Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

DSC_0109.jpg
Ναι, το ξεχασα εισαι Μακιτακιας! Ε, δεν χρειαζεται να βρεις αλλη δικαιολογια, αυτο αρκει και ειναι πληρως κατανοητο!! :))

Λοιπον, φωτογραφιες απο το PC σου μπορεις να ανεβασεις ως ακολουθως:

Πατας το 'go advanced' κουμπακι που βρισκεται κατω δεξια απο το πλαισιο που γραφεις το κειμενο.
Αυτοματως σου ανοιγει μια επιπλεον σειρα, πανω πανω οπου στα δεξια της σειρας διακρινεις εναν συνδετηρα. Οταν πας το mouse πανω του γραφει 'attachments'.
Πατας τον συνδετηρα και σου ανοιγει ενα παραθυρο που πανω δεξια γραφει add files. πατας το add files και βλεπεις την επιλογη browse. Πατας browse.
Eπιλεγεις ενα αρχειο απο το pc σου, απο τον φακελο που θες (πατωντας μετα οpen/ανοιγμα) και μετα πατας upload και περιμενεις να φορτωσει η φωτο.
(αν θες να επιλεξεις παραπανω φωτο, πριν το upload πατας το '+' που βρισκεται διπλα στο upload). Oταν τελειωσεις πατας το done, κατω δεξια του παραθυρου. Κλεινει το παραθυρο.

Μετα πας ξανα στην πρωτη σειρα με τα εικονιδια και διπλα στον συνδετηρα εχει ενα βελακι. Πατας το βελακι και σου εμφανιζει το αρχειο που φορτωσες.
Πατας πανω στο αρχειο και στο μεταφερει στη θεση του κερσορα στο κειμενο σου.

Ηοpe it helps :)

Ανέβηκαν άραγε?

Attachments

• DSC_0108.jpg
    DSC_0108.jpg
    89.3 KB · Views: 324
  • DSC_0107.jpg
    DSC_0107.jpg
    100.3 KB · Views: 321
  • DSC_0106.jpg
    DSC_0106.jpg
    126.8 KB · Views: 322
  • DSC_0105.jpg
    DSC_0105.jpg
    105 KB · Views: 325
  • DSC_0104.jpg
    DSC_0104.jpg
    96.4 KB · Views: 320
  • DSC_0103.jpg
    DSC_0103.jpg
    119 KB · Views: 322

Aψογος::))
Kαλοριζικο και παλι. Το βαλιτσακι εχει πολυ χωρο για εξαρτηματα, πολυ καλο. Τhanks!!

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Απ' ότι έχω δοκιμάσει, για κλαδια 10 εκατοστά μια χαρά είναι και οι δυο και χρησιμοποιούν τις ίδιες λάμες...
Εννοείται οτι η ηλεκτρική (Parkside) είναι και πιο δυνατή αλλά χάνει σε βάρος και φορητότητα, αλλά, σε γενικές γραμμές, αυτό που - κυρίως - έχει σημασία είναι η λάμα που θα χρησιμοποιήσεις, να είναι η κατάλληλη και καλής ποιότητας.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    246.1 KB · Views: 280
Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Amsen, καλοδούλευτο το εργαλείο... :ernaehrung004:

Aψογος::))
Kαλοριζικο και παλι. Το βαλιτσακι εχει πολυ χωρο για εξαρτηματα, πολυ καλο. Τhanks!!

Όντως, πολύ βολικό αυτό το βαλιτσάκι, σε αντίθεση με τι δικό μου που είναι το πιο στενό, και ενώ είναι πιο μανιτζέβελο, μόλις τελειώσω και πάω να τα τακτοποιήσω μέσα στο κουτί (μαζί με κάποια επιπλέον αξαρτήματα που έχω αγοράσει) αρχίζει μια μικρή περιπέτεια.

mulxtitul_MAKITA_TM3000CX3_full3.jpg

Nαι, γιαυτο ζητησα απο τον φιλο να μας δειξει το εσωτερικο της βαλιτσας.
Εχει απειρο χωρο για εξαρτηματα και ιδιαιτερα αυτα (τα πολλα) που εχουμε αγορασει εμεις Μπαμπη ειδικα για τριψιμο (sanding).

Ευχαριστω

προσπάθησα να ανεβάσω φωτό αλλά δεν βρήκα τον τρόπο. Πατώντας INSERT PHOTO με βγάζει σε μια σελίδα που πρέπει να γράψω (???) κάτι και όχι να κάνω browse στο PC μου. Πώς θα μπορούσα να το κάνω?

