Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Έχω φάει το internet να βρω μιά βαλίτσα να χωράει αυτά (ακριβώς στην ποσότητα που βλέπετε)!.....και να είναι μαζεμένη (τύπου L της bosch). Φυσικά δεν με ενδιαφέρει η μάρκα της.

Attachments

• image.jpeg
    image.jpeg
    79.9 KB · Views: 184
  • image.jpg
    image.jpg
    88.3 KB · Views: 183
Άσχετο, αλλά τι εργαλείο θα με βοηθήσει να ρυθμίσω τα ξύλινα ποδαράκια των BESTA του ικέα;
Αυτά έχουν ένα πλαστικό ρυθμιστικό στο κέντρο τους, αλλά είναι πολύ δύσκολο να το προσεγγίσεις.

ikea-ikea-shelving-accessories__1364299670094-s3.jpg

Μηπως με καποιο κλειδι σαν και αυτο;
Kreator-KRT506002-%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B9-9-22mm.jpg

Ή γαντζοκλειδο;
10103412.jpg

Ω, τι θεσπεσια εργαλεια, ποτε τα αγορασες βρε θηριο?!!!

Ακουσε τη συμβουλη μου και βαζε τα για μεταφορα σε πλαστικη σακκουλα του Lidl να μην στα ματιασουνε!!! :))

Αν θες βαλιτσα για αποθηκευτικο χωρο, παρε το μεγαλο L Βοxx με ενα χωρισμα.

http://www.amazon.de/BOSCH-26084386...TF8&qid=1449432673&sr=8-1&keywords=L-BOxx+238
http://www.amazon.de/Bosch-tragbare...bxgy_60_2?ie=UTF8&refRID=0405JHQ3JW2SCCKZ72XX

Ω, τι θεσπεσια εργαλεια, ποτε τα αγορασες βρε θηριο?!!!

Ακουσε τη συμβουλη μου και βαζε τα για μεταφορα σε πλαστικη σακκουλα του Lidl να μην στα ματιασουνε!!! :))

Αν θες βαλιτσα για αποθηκευτικο χωρο, παρε το μεγαλο L Βοxx με ενα χωρισμα.

http://www.amazon.de/BOSCH-26084386...TF8&qid=1449432673&sr=8-1&keywords=L-BOxx+238
http://www.amazon.de/Bosch-tragbare...bxgy_60_2?ie=UTF8&refRID=0405JHQ3JW2SCCKZ72XX

Σσσσσστ!....μην μου τα ματιάσεις!.....είναι τα νέα μου αποκτήματα (τον τελευταίο μήνα). Επίσης περιμένω τα παρακάτω

Attachments

• image.jpeg
    image.jpeg
    103.3 KB · Views: 152
  • image.jpg
    image.jpg
    53.4 KB · Views: 152
Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Σσσσσστ!....μην μου τα ματιάσεις!.....είναι τα νέα μου αποκτήματα (τον τελευταίο μήνα). Επίσης περιμένω τα παρακάτω

Το GDR σε ποια τιμή το πήρες ?

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Το GDR σε ποια τιμή το πήρες ?

126 (Μαζί με μεταφορικά - solo)

Αλλά ενώ δεν μου έχει έρθει ακόμα, θέλω να το διαθέσω ήδη γιά πώληση, γιά να πάρω το GDX που το είδα μετά!

Τελικά μάλλον αναπόφευκτα και σε βαλίτσα bosch θα καταλήξω!.......δεν είναι βολική γιά το πορτ μπαγκάζ μου, αλλά τι να κάνουμε?

Aν θες να χωραει και τα καινουρια που θα παραλαβεις, τοτε πρεπει να παρεις την μεγαλη βαλιτσα l boxx bosch που εβαλα παραπανω (υπαρχει και μεγαλυτερη..).

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Από χώρο δεν θα έχεις πρόβλημα, την Άρτα και τα Γιάννενα χωράει η τσάντα. Με το βάρος θα έχεις πρόβλημα. Αυτή είναι η μεγάλη, κι αν υπολογίσεις και τις πλαϊνές θήκες που είναι γεμάτες γωνιές αλφάδια καρυδάκια μέχρι υδραυλικά κλειδιά, εγώ δυσκολεύομαι πολύ να τη σηκώσω, πολύ περισσότερο να τη μεταφέρω.

Νταξ χωραει πραμα, εσυ την εχεις και γεματη με εργαλεια πολλαπλων χρησεων και ειδικοτητων.
Εχω την fatmx Xl παρομοιας λογικης και μαλλον θα παραμεινω σε αυτη. Απλα θα την τακτοποιησω λιγο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Νταξ χωραει πραμα, εσυ την εχεις και γεματη με εργαλεια πολλαπλων χρησεων και ειδικοτητων.
Εχω την fatmx Xl παρομοιας λογικης και μαλλον θα παραμεινω σε αυτη. Απλα θα την τακτοποιησω λιγο.

