Τα είδη της Metal

Για τους άπιστους Θωμάδες... :flipout:

* Black Metal: Ο πρωταγωνιστής καταφτάνει τα μεσάνυχτα, σκοτώνει τον δράκο και τον παλουκώνει μπροστά στο κάστρο. Μετά σοδομίζει την πριγκίπισσα και πριν τη σκοτώσει, πίνει το αίμα της σε τελετή. Μετά
παλουκώνει και την πριγκίπισσα δίπλα στον δράκο.

1088.jpg

* Gore Metal: Ο πρωταγωνιστής καταφτάνει, σκοτώνει τον δράκο και σκορπίζει τα σωθικά του μπροστά στο κάστρο, πηδάει την πριγκίπισσα και τη σκοτώνει. Μετά πηδάει πάλι το πτώμα, σχίζει το στομάχι και τρώει τα
σωθικά της. Μετά πηδάει το κουφάρι για τρίτη φορά, το καίει και το πηδάει για τελευταία φορά.

Sepultura_-_Arise.jpg

* Doom Metal: Ο πρωταγωνιστής καταφτάνει, διαπιστώνει το μέγεθος του δράκου και σκέφτεται ότι δεν θα μπορούσε να τον νικήσει ποτέ, έτσι του προκαλείται κατάθλιψη κι αυτοκτονεί. Ο δράκος τρώει το πτώμα του και την πριγκίπισσα για επιδόρπιο. Κι αυτό είναι το τέλος μιας λυπητερής ιστορίας.

fatal.jpg

* Christian Metal: Ο πρωταγωνιστής καταφτάνει γυρίζοντας απ' την ενορία της περιοχής του και τραγουδάει μια σαχλή power μπαλάντα στον δράκο, λέγοντας πόσο πολύ τον αγαπάει ο Χριστός και ότι ο δράκος θα πρέπει να πάει κοντά Του. Ο δράκος ασπάζεται αμέσως τον Χριστιανισμό και όταν η πριγκίπισσα προσπαθεί να ευχαριστήσει τον πρωταγωνιστή,αυτός της απαντάει ότι είναι κατά της ερωτικής πράξης πριν το γάμο.

Stryper-THWTD-1st.jpg

* Glam Metal: Ο πρωταγωνιστής καταφτάνει, ο δράκος σκάει στα γέλια με την εμφάνιση του τύπου και τον αφήνει να μπει. Ο πρωταγωνιστής κλέβει το μέικ απ της πριγκίπισσας και προσπαθεί να βάψει το κάστρο ένα υπέροχο ροζάκι.

4g8niwh.jpg

* Battle Metal: Ο πρωταγωνιστής καταφτάνει με μια λεγεώνα εκατό γενναίων πεζικάριων, άρματα και μια ντουζίνα εκλεκτών μαχητών. Ως μέγας ειδικός στην τακτική, πολιορκεί το δράκο επί 6 ώρες και τελικά τον πλευροκοπά. Η πριγκίπισσα πλήττει.

7508_preview.jpg

όλα τα art (?) works είναι του ίδιου καλλιτέχνη ?

σαν copy paste μοιάζουν....

όλα τα art (?) works είναι του ίδιου καλλιτέχνη ?

Μπα... Ούτε καν της ίδιας εθνικότητας δεν είναι τα συγκροτήματα...
Άσε που αν είχαν οι Stryper τον ίδιο "καλιτέχνη" με τους Venom ή τον King Diamond θα θεωρούνταν μέγα σκάνδαλο! :flipout:

Αυτό δεν είναι που λέγαμε κάποτε (στην εποχή της αντεγραμμένης κασέτας...) Epic Metal?
:viking:
:ridinghorse:
:fight:
:thrasher:

βέβαια, μόνο η Μπουμπουλίνα λείπει...:grinning-smiley-043

Yup...
Οι Manowar ήταν (είναι; ) epic/battle metal κατά βάση...
Μόνο που δεν ασχολούνται τόσο πολύ με το να σώζουν τις κορασίδες από τους δράκους, όσο με το να κάνουν σεξ πάνω στη μηχανή τους με αυτές στη μέση της μάχης κραδαίνοντας το σπαθί τους και φορώντας γούνινες πάνες...
Πίνουν και μπύρες ενίοτε...
Σε αντίθεση με τους Venom που ζουν 30 μέτρα κάτω από τη γη, οπότε κορασίδες γιοκ...

