Έχει κανείς το παλμικό της parkside να το συγκρίνει με το GDR; Σήμερα που δοκίμασα το GDR μου φάνηκε πολύ πιο "αργό" απο το παλμικό Parkside, οι ονομαστικές τους στροφές δεν έχουν μεγάλη διαφορά (2800 Parkside - 2600 GDR) για να είναι τόσο εμφανή η διαφορά στη πράξη! Πάντος δεν μου φαίνεται να πιάνει τις 2600 στροφές που γράφει! Δεν ξέρω και κανέναν εδώ κοντά να δω αν δουλεύουν όλα τα GSR έτσι..
Δεν μιλάω για ροπή αλλά για το πόσο "γρηγορα" βιδωνει, χωρίς ζόρι, π.χ. βιδωμα με προτρυπημα! Μόλις το σύγκρινα με το Parkside PABSW 10.8 B2 που έχω.. αυτό έχει στη πρώτη σκάλα 300 στροφές και στη δεύτερη 1050! Εδώ έπρεπε να είναι εμφανώς πιο γρήγορο το GDR ακόμα και στη πρώτη σκάλα που πιάνει 1200 (που στη πρώτη σκάλα το GSR πιάνει στην πραγματικότητα σχεδόν όσο η πρώτη σκάλα του PABSW 10.8 B2!!) Λέτε να έχει κάποιο πρόβλημα; Ο φίλος Dactilidis John που έχει το ίδιο μοντέλο GDR μήπως μπορεί να βοηθήσει; Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το δικό μου!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.