vasilisp77
Supreme Member
- 22 October 2014
- 3,218
+1000!!!!Αν μπεις στο εργαστηρι του Μιχαλη, θα παθεις ερωτα με ολα αυτα που εχει! :HTEHEH56:
+1000!!!!Αν μπεις στο εργαστηρι του Μιχαλη, θα παθεις ερωτα με ολα αυτα που εχει! :HTEHEH56:
Αν μπεις στο εργαστηρι του Μιχαλη, θα παθεις ερωτα με ολα αυτα που εχει! :HTEHEH56:
σχετικά με τα cc, κάπου πήρε το μάτι μου ότι αλλάζουν κάποια πράγματα και θα μπορείς να μεταφέρεις μέχρι 1000 /μήνα.
Μιχάλη ψάχνοντας για τα ryobi, βρήκα αυτο το post κι ερωτεύτηκα τον πάγκο. Τον ειχα δει κάποτε σε κάποιο site και τον έχασα μετά. Εχεις details ?
Όντως αυτός ήταν και θυμήθηκα ότι τον ειχα δει στο γαλλικό Amazon. Έψαχνα τοτε πάγκους της Wolfcraft κι έπεσα πανω σ' αυτόν. Θα εχω κι εγω το νου μου αλλά αν μάθεις κι εσυ κάτι, μου λες.
Οταν με το καλό έρθεις Ελλάδα, αν βαλω μπύρες και σουβλάκια, βάζεις εσύ επίδειξη εργαλείων ;
Ο παγκος αυτος ειναι ποιοτικος και η τιμη του απαιχτη, ιδιως αν λαβεις υποψη τις δυο μεγγενες ξυλουργου που εχει. Βεβαια αν πριονιζεις χοντροξυλα πρεπει να τον σταθεροποιησεις καπως καθως δεν ειναι πολυ βαρυς.
Οταν με το καλο ερθω στην Ελλαδα μονιμα, οι εργαλειοσυναξεις στη σοφιτα θα γινουν ρουτινα)
Εγω θα ελεγα αν μπορεις να κατσεις εκει που εισαι.
Εδω προκοπη δεν διαφενεται σρον οριζοντα τουλαχιστον στα επομενα αρκετα χρονια.
Ενα εκκεντρο/περιστροφικο τριβειο μπορει να τοποθετηθει αναποδα και να χρησιμοποιηθει ως σταθερο για φινιρισματα?
Νεκ το είχα δοκιμάσει σε κάποια φάση αλλά μόλις το ξύλο ακουμπήσει πάνω αρχίζει και πάλλεται δεν συμπεριφέρεται σαν το τανκ δηλαδή, το κουνάει πάνω κάτω.
Προσεξε ομως γιατι αν δεις το εργαστηριο του μιχαλη θα θες να μεινεις μονιμα εκει .δεν υπαρχει λεμε!!!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Εχει σχετικες φωτο στο νημα οικιακο εργαστηριο αλλα απο κοντα ειναι μαγεια!!
Φωτογραφίες από το εργαστήριο του Μιχάλη και την υπέροχη μαστοροσυνάντηση εδώ!
Απλά αξέχαστη…
Καλημέρα Παναγιώτη κι ευχαριστώ που μοιραστηκες μαζί μας τη συνάντηση σας. Πράγματι ειναι τέλειο. Οι αμερικανοί τέτοια εργαστήρια τα λένε man caves!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.