Μια χαρά είναι η Fatmax, και παρόμοιας λογικής με την Facom.

Εχω ενα θεματακι.
Φετος πηρα δυο μπαταριες στα 2ah για 10'8v και προσεξα οτι δεν ειναι ιδια κατασκευη. Αν εξαιρεσουμε τη προελευση εχουν και διαφορες στη κατασκευη. Το προβλημα ξεκινησε οτσν προσεξα πως στο ραδιοφωνο μπαιναν με λιγη δυσκολια. Αλλα ολοκληρωθηκε οταν στη συνεχεια διαπιστωσα πως στο παλιο gsr ηταν σχεδον αδυνατο να βγουν με τη χρηση μονο δυο χεριων!
Ψεκασα λιγο σπρει σιλικονης για να γλιστρανε και καταφερα απλα να βγαινουν δυσκολα.
Λογικα δεν θα επρεπε να υπηρχε πληρης συμβατοτητα προς τα πισω? εστω στην ευκολια χρησης?
Μηπως περιμεναν πως δεν θα υπηρxε καποιος με τοσο παλιο εργαλειο και νεες μπαταριες? θα μου πειτε καποια αλλη επωνυμη εταιρια δεν δουλευουν οι νεοτερες μεγαλυτερες μπαταριες καν με τα πρωτα εργαλεια της σειρας.
Εχετε προσεξει κατι αναλογο?
Ακομη οταν πηρα το πρωτο gsr μεσα στα διαφημιζομενα χαρακτηριστικα του ηταν η αντοχη του απο πεσιμο σε τσιμεντο αλο 2 μετρα, αν θυμαμαι καλα.
Πλεον δεν εχω δει ή διαβασει κατι αντιστοιχο για νεοτερα εργαλεια, τουλαχιστον της σειρας. Παρα μονο καποια τεστ απο ιδιωτες χρηστες στο youtube, για διαφορα εργαλεια μπαταριας. Θεωρειται πλεον στανταρ χαρακτηριστικο?

adult image host

Ελα ντε. Νομιζω καποιος απο τηνπαρεα εχει παρει αν οχι αυτον, τον μεγαλυτερο. Ισως βοηθησει στη συζητηση για περισσοτερες πληροφοριες.

Με λίγα λόγια λένε ότι είναι ανακριβές, οι φράχτες δεν είναι ποτέ σε ορθή γωνία ή παράλληλοι, ότι έχει διάφορες βίδες για κάθε εργαλείο και θέλει πολύ ώρα να τα βάλεις και να τα βγάλεις, ότι λόγω των συγκεκριμένων διαστάσεων πολλά εργαλεία (όχι της Wolfcraft) δεν ταιριάζουν.

Μάλιστα ένας γράφει στα περίπου: "δεν είναι αξιοσημείωτο ότι παίρνει 5 αστέρια μόνο από όσους το δοκίμασαν δωρεάν? Όσοι το πληρώσαμε, το θάβουμε"!

Εγώ δεν πρόλαβα να δώ κάτι αρνητικό ρε παιδιά, τοποθέτησα ένα δισκοπρίονο επάνω κι έκανα τη δουλειά μου μια χαρά.
Είναι αλήθεια οτι δεν είναι εύκολη η αλλαγή εργαλείου δεν είναι και παιχνιδάκι, μέχρι να το στερεώσεις και να το ζυγίσεις θες 5-10 λεπτά. Αν θες βάλε-βγάλε γρήγορο τότε χρειάζεσαι και δεύτερο plate. Δεν ξέρω βέβαια που θα το χρειαστείς αυτό.
Ποιά εργαλεία δεν ταιριάζουν, μήπως ανέφεραν κάποια; Εγώ με το Makita και το Parkside δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Για τους φράχτες δεν έχω άποψη, χρησιμοποίησα μόνο τον παράλληλο οδηγό για κοπές με το δισκοπρίονο κι αυτός επίσης δουλεύει μια χαρά. Αυτό που δεν μου άρεσε και δεν ξέρω πως λειτουργεί, το είχα αναφέρει μάλιστα κι εδώ μέσα, είναι οι πλαϊνοί βαθμονομημένοι οδηγοί που δεν έχουν νούμερα αλλά μόνο γραμμούλες. Φανταστείτε ένα μέτρο χωρισμένο σε χιλιοστα και πόντους αλλά μόνο με γραμμές, χωρίς αριθμούς. Αυτό μου δημιουργεί πρόβλημα, δεν μπορώ να παραλληλήσω γρήγορα τον οδηγό, μου παιρνει χρόνο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πάντως Νικόλα, επειδή ψάχνεσαι, σου λέω οτι αυτή τη στιγμή δεν νομίζω οτι θα ξαναέδινα τόσα λεφτά για πάγκο.
Για κάποιον που έχει χώρο για σταθερό τραπέζι δεν αξίζει να πληρώνει τόσα λεφτά, με ένα ρούτερ και λίγο μεράκι φτιάχνεις παπάδες.