τα έπαιξε ο δέκτης...

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,609
τώρα μην νομίσετε κανένας σούπερ δέκτης...
ένας χουμαξ 5400 που η κύρια χρήση του είναι να βλέπω το ρολόι του.:drummer:

Κάτι κάνανε χτες στο σπίτι με την ηλεκτρική σκούπα και ρίξανε την ασφάλεια κανα δυό φορές.
Αλλες φορές έχανε την ώρα και έδειχνε παύλες.
Τώρα είναι ...σκοτάδι.

Εχει καμιά ασφάλεια, τίποτα τέτοιο ή τον ξεχνάω?

να τον πας σε έναν μάστορα να σου αλλάξει τροφοδοτικό η την ασφάλεια πριν το τροφοδοτικό ( αν το di κάποιος μάστορας σίγουρα ξέρει) , αξίζει ειδικά για τον θρυλικό δεκτη που έχεις !!

θα τον ανοίξω μόνος μου σε πρώτη φαση....

θρυλικός ε?
για δες.....:idea:

δηλαδή είναι πιό καλός από αυτό το κολοκύθι που έχει η "νόβα στο κουτί"?

Άλλο το ένα άλλο το άλλο.

Την ποιότητά του δεν την φτάνει το μαυροκούτι, αλλά το μαυροκούτι είναι HD, ενώ ο παππούς δεν είναι....

99% ανοιγεις το δεκτη .... αλλαζεις σκουπα ολους τους ηλεκτρολυτικους στο δευετερευον του τροφοδοτικου και εισαι ετοιμος

ευχαριστώ.
θα το δώ.
Πρώτα αν έχει ασφάλεια και μετά όπως είπες.

η ασφαλεια μεσα σε μια συσκευη βρισκεται εκει οταν παει κατι λαθος να μην παρει φωτια το μηχανημα .... οι πιθανοτητες να εχει μονο μια ασφαλεια καμμενη ειναι πολυ μικρες

επειδή μιλάμε γιά ρίξιμο γενικής (είναι 1800άρα η σκούπα) δεν παίζει να κάηκε η ασφάλεια ?

δεν ειναι απιθανο αλλα σε ολες τις περιπτωσεις η πεπατημενη λεει οτι τα 5400 κοπανανε τους πυκνωτες στο δευετερευον ....

Αν θελεις πλησιασε τον 5400 λιγο πιο κοντα στην οθονη του υπολογιστη σου και ισως μπορεσω να σου πω περισσοτερα :tee::tee::tee:

ευχαριστώ για την προθυμία.
Πιθανότατα εντός του ΣΚ !

πολλή προθυμία.
Ευχαριστώ.

Θα δοκιμάσω πρώτα με το μαγικό μου χέρι.
πάντως πλάκα πλάκα, η έλλειψη του ρολογιού του μέ έχει τσακίσει

Suzakias εισαι διαμαντι με ειχες βοηθησει και μενα παλια επι εποχης yu-ma-to αλλα μετα την εκανα κατα dreambox μερια και σ'εχασα.να σαι καλα.με το ονομα dimsav εβγαινα αλλα κατι εγινε και δεν μπορεσα να το ξαναχρησιμοποιησω καθοτι με τους μηχανισμους των forum ειμαι ασχετος.