναι, κατά η γνώμη μου, το καλύτερο απ τα τρία. Ακολουθεί το Open Land. Ολα ECM.
Eλπίζω να βοήθησα. Είναι πολύ σπουδαίος μουσικός ο Abercrombie για να "καθαρίσει" κανείς μαζί του με έναν ή δύο δίσκους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.