Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Tαιριαζει και εδω και εκει. Απλα ελεγα μηπως απο κει το δουν περισσοτερα παιδια που ειναι πιο σχετικοι με φορτιστες. Οποτε no problem.

ΟΚ λοιπόν. Περιμένω απόψεις και γνώμες επί του θέματος.......

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Το δισκοπρίονο παρεληφθη, ξεμπερδέψαμε με αυτό. Πάμε με υπομονή τώρα, για ρούτερ και μια σέγα της προκοπής γιατί ένα metabo που έχω τώρα ξεψυχάει.
Για ρουτερ κάτι σαν αυτο εδώ και μια σέγα που εδω δεν μπορώ να αποφασίσω σε τι επίπεδο να κινηθώ.
Πειτε καμια ιδέα σύντροφοι.

Εχω να σου πω ιδεες! Εχω αρκετες σεγες και περιμενω αλλη μια special..

Αλλα πρωτα πες πως θα την χρησιμοποιησεις για να μην την παθουμε οπως την αλλη φορα που ηθελες δισκοπριονο αλλα δεν ηξερα οτι το προοριζες για παγκο :))

To ρουτερ μου φαινεται μια χαρα. Δεν εχω κανενα!! Δεν το εχω χρειαστει ποτε. Κανω τη δουλεια μου με τη βαση ρουτερ της dremel. Για μικροπραματα βεβαια.

Kαλοριζικο το δισκοπριονο!! Αμα το τακτοποιησεις, βγαλε καμμια φωτο να το χαρουμε!

Last edited:
Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Το δισκοπρίονο παρεληφθη, ξεμπερδέψαμε με αυτό. Πάμε με υπομονή τώρα, για ρούτερ και μια σέγα της προκοπής γιατί ένα metabo που έχω τώρα ξεψυχάει.
Για ρουτερ κάτι σαν αυτο εδώ και μια σέγα που εδω δεν μπορώ να αποφασίσω σε τι επίπεδο να κινηθώ.

Το ρούτερ που θέλεις να πάρεις θεωρώ πως έχει το καλύτερο value for money..... Μετά για να πας σε κάτι καλύτερο σε αυτά τα watt ανεβαίνεις στα διπλάσια λεφτά.....

Τι δισκοπριονο πηρες τελικα; Το θες για αναποδη τοποθετηση σε παγκο;

Πήρα το B&D KS1600LK. Το πλάνο είναι να το τοποθετήσω και σε πάγκο παρέα με ένα ρουτεράκι.
Την κατασκευη του πάγκου την μελετώ ακόμα, θέλω να ειναι κινητός (όχι να διπλώνει) αλλά αρκετά ρωμαλέος ώστε με προσθαφαίρεση επιπλέον επιφάνειας να δουλευω και σίδερο.

Aνεπιφυλακτα θα σου προτεινα το parkside των 800w που βγαζει το Lidl. To εχω δουλεψει, ειναι ισχυροτατο, ρυθμιζομενο, με laser, λεντακι φωτισμου, φυσητηρα, κλπ. Θυμιζει λιγο σεγες bosch στη οψη..:))

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Eδω και καιρο ζαχαρωνα μια σεγα μπαταριας αππ την σειρα τηs terratek, αλλα απο την στιγμη που ανεκαλυψα οτι οι μπαταριες της dremel κανουν για τα πρασινα 10βολτα εργαλεια, πηρα την bosch PST

06033B4070Action1.jpg

http://www.bosch-do-it.com/gb/en/diy/tools/pst-10-8-li-3165140729932-2483953.jsp

Yπαρχει σε πολυ καλη τιμη στην Ελλαδα με μπαταρια, αλλα με χρονο αναμονης.
http://www.ebw.gr/el/product/300477/Bosch-PST-10-8-LI-1-rechargeable-battery

Η αλλη της Τerratek, απο την οποια εχω αρκετα cordless εργαλεια, ειναι αυτη.
http://www.amazon.co.uk/Terratek-Li...8&qid=1397895151&sr=8-4&keywords=terratek+saw

H Terratek ειναι νεα εταιρεια αλλα μεχρι στιγμης τα εργαλεια μπαταριας που εχει και οι μπαταριες της (12ν) μου φαινονται πολυ καλα, φτηνα και αξιοπιστα.

