Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Άρα και οι δυο το ίδιο είναι; τις έχετε δοκιμάσει;
(Στο ποστ ενώ γυαλυσμενη όχι γυρίσματα όπως επιλέχθηκε από την αυτόματη διόρθωση)

Ναι, έχω χρωμιωμένο κοφτάκι +20 ετών και δεν έπαθε τίποτε. Στο εργοστάσιο (περιβάλλον με τρελή υγρασία, βαφείο υφασμάτων) είχα πένσα-καβουράκι και κόφτη μάυρα (αν δεν κάνω λάθος phosphated λέγονται αυτά) και επίσης δεν έπαθαν τίποτε..

Ναι, έχω χρωμιωμένο κοφτάκι +20 ετών και δεν έπαθε τίποτε. Στο εργοστάσιο (περιβάλλον με τρελή υγρασία, βαφείο υφασμάτων) είχα πένσα-καβουράκι και κόφτη μάυρα (αν δεν κάνω λάθος phosphated λέγονται αυτά) και επίσης δεν έπαθαν τίποτε..
Δεν μιλώ για το μαύρο, αλλά τα γυαλισμενα έναντι των επιχρωμιωμενων. Για την ιστορία, τα δικά μου έχουν οξειδωιει, αλλά δεν θυμάμαι ποιου τύπου είναι.

Αν μιλάμε για πενσα το πιο βασικό είναι να πάρεις μοντέλο 02 στον κωδικό και όχι 03

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Δεν μιλώ για το μαύρο, αλλά τα γυαλισμενα έναντι των επιχρωμιωμενων. Για την ιστορία, τα δικά μου έχουν οξειδωιει, αλλά δεν θυμάμαι ποιου τύπου είναι.

Ποιον Κωδικό έχουν ?

Καλησπέρα.. Ελπίζω να κάνω την ερώτηση στο κατάλληλο νήμα..
Στο εξοχικό είχα ένα χορτοκοπτικο efco αρκετά δυνατό και ακριβούτσικο...
Επειδή δυστυχώς μου το κλέψανε είμαι σε αναζήτηση καινούργιου.. Να κοιτάξω πάλι το ίδιο ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;

Ίσως καλύτερα να μεταφερθεί η συζήτηση στο νήμα 'κήπος & αγρός" όπου έχουν γίνει και αντίστοιχες προτάσεις.
Αν είσαι ευχαριστημένος και μπορείς να το υποστηρίξεις, γιατί όχι το ίδιο; Ιδίως αν π.χ. δεν πας συχνά και βρίσκεις μια ζούγκλα με ψηλά χόρτα, σίγουρα θες κάτι δυνατό.
Αν από την άλλη σου φαίνεται ότι παραήταν δυνατό για τα τ.μ. του κήπου σου ή για το είδος της βλάστησης (π.χ. λόγω συχνών κουρεμάτων η βλάστηση είναι σχετικά χαμηλή και μαλακή, οπότε δεν θες ιδιαίτερη δύναμη), τότε μπορείς να πας σε κάτι μικρότερο, που θα είναι και ελαφρύτερο και πιο ξεκούραστο.

Ίσως καλύτερα να μεταφερθεί η συζήτηση στο νήμα 'κήπος & αγρός" όπου έχουν γίνει και αντίστοιχες προτάσεις.
Αν είσαι ευχαριστημένος και μπορείς να το υποστηρίξεις, γιατί όχι το ίδιο; Ιδίως αν π.χ. δεν πας συχνά και βρίσκεις μια ζούγκλα με ψηλά χόρτα, σίγουρα θες κάτι δυνατό.
Αν από την άλλη σου φαίνεται ότι παραήταν δυνατό για τα τ.μ. του κήπου σου ή για το είδος της βλάστησης (π.χ. λόγω συχνών κουρεμάτων η βλάστηση είναι σχετικά χαμηλή και μαλακή, οπότε δεν θες ιδιαίτερη δύναμη), τότε μπορείς να πας σε κάτι μικρότερο, που θα είναι και ελαφρύτερο και πιο ξεκούραστο.

Να συμπληρώσω σε όλα αυτά τα απολύτως σωστά οτι αν το θέλεις μόνο για το εξοχικό και έχεις ρεύμα φυσικά μπορείς να πας και στην λύση ενός ηλεκτρικού που είναι αρκετά οικονομικότερα.

Καλημερα, οχι δεν ειμαι για ρευμα..
Δεν παω συχνα οπως ειπε ο φιλος παραπανω, και χρειαζομαι κατι δυνατο.. 10 στρεματα και ζουγκλα...

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

.. 10 στρεματα και ζουγκλα...
οπότε είναι μονόδρομος η αγορά για σένα, 10 στρέμματα σε μορφή ζούγκλας, είναι πολύ πράγμα....θες κάτι δυνατό και ακριβό, αφενός να σου κρατήσει καιρό και αφετέρου να δουλεύεις πιο ξεκούραστα.

Δεν παω συχνα οπως ειπε ο φιλος παραπανω, και χρειαζομαι κατι δυνατο.. 10 στρεματα και ζουγκλα...

Μήπως να δεις κανένα τρακτεράκι αφού είναι 10 στρέμματα?:operator:

Φλογιστρο ειναι το οποιο εχει ενα προσαρτημα -αυτο που μοιαζει με καμπανα- το οποιο ειναι για καποια ειδικη χρηση για να ζεστανεις κατι.

Θα χρειαστείς επαγγελματικό μηχάνημα.
Από 650 μέχρι 850 ευρώ να υπολογίζεις.

Θα χρειαστείς επαγγελματικό μηχάνημα.
Από 650 μέχρι 850 ευρώ να υπολογίζεις.
Αστα, το εχω υποψιν μου... 2.5 ιππους τουλαχιστον
οπότε είναι μονόδρομος η αγορά για σένα, 10 στρέμματα σε μορφή ζούγκλας, είναι πολύ πράγμα....θες κάτι δυνατό και ακριβό, αφενός να σου κρατήσει καιρό και αφετέρου να δουλεύεις πιο ξεκούραστα.
Ενταξει δεν ειναι και τα 10 στρεματα ζουγκλα απλα επειδη συνηθως η δουλεια μου πεφτει ολη μαζι οταν πηγαινω τετοια εποχη θελω κατι δυνατο ..
Μήπως να δεις κανένα τρακτεράκι αφού είναι 10 στρέμματα?:operator:
Μπα δεν ειμαι για τετοια, δεν εχω και χωρο..

απορια τα καντρα συνηθως τα βαζουμε τοιχο με καρφακια κατι πιο διακριτικο σε τροπο και πιο ωραιο ?