Σε σετ για παλμικό θα βρεις αυτό που ζητας Νίκο.Για το gdr που βρίσκουμε καρυδακια; πως τα ζητάμε γιατί δεν βγάζω άκρη!
Αν είναι το 10.8 μπορείς να βρεις έναν αντάπτορα και να βάλεις της κασετινας σου.
Σε σετ για παλμικό θα βρεις αυτό που ζητας Νίκο.Για το gdr που βρίσκουμε καρυδακια; πως τα ζητάμε γιατί δεν βγάζω άκρη!
Σε σετ για παλμικό θα βρεις αυτό που ζητας Νίκο.
Αν είναι το 10.8 μπορείς να βρεις έναν αντάπτορα και να βάλεις της κασετινας σου.
Έλεγα αν υπάρχουν εξειδικευμένα μυτοκαρυδα για παιδική. Έχω αντάπτορα αλλά γεν Θέλω να βάλω τα καρύδια της μικρής facom. Τα λυπάμαι. Δεν ξέρω κ στα γερμανικά πως να τα αναζητήσω!Σε σετ για παλμικό θα βρεις αυτό που ζητας Νίκο.
Εμένα τα απλά τα ασημί, από το ζόρι τα σπάει καμιά φορά.
Και που να ήταν και το 18βολτο...
Για ρίξε μια ματια εδώ :http://raptopoulos.gr/index.php?route=product/category&path=20καλημέρα σας! Θα ηθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα (θέλω να πεταχτώ να πάρω οπότε όσο γίνεται πιο κέντρο) που να πουλάει τυμπανα και γυαλόχαρτα. Διαμετρος περιπου 6εκατοστα
edit: Μη μου πείτε να φτιάξω θέλω έτοιμο...
ο πιο φτηνός απογυμνωτης καλωδίων του κόσμου! τρομερη ιδεα.
![]()
Για γενική χρήση και σαν απωθητικο υγρασίας σε ηλεκτρικά κυκλώματα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.