Για την σέγα θα συμφωνήσω απόλυτα...την έχω...και είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος...δεν ξέρω τι άλλο περισσότερο μπορεί να κάνει μια σέγα για έναν ερασιτέχνη...

Γνωριζει κανεις πως ακριβως λεγεται αυτο το κλειδι?
sku109847%20(1).jpg

ΕDIT
Πολυκλειδο?

Last edited:

H σέγα του lidl είναι μια χαρά, ΑΛΛΑ υπάρχει 1 μεγάλο μειονέκτημα.... πρέπει να περιμένει κανείς, ΌΠΟΤΕ αποφασίσει να το βγάλει το λιντλ, κι ΑΝ προλάβει να πάρει.....

Το ρουτερακι που δείχνεις είναι άψογο και μια βαθμίδα πάνω από το δικό μου B&D που μέχρι τώρα μου έχει κάνει όλα τα χατίρια!
Και σέγα να πάρεις καλή και δυνατή καθώς θέλει δύναμη για κοπή σε μέταλλα.

Σε τί τιμή έδωσε τη σέγα το lidl;
Αν και δεν την βιάζομαι τωρα, να ξερω αν αξίζει τον κόπο να περιμένω.

40 γιούρια έκανε η σέγα.

Οσοι πηρατε την ηλεκτρικη πλανη απο τα lidl σας εβγαλε προβληματα μετα απο ενα διαστημα χρησης;

Εγω εχω πολυ παλετες να τριψω και η πλανη ποτε δουλευει ποτε οχι, μηπως εχει συστημα για την προστασια υπερθεμανσης και το κανει αυτο; παταω των διακοπτη και δουλευει για λιγο και μετα σταματα ενω εχω πατημενο των διακοπτη.

Γνωριζει κανεις πως ακριβως λεγεται αυτο το κλειδι?
sku109847%20(1).jpg

ΕDIT
Πολυκλειδο?

Σωστά!!!!! Πολύκλειδο λέγεται.

Οσοι πηρατε την ηλεκτρικη πλανη απο τα lidl σας εβγαλε προβληματα μετα απο ενα διαστημα χρησης;

Εγω εχω πολυ παλετες να τριψω και η πλανη ποτε δουλευει ποτε οχι, μηπως εχει συστημα για την προστασια υπερθεμανσης και το κανει αυτο; παταω των διακοπτη και δουλευει για λιγο και μετα σταματα ενω εχω πατημενο των διακοπτη.

Δεν νομίζω ότι ειναι λογικό κάτι τέτοιο...αν και δεν έχω την πλάνη δεν μου φαίνεται λογικό...μήπως να την πηγαίνες πίσω...???

Δεν πρεπει να ξεχναμε ποτε οτι τα εργαλεια του Lidl, τα parkside συγκεκριμενα, ειναι ερασιτεχνικα εργαλεια. Το αναφερουν και στις οδηγιες τους.

Ερασιτεχνικο εργαλειο σημαινει οτι θα εχει προβλημα στην συνεχομενη χρηση οπως τα περισσοτερα, αν οχι ολα, τα ερασιτεχνικα εργαλεια.
Μπορουν να αντεξουν πολλα χρονια με νορμαλ χρηση, αλλα οχι σε συνεχομενη χρηση.
Για συνεχομενη χρηση (πολυ ωρα την ημερα και καθε μερα) απλα πας σε επαγγελματικο εργαλειο. Παρε πλανη Μakita και δουλευε την 8 ωρες την ημερα.

Δεν εχει θερμικο η πλανη parkside. Αν συνεχιζεις να την ζοριζεις θα τα παιξει εντελως, αν δεν τα εχει ηδη παιξει.
Γενικα αν ζεστενεται πολυ ενα εργαλειο, μυριζει κλπ, αστο να ξεκουραστει, σημαινει οτι εχει φτασει στα ορια του.

Καλη Ανασταση παιδες!

Last edited:

Καλημερα φιλαρακια χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη...!!!