Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Να πω ότι τα εξαρτήματα που έχουν χρησιμοποιηθεί γιά να φτιαχτεί αυτό ειναι 1/2", που σημαίνει ότι πρέπει να χωράει άνετα σε 1/2" το όποιο διακοπτοdimmer γιά να μην ακουμπάει στα τοιχώματα και κάνει βραχυκύκλωμα.

Κάποιο ποτενσιόμετρο έχει χρησιμοποιήσει ο τύπος.

Πάντως θέλει ΠΟΛΥ προσοχή στην μόνωση, αλλιώς ΤΖΖΙΙΖΖΖ!!! :7SFGSFG:

χαχα, ωραια ιδεα!

Παντως για να εχει βαλει ροοστατη, δυσκολο μου φαινεται, δεν νομιζω να υπαρχει τοσο μικρος για 220 βολτ για να χωραει εκει.
Νομιζω οτι εχει βαλει περιστροφικο διακοπτη. Εγω τετοιον θα εβαζα που χωραει σε 1/2" σωληνα και μπορεις να τον κολλησεις ευκολα παντου.

Καλο ειναι το προτζεκτακι αν γινεται να μεταφερθει στο νημα "DIY ιδεες.." για να ειναι ολα μαζεμενα εκει και να μη χαθει εδω.

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Ας σπαμάρω λίγο αυτό το νήμα, δείτε το νήμα για τη συνάντησή μας, έχει καρφιτσωθεί ψηλά στην κατηγορία...το γράφω γιατί στο παρελθόν έχει παρατηρηθεί να μην δουν αρκετοί καρφιτσωμένα νήματα...
http://www.avclub.gr/forum/showthre...ool-a-holics-ΚΥΡΙΑΚΗ-16-ΜΑΡΤΙΟΥ-ΚΑΙ-ΩΡΑ-13-00

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Δυστυχώς MikeP θα πρέπει να σου σβήσω το μήνυμα. Για πωλήσεις έχουμε ειδική κατηγορία:
http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay.php/81-Διάφορα-είδη-(Προσφορά)
Για την οποία υπάρχουν ειδικοί κανόνες που αναφέρονται εδώ.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/115624-Μικρές-Αγγελίες-Κανόνες-FAQ
Σε ευχαριστώ.

Last edited:

μας την έχει σπάσει το lidl.
τώρα έφερε το δραπανοκατσάβιδο πάλι στα 39ευρώ αλλά τώρα στα 14.1volt ! (έτσι μούρχεται να τους πάω πίσω το 10.8...):Banane0:
έφερε και ένα φρεζάκι...

Μη στενοχωριεσαι, δεν εχει το ιδιο μεγεθος με το 10βολτο, ειναι γκουμουτσα σαν τα 18βολτα. Αν ειχε το ιδιο μεγεθος, τοτε θα υπηρχε θεμα :))

Εγω παντως προτιμω το βολικο μεγεθος του 10βολτου για around the house.

Σε καμιά βδομάδα θα φέρει και το 18βολτο και θα ξανατραβάμε μαλλιά. Υπομονή

Δε θέλω να στεναχωρήσω μερικούς, αλλά μέχρι και χτες που πέρασα από τα Lidl της Αμαλάδας υπήρχαν ακόμα ξεχασμένες στο ράφι δυο 18βολτες κατσαβιδιέρες

μόλις γύρισα από το LIDL Αγίας Παρασκευής με ένα κατσαβίδι 10,8 V.

Για οποίον ενδιαφέρεται έχει ακόμα 4 καθώς και 5 των 18V, σφραγισμένα.

Θεωρώ οτι και τα δυο είναι καλύτερα, το καθένα στον τομέα του, σαν επιλογές από το 14V που θα βγαλει την άλλη εβδομάδα.

Γιατι το λες αυτο?

Γιατί το 14ρι είναι πολύ μεγάλο και βαρύ για απλές δουλείες. εκεί θέλεις το 10ρι ή το 7ρι.
Και αν το θέλεις για βαριές δουλείες καλύτερα να πάρεις το 18ρι.

κατά τα άλλα δεν έχει πρόβλημα σαν κατσαβίδι.

Εγώ έχω το το 10άρι και το 18άρι. Το κάθε ένα στον τομέα του φυσικά. Το 14άρι δεν ξέρω αν έχει διαφορά και στο μέγεθος, αλλά νομίζω ότι δεν είναι λογική η αγορά του από κάποιον. Εκτός φυσικά αν υφίσταται ο οικονομικός παράγοντας!

Παιδια αυτο ειναι εντελως υποκειμενικο.

Καποιος θα πει οτι εχοντας ενα 7αρι για βιδωμα και ενα 14αρι για τρυπημα ειναι καλυμενος και μετα βγαζει το τρυπανι του ρευματος και καθαρισε.

Ιδανικο ειναι να υπαρχουν ολα στην συλλογη αλλα αν δε γινεται ο καθενας κανει τις επιλογες του.

Εγώ έχω το το 10άρι και το 18άρι. Το κάθε ένα στον τομέα του φυσικά. Το 14άρι δεν ξέρω αν έχει διαφορά και στο μέγεθος, αλλά νομίζω ότι δεν είναι λογική η αγορά του από κάποιον. Εκτός φυσικά αν υφίσταται ο οικονομικός παράγοντας!

Ποιες είναι οι διαστάσεις του 10,8V και του 18V ?

gsr10-8-2-liprofessional-114897.jpg

Παίδες γιά ρίξτε μιά ματιά σε ένα εργαλείο που βρήκα!

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    55.5 KB · Views: 189