Το βρήκα σε πολύ καλύτερη τιμή (ακόμα και από αυτή που δίνει το ebay και περίπου 100+ λιγότερο από ότι παίζει Ελλάδα). Μετά έχει λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά από το Bosch (και αρκετά καλύτερα από το Dremel), έρχεται με πιο πολλά εξαρτήματα και τέλος είμαι Makitaκιας, πώς να το κάνουμε...?

Bosch vs Makita

Σε τι τιμή το πήρες ?
Σε ποια σημεία υπερτερεί ?

Bosch vs Makita

Σε τι τιμή το πήρες ?
Σε ποια σημεία υπερτερεί ?

Μου ήρθε 227 μαζί με μεταφορικά από Γερμανία.

Ονομαστικά τουλάχιστον σε σχέση με το GOP300, έχει μεγαλύερη ισχύ, μεγαλύτερο εύρος στροφών (στις χαμηλές) και μεγαλύτερη γωνία ταλάντωσης και είναι ελαφρύτερο. Έρχεται σε μεγαλύτερη κασετίνα, με πιο πολλές λάμες (10 σε αντίθεση με τις 7 νομίζω που έρχεται το Bosch), συν το Δ με πολλά (δεν τα έχω μετρήσει ακόμα) γυαλόχαρτα και το αντάπτορα για την ηλ. σκούπα. Α,,,έχει και αλενάκι για αλλαγή στις λάμες...!! :cool: (σε αντίθεση με το SDS του Bosch)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Amsen, καλοδούλευτο το εργαλείο... :ernaehrung004:

Όντως, πολύ βολικό αυτό το βαλιτσάκι, σε αντίθεση με τι δικό μου που είναι το πιο στενό, και ενώ είναι πιο μανιτζέβελο, μόλις τελειώσω και πάω να τα τακτοποιήσω μέσα στο κουτί (μαζί με κάποια επιπλέον αξαρτήματα που έχω αγοράσει) αρχίζει μια μικρή περιπέτεια.

Ευχαριστώ και τους δυο, παιδιά. Ναι το βαλιτσάκι χωράει άνετα και ένα δεύτερο μηχάνημα και ένα μικρό παλμικό και ενα σκασμό εξαρτήματα...

Καλοριζικο το makitaκι, κουκλι ειναι.
Βρηκα κατα τυχη ενα βιντεο με ενα περιεργο εργαλειο για μαγνητικα "λαμελα' να τα πω, "καβιλιες" να τα πω, "βιδες", κατι τετοιο. Το εχει ξαναδει κανεις ?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλοριζικο το makitaκι, κουκλι ειναι.
Βρηκα κατα τυχη ενα βιντεο με ενα περιεργο εργαλειο για μαγνητικα "λαμελα' να τα πω, "καβιλιες" να τα πω, "βιδες", κατι τετοιο. Το εχει ξαναδει κανεις ?

Ευχαριστώ. Κοίτα και εδώ, τελευταία σελίδα του pdf : http://www.protools.gr/pdf/products/13lamello-web.pdf

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο. Πολύ προχωρημένο...
Πόσο δυνατά μπορεί να σφίξει άραγε; :hmmmm2:

Στο βιντεο λεει 80 kg και στο σαιτ τους 250 kg. Αν εννοει δυναμη συσφιξης (kgm) εχουμε 800 και 2500 Νιουτόμετρα, πραγμα που θεωρω υπερβολικο για Μ5 βιδα, παρολο που λεει οτι ειναι ατσαλινη. Αν σκεφτουμε πως μια βιδα τροχαλιας στροφαλου απο κινητηρα αυτοκινητου Μ14 (αν θυμαμαι καλα) "παιρνει" 160 Nm + καποιες μοιρες.
Τωρα αν εννοει 250 kg βαρος αντοχης στο συνδεσμο, δεν θα εχει πεταξει το "θυλικο" σπειρωμα απο το ξυλο σε αυτα τα κιλα;
Βεβαια για να το λεει, κατι εχει τεσταρει ο Ελβετος, αλλα δεν ειναι και απολυτως ξεκαθαρος.
Αν υπαρχει καποιος εδω που κατεχει καλα απο "στοιχεια μηχανων" και τυπολογία υπολογισμου ροπων συσφιξης, ας μας πει.

