Τα είδα όλα !!!

Re: Απάντηση: Τα είδα όλα !!!

Μωρέ καλά λέω εγώ , θα πάρω με τις συμβουλές σας τα καλύτερα στην κατηγορία τιμής που θα κινηθώ και θα σκεφτώ πολύ να ξανακάνω login μετά .:BDGBGDB55: .

Η καλυτερη ιδεα που θα μπορουσες να εχεις! :flipout::flipout:

Φυσικα υπαρχει κι αλλη εναλακτική...
Να κανεις συχνα login, αλλά να γραφτεις στο κομα των ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΩΝ, στο thread με τις τηλεορασεις...

Τοτε ειναι σιγουρο οτι δεν θα ικανοποιηθεις ποτε ξανα απο αυτα που παιρνεις, οσο ακριβα κι αν ειναι! :smash::smash:

:ernaehrung004:

ειναι ενα φαινομενο που το βλεπουν αυτοι που εχουν αστιγματισμο ειδικα στις φωτεινες σκηνες κατι παραξενα ουρανια τοξα χρωματιστα που διαπερνουν την εικονα η ενα μερος του καδρου......

αν δεν το βλεπεις απο την αρχη δεν προκειτε να το δεις στο μελον......

αλλα αν σε ενοχλησει στην αρχη απλα μετα δεν θα απολαυσεις ταινια ευκολα ......

αλλοι το βλεπουν πολλοι αλλοι λιγο !

εγω παντως αυτο ειναι ο Ν1 λογος που δεν προκειται να αγορασω DLP προβολεα διοτι και εγω το ψιλοβλεπω αλλα δεν ξερω αν θα το βλεπουν και οι καλεσμενοι μου η οι γονεις μου η η γυναικα μου .....

μια δοκιμη βεβαια θα μας πεισει................

Εχω έναν InFocus DLP αλλά δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο. Δεν ήξερα κάν τι είναι το rainbow. Τώρα που μού το είπες μόλις πάω στο σπίτι θα το κοιτάξω.
Πάντως για να μην το είχα προσέξει μέχρι τώρα δεν πρέπει να είναι έντονο.

Εχω έναν InFocus DLP αλλά δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο. Δεν ήξερα κάν τι είναι το rainbow. Τώρα που μού το είπες μόλις πάω στο σπίτι θα το κοιτάξω.
Πάντως για να μην το είχα προσέξει μέχρι τώρα δεν πρέπει να είναι έντονο.
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ! Αν δεν το βλεπεις, μη το ψαχνεις! Αν το δεις, ενδεχεται να σε ενοχλει παντα!!

komhst , ο Μιχάλης μου είπε για κάτι χρωματάκια που συχνάζουν κυρίως σε λευκό φόντο , δεν είδα κάτι τέτοιο , αλλά σε μισή ώρα ένιωσα σαν ζελέ το μυαλό μου και μάλιστα σε τρεμάμενο χέρι .

Αν αυτό είναι το rainbow , τότε πίστεψέ με θα το είχες προσέξει από την πρώτη στιγμή .

Ο.Κ. Η αλήθεια είναι ότι ξέχασα να το κοιτάξω μόλις γύρισα σπίτι οπότε δεν το ξάχνω καθόλου τώρα για να μην μπαίνουμε σε διαδικασίες αλλαγής προβολέα. Δεν είμαστε για τέτοια τώρα...