Τα δώρα των Χριστουγέννων (2008)

Οχι, απο Pat ειμαι κι εγω ενταξει. Θελω βοηθεια για John Abercrombie ομως, μιας και εχω ξετρελαθει με το Selected Recordings, της ECM και δεν ξερω τι να πρωτοπαρω απο δαυτον!

Απάντηση: Re: Τα δώρα των Χριστουγέννων (2008)

να μας καλέσεις να ακούσουμε το σύστημα ( πρέπει όμως να έρθω μαζί με κάποιον για να μην χαθώ :flipout::flipout:)

Μεταφοραί - Μετακομίσεις (24/7) ...ο μπίλιις :BDGBGDB55:
ρίξε σύρμα -bye-

Re: Απάντηση: Τα δώρα των Χριστουγέννων (2008)

Θελω βοηθεια για John Abercrombie ομως, μιας και εχω ξετρελαθει με το Selected Recordings, της ECM και δεν ξερω τι να πρωτοπαρω απο δαυτον!

Πέτρο, αν έχεις πάρει το :rarum: Selected Recordings προφανώς ανθολογεί τη δουλειά του στην ECM πρίν από το 2000 που κυκλοφόρησε το ίδιο.
To 2000 όμως έβγαλε, το εκπληκτικό Cat’N’Mouse και στη συνέχεια, πάντα στην ECM, τα Class Trip (2003) και The Third Quartet (2006) το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι και το καλύτερό του μέχρι σήμερα.
Θα σου συνιστούσα πάντως να αποκτήσεις οπωσδήποτε και το Structures στη Steeplechase.

Πριν το 2000, τα πράγματα είναι κουκιά μετρημένα: November, Timeless, Animato τα καλύτερα - το πρώτο απ αυτά είναι, κατά η γνώμη μου, το καλύτερο απ τα τρία. Ακολουθεί το Open Land. Ολα ECM.

Eλπίζω να βοήθησα. Είναι πολύ σπουδαίος μουσικός ο Abercrombie για να "καθαρίσει" κανείς μαζί του με έναν ή δύο δίσκους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα δώρα των Χριστουγέννων (2008)

Πέτρο, αν έχεις πάρει το :rarum: Selected Recordings προφανώς ανθολογεί τη δουλειά του στην ECM πρίν από το 2000 που κυκλοφόρησε το ίδιο.
To 2000 όμως έβγαλε, το εκπληκτικό Cat’N’Mouse και στη συνέχεια, πάντα στην ECM, τα Class Trip (2003) και The Third Quartet (2006) το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι και το καλύτερό του μέχρι σήμερα.
Θα σου συνιστούσα πάντως να αποκτήσεις οπωσδήποτε και το Structures στη Steeplechase.

Πριν το 2000, τα πράγματα είναι κουκιά μετρημένα: November, Timeless, Animato τα καλύτερα - το πρώτο απ αυτά είναι, κατά η γνώμη μου, το καλύτερο απ τα τρία. Ακολουθεί το Open Land. Ολα ECM.

Eλπίζω να βοήθησα. Είναι πολύ σπουδαίος μουσικός ο Abercrombie για να "καθαρίσει" κανείς μαζί του με έναν ή δύο δίσκους.

Nαι, αυτο εχω παρει και μου αρεσουν ολα τα κομματια. Ειναι επιλογες του ιδιου.

Φυσικα και με βοηθησες. Σε ευχαριστω.

Δεν ξέρω τι περιλαμβάνει το selected recordings, αλλά εγώ θα προτείνω τα παρακάτω και σύγκρινε τίτλους και κρίνε αν τα έχεις τα κομμάτια.

Timeless
Gateway
Sargasso Sea (με τον Ralph Towner)

Ενδεχομένως ίσως και το gateway 2 αν και δεν φτάνει το πρώτο.
Η θάλασσα των σαργασσών είναι άλλο κλίμα, ίσως σου αρέσει ίσως όχι. Πολύ θλιμένο, αφηρημένο, άνευ ρυθμού και αρκετά εξώκοσμο.

Θα έλεγα ότι στους προσωπικούς του δεν τα κατάφερνε τόσο καλά.
Όμως έχει παίξει εξαιρετικά σε δίσκους άλλων.
Πχ ο εξαιρετικά εύθραυστος δίσκος Deer Wan του τρομπετίστα Kenny Wheeler. Εκεί ο Abercrombie έχει έναν ιδιαίτερα καλοστημένο ρόλο.

Last edited:
Delivery estimate: 8 Jan 2009 - 21 Jan 2009
Dispatch estimate for these items: 5 Jan 2009 - 12 Jan 2009

"November"
John Abercrombie; Audio CD; £13.13

"Cat 'n' Mouse"

"Class Trip"

"Gateway"
John Abercrombie; Audio CD; £7.03

Θα παρω και τα Timeless , The Third Quartet και Structures .

Υ.γ. Με εφαγαν οι κακες συναναστροφες...:bang:

Last edited:
εγω δεν πηρα και πολλα ...

flying lotus - LA σε βινιλιο, πολυ καλο...
df4f5f133901e84f52fbbdb7431da97a_full.jpg

και κατι προσφορες σε cd απο metropolis
ben harper - free your mind - φοβερο album, μαλλον το καλυτερο του
4.jpg

Mingus -roots and blues
Charles-Mingus-Blues--Roots-349729.jpg

και ενα διπλο των sigur ros, δεν θυμάμαι πως λεγεται...