Στις 2 το μεσημερι βγαινει απο το amazon.de σε προσφορα η συσκευη μετρησης λειζερ bosch plr 15.
Aν βγει ~40 ευρω με τα μεταφορικα, αξιζει πραγματικα τον κοπο. Εδω εχει πανω απο 50 ευρω.

Αν και εχω το Bosch PLR50, θα το παρω και αυτο διοτι ειναι χρησιμοτατο εργαλειο. Το συγκεκριμενο ειναι και ελαχιστο σε μεγεθος και παναλαφρο. Μετρα εως 15 μετρα.

http://www.amazon.de/gp/product/B00...VFX1DY5QZQKGX7GC&pf_rd_i=20&pf_rd_p=560113067

bosch_plr-15_laserovy_dalkomer.jpg

Bosch-PLR-15-Hold.jpg

1878202_1.jpg

Παιδες δυστυχως ΔΕΝ μπορουμε να παραγγειλουμε παραπανω απο 1 τεμαχιο.

Εξαντληθηκε ΑΜΕΣΑ!!! Προλαβα και πηρα ενα κομματι επειδη μπηκα ακριβως την ωρα που ανοιξε.

Τελικα μου μου κοστισε 45 ευρω με τα μεταφορικα.
Η αρχικη τιμη ηταν 47 ευρω και πηγε στα 37 με την προσφορα. Συν 8 ευρω τα μεταφορικα ισον 45 ευρω τελικη τιμη.

Εξαντληθηκε ΑΜΕΣΑ!!! Προλαβα και πηρα ενα κομματι επειδη μπηκα ακριβως την ωρα που ανοιξε.

Η αρχικη τιμη ηταν 47 ευρω και πηγε στα 37 με την προσφορα. Συν 8 ευρω τα μεταφορικα ισον 45 ευρω τελικη τιμη.

ναι στις προσφορές μονο 1 τεμάχιο μπορείς να πάρεις. Μεγεια φαίνεται χρήσιμο gadget.

Ένα έχω να σου πω Μιχάλη... κάνεις ζημιές... στο πορτοφόλι μας !! :rifle:

[BOOK SPOILER]...το χτύπησα φυσικά... :rolleyes:[/BOOK SPOILER]

χεχε, μου το'παν κι αλλοι αλλα δυστυχως αυτη ειναι η σκληρη μοιρα του συντονιστη του φορουμ των εργαλειων, να ενημερωνει τα μελη για ολα λαχταριστα καλουδια που κυκλοφορουν.. :))

Στις 2 το μεσημερι βγαινει απο το amazon.de σε προσφορα η συσκευη μετρησης λειζερ bosch plr 15.
Aν βγει ~40 ευρω με τα μεταφορικα, αξιζει πραγματικα τον κοπο. Εδω εχει πανω απο 50 ευρω.

Αν και εχω το Bosch PLR50, θα το παρω και αυτο διοτι ειναι χρησιμοτατο εργαλειο. Το συγκεκριμενο ειναι και ελαχιστο σε μεγεθος και παναλαφρο. Μετρα εως 15 μετρα.

http://www.amazon.de/gp/product/B00...VFX1DY5QZQKGX7GC&pf_rd_i=20&pf_rd_p=560113067

bosch_plr-15_laserovy_dalkomer.jpg

Bosch-PLR-15-Hold.jpg

1878202_1.jpg

Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό.. ότι εργαλείο είμαι έτοιμος να παραγγείλω ή έχω ήδη παραγγείλει και το περιμένω.. τσουπ θα το αναφέρει κάποιος στο θέμα αυτό..
Έτσι έγινε και με την wera την καστανια την μικρή και με αυτόν τον μετρητή και με διάφορα σε πιο παλιές αναφορές..

Το έχω παραγγείλει απο Γερμανία (απο έναν πωλητή στο eBay στα 38ευρώ με τα μεταφορικά..) Λογικά θα το έχω την Δευτέρα..
Αν είναι αξιόπιστος θα σας στείλω παραπάνω πληροφορίες..

χεχε, δεν ειναι τυχαιο, ειμαστε ηδη ο καλυτερος και μεγαλυτερος ιστοτοπος για εργαλεια εν Ελλαδι :builder::builder:

Δωσε κανα λινκ, φαινεται αρκετα φτηνος ο πωλητης. Καλοριζικο το gagdetaki!

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό.. ότι εργαλείο είμαι έτοιμος να παραγγείλω ή έχω ήδη παραγγείλει και το περιμένω.. τσουπ θα το αναφέρει κάποιος στο θέμα αυτό..

Μήπως παραμιλάς στον ύπνο σου; :flipout: