Τα είπε έξω από τα δόντια, ε και.....

kokar τουλάχιστον κάποιος τα είπε μέσα στη βουλή, έ όσο να πεις κάτι είναι κι αυτό , και ευχαριστώ που το έβαλες ούτε που είχα ακούσει ή δει τίποτα .

Tουλάχιστον ξέσπασε...Γιατί δεν είναι όλοι ίδιοι...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΗΣΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ.....

Re: Απάντηση: Τα είπε έξω από τα δόντια, ε και.....

Tουλάχιστον ξέσπασε...Γιατί δεν είναι όλοι ίδιοι...

Δεν ξέρω αν είναι όλοι ίδιοι Διονύση,
αλλά ο Γρηγόρης Ψαριανός,έχει πάρει καμμιά πενηνταριά κιλά
από τότε που εξελέγει βουλευτής....

Aς ξαναβγει.
Και τι εγινε, χαλαει τη συνταγη?

Απο τους αποτυχημενους δικηγορους, οικονομοτετοιους, και επαγγελματιες αεργους που ειναι γεματη η βουλη, ειναι προτιμοτερος ενας DJ...

Οι καλυτεροι ειναι αυτοι που για να ξαναβγουν υπογραφουν 8μηνες συμβασεις?

Τι ακριβώς είπε έξω από τα δόντια; "Σας παρακαλούμε, μη βαράτε εμάς, οι άλλοι φταίνε". Αυτό τουλάχιστον κατάλαβα εγώ, και δεν είναι καθόλου πρωτότυπο. Διαβάστε τα πρακτικά της βουλής εκείνης της ημέρας, και θα δείτε πολλούς στο ίδιο μήκος κύματος. Ακόμα και τον Σαμαρά, ακόμα και τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Στην απόδοση ευθυνών δεν υστερούμε καθόλου, στην ανάληψη είναι που σφυρίζουμε αδιάφορα.

Δεν είναι όλοι ίδιοι, αλλά πριν αλέκτωρ λαλήσει, το κόμμα του κ. Ψαριανού αρνήθηκε πρόσκληση του ίδιου του Προέδρου της Δημοκρατίας και στη συνέχεια χαρακτήρισε τη συνάντηση παρωδία επειδή... απουσίαζε!

Αν αναζητούμε ανθρώπους που διαφέρουν, ας κοιτάξουμε καλύτερα στους τρεις βουλευτές Σακοράφα, Δημαρά και Οικονόμου, που τόλμησαν να σπάσουν την κομματική πειθαρχία (χωρίς να είναι μεγαλόσχημες κόρες) και τους ζήτησαν να παραδώσουν τις έδρες τους.

Σωστή η παρατήρηση του Λευτέρη για τους 3 που διαχώρισαν την θέση τους στην ψηφοφορία...

Άλλο το "ίδιο μήκος κύματος " και άλλο το "έξω απο τα δόντια" , απο την άλλη θεωρούμε τώρα "ήρωες " αυτούς που πράττουν το αυτονόητο ;;;;;;
Και πόσοι απο αυτούς τους τρείς ,που ναι τους επικροτώ και εγώ , έχουν είδη "κατοχυρώσει " δικαιώματα ;;;;

O τριτος απο τους τρεις, στην εκπομπη Ζουγκλα, τσακωθηκε με μια "πολιτη", λεγοντας της "και τι εγινε που τελειωσες ενα πανεπιστημιο?", "να κανεις κι εσυ την αυτοκριτικη σου".

Ο Ψαριανος τα λεει χρονια τωρα, για οποιον δεν τον ξερει .

Εγω τον ακουω πολλα χρονια στο ραδιοφωνο, και δεν εχει αλλαξει ιδεες αναλογα με το που φυσαει ο ανεμος.
Ειναι απο τους λιγους που τα βαζουν και με την Εκκλησια ανοιχτα, ποιος εχει ξεχασει τη μυνηση που εφαγε απο τον συγχωρεμενο τον Χριστοδουλο
και την γενικη απεργια των ραδιοφωνων οταναπειλησαν να κλεισουν τον best fm πριν λιγα χρονια, επειδη τολμησε και τα εβαλε με το κατεστημενο της Εκκλησιας.

Σωστός ο Λευτέρης για τους τρεις. Αλλά και ο Ψαριανός απέφυγε τα ξύλινα και τουλάχιστον ήταν ανθρώπινος.
Στις μέρες μας τα αυτονόητα μας κάνουν τρελή εντύπωση.

Καλο πραγμα να ελπιζεις οτι -καποτε, εστω και αργα- θα βρεις χρυσο στα σκουπιδια, αλλα τελικα το περισσοτερο που θα δεις, ειναι κατι που λαμπει... και φυσικα οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος...! Ποσο μαλλον στα σκουπιδια!!!

Ο Ψαριανος τα λεει χρονια τωρα, για οποιον δεν τον ξερει .

Εγω τον ακουω πολλα χρονια στο ραδιοφωνο, και δεν εχει αλλαξει ιδεες αναλογα με το που φυσαει ο ανεμος.
Ειναι απο τους λιγους που τα βαζουν και με την Εκκλησια ανοιχτα, ποιος εχει ξεχασει τη μυνηση που εφαγε απο τον συγχωρεμενο τον Χριστοδουλο
και την γενικη απεργια των ραδιοφωνων οταναπειλησαν να κλεισουν τον best fm πριν λιγα χρονια, επειδη τολμησε και τα εβαλε με το κατεστημενο της Εκκλησιας.

Όποιος το έγραψε να το ξαναδιαβάσει και να αναθεωρήσει.

Aλλο οι ιδεες αλλο το κομμα :D

Τι να πουν και οι Κουβεληδες που ηταν αρχηγοι κομματος με συμμετοχη σε κυβερνηση και γινανε πλυστρες του Αλεξη ?