Τα επίγεια αναλογικά tuners της Samsung.

Γιάννης Μακρής

AVClub Enthusiast
29 November 2007
817
Ηράκλειο Κρήτης
Βρε παιδιά. Εσεις που εχετε δει πολλά κι ο νους σας κατεβάζει. Πειτε μου πως δεν ειναι η ιδέα μου.

Σε κάθε Samsung τηλεόραση που εχω δει, διαπιστώνω το ίδιο πρόβλημα.

Η εικόνα γινεται "κοτλέ" απο κάποια πηγή, μάλλον το Deinterlacer του Scaler. Εχει 5-10 (δεν θυμάμαι πόσες) κάθετες γραμμές που παραμένουν σταθερες και ειναι ορατές ακόμα και σε μέτριας στάθμης λήψη (αλλά που έχει εστω και λίγο χιονάκι.

Οταν αλλάζω κανάλι, αυτές χάνονται για περίπου 1/3 του δευτερολέπτου (και λέω "μεχρι να λοκάρει ο deinterlacer?????") και μετά επανεμφανιζονται. Εχουν διαφορετικές στάθμες ανα κανάλι και τις εχω δει σε πανω απο 10 samsung που εχω απαντήσει κατα καιρους. Εμφανίζονται στα UHF και καθώς η διανομή των DVD σημάτων στα καταστήματα γινεται στα UHF-I δεν θα το δείτε σε προθήκες, αλλά ειμαι σίγουρος οτι το εχετε δεί σίγουρα.

καποιος φίλος με μια (καλορίζικη) samsung 50ρα είπε οτι η συσκευασία συμπεριλαμβάνει φερρίτες (φαντάζομαι κυκλικους) για το TV καλώδιο, που όντως κάνουν δουλειά.

Εχετε δει (και χρησιμοποιήσει) τέτοιους φερρίτες στν συσκευασία για να δειτε (και να πείτε) το πρίν και το μετά?

Εχετε δεί (ισως και εχετε αντιμετωπίσει επιτυχως) το πρόβλημα στο οποίο αναφέρομαι?

ολα κοτλέ ρε γμτ. Στην TV της αδερφής της γυναίκας μου, στην κολλητή της γυναίκας μου, στην άλλη κολλητή της γυναίκας μου, στο σπίτι του κολλήτου μου, του άλλου μου κολλήτου, (και μετα μου λετε γιατι δεν πήρα και γω Samsung!!!!!):p.

HEEELP!!!!! σαν φυλακισμένος νοιωθω και μετα απο τις επισκέψεις κάθομαι στο ´σπίτι στην TV μου κανα μισάωρτο και... μου λείπουνε!!! :p:p:p:p

(δεν εχει τύχει να εγκαταστήσω καμία ως τώρα, απο σονυ και φιλιπς οσες θελετε, και αλλες 20 μάρκες,´μεχρι και AOC ξετρύπωσα αλλά samsung καμία)

Φίλε potis21, μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος και με κάποια screenshots? Κι εγω είμαι εδώ κι 1.5 χρόνο κάτοχος μιας τηλεόρασης Samsung αλλά ποτέ μου δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο το οποίο αναφέρεις.

Last edited: