Τα ''ενισχυτικα'' σας φωτα παρακαλω!

Και ο xtz απο τις αγγελιες που προτεινει ο φιλος pankar0 είναι πολυ καλη επιλογη. Σαφως ανωτερη κατηγορια απο τους εισαγωγικους ενισχυτες που αναφερεις στην αρχη.

+1 για τον XTZ που παντρεύεται μια χαρά με τον χαρακτήρα του ηχείου ....

Πολύ σπάνια η περίπτωση, να γνωρίζει περί chario ο θηλυκός και όχι ο αρσενικός πόλος μιας σχέσης ...

+1 για τον XTZ που παντρεύεται μια χαρά με τον χαρακτήρα του ηχείου ....

Πολύ σπάνια η περίπτωση, να γνωρίζει περί chario ο θηλυκός και όχι ο αρσενικός πόλος μιας σχέσης ...

αχχαχαχαχ!Βασικα ουτε αυτη ηξερε,η κατασταση εγινε μεσω ενος συναδελφου της απο τη δουλεια που γνωριζει απο hi-fi,μαλιστα προσφερθηκε να εχω ενα πρωτο ακουσμα με τον yamaha s-201 που διαθετει,παρολο που μου τονισε οτι δεν ειναι και ο καλυτερος συνδιασμος.

Τωρα που το σκεφτομαι η κοπελα μου με αυτον τον συναδελφο εχουν πολυ καλες σχεσεις,να αρχισουν να μου μπαινουν διαολια?,μπα ειναι κακασχημος σε σχεση με εμενα μπορω να κοιμαμε ησυχος :sleep:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και δεν διαθετει ενα επιπλεον ποσο να μου τα δωσει σε εμενα? θα τα ματσαρω καλυτερα με τοσους φιλους που ξερουν εδω μεσα,για το καλο της υποθεσης το αναφερω:grinning-smiley-043

Βλεπω τα χαρακτηριστικα του xtz,πολυ δυνατος και 50w σε ταξη Α,νομιζω ομως οτι ειναι περα του δεοντος θηριο ,22κιλα,δεν ξερω θα ηθελα να δενει και αισθητικα το συνολο.

Απάντηση: Re: Τα ''ενισχυτικα'' σας φωτα παρακαλω!

Δεν νομίζω ότι υφίσταται κάτι τέτοιο στους ενισχυτές. Ή εντύπωση που μας δίνουν κάποιοι ενισχυτές ότι παίζουν δυνατά χωρίς να γυρίσουμε πολύ το ποτενσιόμετρο ( όταν συγκρίνουμε ανάλογης ισχύος ενισχυτές) έχει να κάνει και με το εκάστοτε ποτενσιόμετρο που χρησιμοποιεί η κάθε εταιρία

Με τα gain,έχει να κάνει

Δεν θα το συνεχίσουμε εδώ γιατί είμαστε offtopic. Θα χαρώ να το συζητησουμε σε ένα άλλο τεχνικό νήμα. Εσύ το κοιτάς απόλυτα..πχ είναι από εκεί λες. Αν προσεξεις εγώ λέω " έχει να κάνει ΚΑΙ με το εκάστοτε ποτενσιόμετρο ". Όσο για τον NAD δεν ξέρω αν είναι καλό απόλυτα αυτό που λες με την συμπεριφορά του σε χαμηλές εντάσεις από την άποψη ότι σε υψηλή ένταση...το πράγμα χαλάει άσχημα....

With all that muscle under the lid, this lack of drive is surprising – as is the fact that, when asked to really belt out a tune at loud volume, the amp has a tendency to harden up at the top end and sound cluttered with busier tracks.
Read more at http://www.whathifi.com/nad/c375bee/review#XjEl6J6QbDe2u6hh.99

Δεν θα το συνεχίσουμε εδώ γιατί είμαστε offtopic. Θα χαρώ να το συζητησουμε σε ένα άλλο τεχνικό νήμα. Εσύ το κοιτάς απόλυτα..πχ είναι από εκεί λες. Αν προσεξεις εγώ λέω " έχει να κάνει ΚΑΙ με το εκάστοτε ποτενσιόμετρο ". Όσο για τον NAD δεν ξέρω αν είναι καλό απόλυτα αυτό που λες με την συμπεριφορά του σε χαμηλές εντάσεις από την άποψη ότι σε υψηλή ένταση...το πράγμα χαλάει άσχημα....

With all that muscle under the lid, this lack of drive is surprising – as is the fact that, when asked to really belt out a tune at loud volume, the amp has a tendency to harden up at the top end and sound cluttered with busier tracks.
Read more at http://www.whathifi.com/nad/c375bee/review#XjEl6J6QbDe2u6hh.99

Θα χαιρόμουν μια τεκμηρίωση περί ποντεσιόμετρων!!!

Φιλέ leo κάπου σε ένα φόρουμ από τα γνωστά του χώρου είχε αναφερθεί αυτή η παράμετρος με στοιχεία. Θα το ψαξω να το βρω οπωσδήποτε!

Φιλέ leo κάπου σε ένα φόρουμ από τα γνωστά του χώρου είχε αναφερθεί αυτή η παράμετρος με στοιχεία. Θα το ψαξω να το βρω οπωσδήποτε!

Έχει ενδιαφέρον:ernaehrung004:
Γνωρίζω ότι στους παθητικούς,παίζουν κάποιο ρόλο τα ποτενσιόμετρα αν είναι 50Κ ή 100Κ!!