Ο ορισμός του επικού μέταλ.
Θα κάνω καμιά αφιέρωση μου φαίνεται :grandpa:

Για το now playing
a_kom_large1.jpg

Δισκάρα (το 3 και το 5 ύμνοι)

a_tos_large1.jpg

Κι άλλη μια δισκάρα (το 8)

Re: Απάντηση: Τα είδη της Metal

Για το now playing
a_kom_large1.jpg

a_tos_large1.jpg

το δεύτερο το έχω αλλά ανάθεμα και αν το εχω ακούσει τρεις φορές..
ήμουν και σε εκείνο το rockwave που ήθελαν να το παίξουν σαν την πιο
loud μπάντα στον πλανήτη....φυσικά και δεν ακούσαμε τίποτα αφού
έπεσε με την μια το ρεύμα όλης της περιοχής..
τα θετικά ήταν πολλά...
το κυριότερο ήταν πως γλυτώσαμε τον μισογυνισμό που εδινε και επαιρνε
από την αρχή της εμφάνισής τους στον συναυλιακο χώρο...

Για το now playing
a_kom_large1.jpg

a_tos_large1.jpg

RESPECT

Το 1ο ίσως ο πιο αγαπημένος δίσκος ever και το Heart Of Steel από τα πιο αγαπημένα τραγούδια (έχουν συνδυαστεί βέβαια με συγκεκριμένη ηλικία).

Ή το έχεις ή δεν το έχεις :D
Να παίζεις RPG στην Amiga, να έχεις τέρμα τα γκάζια στο στέρεο (τότε δεν ήξερα το hi end) και οι γείτονες να βαράνε τα κουδούνια.
Αλλά το καλύτερο ήταν να παίζεις Defender of the Crown, μιλάμε για τρελή πώρωση. Είχα αγοράσει και κάτι σπαθιά απ το Μοναστηράκι....

Η επιτομή του epic, ακούει στο όνομα Virgin Steele και συγκεκριμένα ο δίσκος
Guardians of the Flame :grinning-smiley-043

guardians+of+the+flame.jpg

Τα λοιπά είναι απλώς οδοντόκρεμες -bye-

RESPECT

Το 1ο ίσως ο πιο αγαπημένος δίσκος ever και το Heart Of Steel από τα πιο αγαπημένα τραγούδια (έχουν συνδυαστεί βέβαια με συγκεκριμένη ηλικία).

Δυό τραγούδια τους ξεχωρίζω: blood in my enemy eyes:grinning-smiley-043
και το warlord -bye-

Για το now playing
a_kom_large1.jpg

a_tos_large1.jpg

O ορισμος για μενα ειναι :
HAIL TO ENGLAND
οσες φορες και να ακουσω το bridge of death δεν γινεται να το βαρεθω...
και μια και μιλαμε για επικες δισκαρες
WARLORD - and the cannons of destruction have begun

Καλά... Πάντα θεωρούσα τους Manowar ψιλοσαχλούς...

Αν θέλεις να ακούσεις πραγματικό epic μιλάμε για μονόδρομο... :grinning-smiley-043

bat_13.jpg

Καλά... Πάντα θεωρούσα τους Manowar ψιλοσαχλούς...

Αν θέλεις να ακούσεις πραγματικό epic μιλάμε για μονόδρομο... :grinning-smiley-043

bat_13.jpg

If you are not true metal
you are not my friend
:violent-smiley-008: