Τα είδη της Metal

Ο Diamond είχε παίξει το 1990 στο Ρόδον στην περιοδεία για το Conspiracy. Αν και τα μέχρι τότε άλμπουμ ήταν κορυφαία, οπότε και τα τραγούδια το ίδιο, ο King έσκασε στην σκηνή πραγματικά κόκκαλο (πρέζα ή ποτό δεν ξέρω). Γενικά παραπάταγε και τρίκλιζε. Ακόμα και στο φέρετρο με δυσκολία μπήκε και βγήκε.
Παρόλα αυτά η συναυλία ήταν επική και ο τύπος τραγούδαγε άνετα. Εγώ τότε ήμουν μικρός και ανέβηκα στο θεωρείο. Από εκεί όμως είχα την απόλυτη εικόνα για τον πανζουρλισμό που γινόταν κάτω. Θυμάμαι χαρακτηριστικά σκηνικό που έχει ανέβει ένας τύπος και κάνει stage diving. Για κακή του τύχη προσγειώθηκε πάνω σε έναν ντουλάπα. Αυτό που ακολούθησε απλά δεν περιγράφεται. Σε μια αρένα που δεν μπορούσες να αναπνεύσεις, όταν ο ντουλάπας έσπρωξε το παλικάρι τσαντισμένος, άνοιξε ένα ημικύκλιο τεράστιο. Το παλικάρι πήγαινε προς τα πίσω με τα χέρια μπροστά παρακαλώντας τον ντουλάπα. Πάνω που πάει να τον τσακώσει, ξεκινάει ο Andy La Roque το solo του. Με την μία ο ντουλάπας γύρισε και άρχισε να χτυπιέται. Επικές σκηνές. Άλλες εποχές ρε φούστη μου.
Κρίμα για το Ρόδον. Αυτό και το Marquee στο Λονδίνο μου έχουν αφήσει πολλές αναμνήσεις.

Απάντηση: Re: Τα είδη της Metal

Ναι, τότε πρέπει να ήταν. Το '90 προετοιμαζόμουν για πανελλαδικές...

Φλεβαρης του '90,αποκριες.Και γω το ιδιο εκανα τοτε.
Αλλα τη συναυλια εκεινη δεν υπηρχε περιπτωση να τη χασω.
Εμενα παντως δε μου ειχε φανει κοκκαλο.Το τρεκλισμα το εκανε οταν ερμηνευε τον χαρακτηρα του Conspiracy.Oχι συνεχεια.
Τουλαχιστον ετσι το θυμαμαι,εχουν περασει και αιωνες...
Επισης δεν θα ξεχασω τον ντραμμερ,τον Snowy.To παλικαρι θεριζε...

Αν ήμουν στην Αθήνα, δεν θα την έχανα ούτε εγώ. Έλα όμως που έπρεπε να διασχίσω τη μισή χώρα και να δώσω ένα σκασμό λεφτά για να φτάσω στο Ροδον...

Παρότι είχα ξεφύγει από τα μέταλλα ,στη συναυλία είχα πάει ,δεν γινόταν αλλιώς. Και εγώ τον Diamond μια χαρά τον θυμάμαι. Το τέλος της συναυλίας με το φέρετρο ήταν όλα τα λεφτά. Είχε και μπαντάρα από πίσω του. Τα κλασικά κόκκαλα στο μικρόφωνο... ωραίες εποχές.

Ασχετο αλλα θυμαται κανεις τον Snoop Dogg στα mtv awards του '94,που ειχε σκασει στην σκηνη με το φερετρο;...
Αυτες ειναι καφριλες...

... Τα κλασικά κόκκαλα στο μικρόφωνο... ωραίες εποχές.

Χιχιχιχι...Καποια στιγμη ειχε βγαλει και μια τραγοκεφαλη (επαιζε ενα κομματι απο το Don't Break the Oath των Fate-δεν θυμαμαι πιο) και την...εγλυφε..:music-smiley-005:

Καλα απο καφριλες, θυμαμαι εγω wasp με τον blackie να αποκεφαλιζει κατι γουρουνια επι σκηνης, και να π*δα κατι αλυσοδεμενες καλογριες :violent-smiley-030:

Νομιζω ηταν στο tour του kill fuck die.

Το 90 ήταν μια χαρά...
Βέβαια ήμουν πλατεία και δεν είχα και 100% αντίληψη στο τι γινότανε. :p
Μετά από πολλά χρόνια, όταν ξαναήρθε δεν τραγούδησε.

Re: Απάντηση: Re: Τα είδη της Metal

Φλεβαρης του '90,αποκριες.Και γω το ιδιο εκανα τοτε.
Αλλα τη συναυλια εκεινη δεν υπηρχε περιπτωση να τη χασω.
Εμενα παντως δε μου ειχε φανει κοκκαλο.Το τρεκλισμα το εκανε οταν ερμηνευε τον χαρακτηρα του Conspiracy.Oχι συνεχεια.
Τουλαχιστον ετσι το θυμαμαι,εχουν περασει και αιωνες...
Επισης δεν θα ξεχασω τον ντραμμερ,τον Snowy.To παλικαρι θεριζε...

Ακριβώς θεατρικό και πολύ προσεγμένο performance από τον Κινγκ

Οι πολύ καλοί μου φίλοι Wrathblade έχουν βγάλει ένα EP και ένα album με απίστευτα rif και καλό κλασικό epic metal με αναφορές στην Ελληνική ιστορία και μυθολογία.
Για μένα ξεχωρίζει φυσικά το έπος Dolorous Shock

https://www.youtube.com/watch?v=H-FoudNqwgg

Το epic δεν με πολυσυναρπαζει πια, μονο καποια παλια και αγαπημενα αν ποτε ακουσω..
Το συγκεκριμενο παντως κομματι που εδωσες ειναι φοβερο. Τα riffs και γενικα το τραγουδι ειναι δυναμιτης. Μονο τα φωνητικα ρε γμτ με χαλασανε λιγο.. Epicιλα τελειως :flipout:
Νομιζω πως θα τους πηγαιναν πολυ τα brutal. Σε 1-2 σημεια που κατι παει να πει σε brutal, κατευθειαν σαν να δενει το γλυκο στα αυτια μου.. :jester:

10687154_816957538354466_3593660916368270240_n.jpg

North America tour dates 2014

Ήμουν κι εγώ στο ρόδον εκείνες τις απόκριες με King. Νομίζω ειχε παίξει δύο βράδυα ή κάνω λάθος ?