Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Στη σελίδα της ΓΥΨΟΜΕΤΑΛ στο facebook λέει ότι το πουλάει 2 ευρώ. Δεν ξέρω βέβαια εάν αναφέρεται στο ίδιο...

Το παραπανω μολυβακι πουλιεται φτηνοτερα πλεον απο το αμαζον αγγλιας με 4 ευρω σαν add on. Στο παραπανω λινκ της Γυψομεταλ δεν βρηκα τιμη.

Επειδη το παρελαβα προσφατα, εκανα και ενα μικρο review στο νημα με τα εργαλεια χειρος. http://avclub.gr/forum/showthread.php/140690-Εργαλεία-Χειρός?p=1057719476&viewfull=1#post1057719476

Δυο ευρω πουλιεται λιανικη στην Αμερικη μαζι με δυο ανταλλακτικες μυτες.
Μπορει να το πουλαει 2 ευρω χωρις τις μυτες (dura lead) που ειναι και το ακριβο υλικο, πολυ ακριβοτερο απο το πλαστικο κελυφος.

Σε καθε περιπτωση ομως, τα δυο ευρω ειναι παρα πολυ καλη τιμη για αυτο το μηχανικο μολυβακι, εστω και χωρις τα ανταλλακτικα.

Μιας και είμαι σε νησί και δεν μπορώ να δώ και να πιάσω τα 2 εργαλεία, οι γνώμες σας ήταν αυτό που με βοήθησε να αποφασίσω.
Μόλις έβαλα την παραγγελία στο Nτετσικα για το BD.:2thumb22sup:
Σας ευχαριστώ όλους

Έχω εδώ και 3 χρόνια το μικρότερο μοντέλο B&D KW900EKA.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το μόνο που θα μπορούσα να σχολιάσω είναι ότι τα κοπτικά που έρχονται μαζί δεν είναι και τόσο καλά.

Εγώ πήρα αυτό μετά το router :
Trend cutter set

Τώρα πια το έχω προσαρμόσει ανάποδα σε τραπέζι και δουλεύει μια χαρά.

Νομίζω θα είσαι πολύ ευχαριστημένος με την αγορά σου.

Και εγώ το B&D έχω εδώ και χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημενος.
Το έχω μάλιστα ανάποδα σε πάγκο και δε μασάει πουθενά.
Τα 1/2 " κοπτικά θα σου λύσουν τα χέρια καθώς είναι σε αφθονία σε όλα τα σχέδια.
Επίσης είναι τα πλέον ανθεκτικά.

Μιας και είμαι σε νησί και δεν μπορώ να δώ και να πιάσω τα 2 εργαλεία, οι γνώμες σας ήταν αυτό που με βοήθησε να αποφασίσω.
Μόλις έβαλα την παραγγελία στο Nτετσικα για το BD.:2thumb22sup:
Σας ευχαριστώ όλους
Εγώ πάντως από το Bosch είμαι ευχαριστημένος. Αν το άλλαζα θα πήγαινα μόνο στο αντίστοιχο μπλε.

Καλησπέρα.

το δισκοπρίονο της bosch pks 40 το έχει δουλέψει κανείς; Ψάχνω ενα δισκοπρίονο ελαφρύ και ειναι ειναι το μόνο που πληροί τις προυποθέσεις στην αγορά κοντά στα 100 ευρώ. Μόνο 2.4 κιλά 40MM στις 90 μοίρες και 2.4 στις 45 με καλύπτει μια χαρά.

Το μόνο που με προβληματίζει λίγο είναι τα 600w γι αυτο ρωτάω εαν το έχει δοκιμάσει κάποιος.

Ειδα βέβαια οτι βγήκε και η νέα έκδοση 2015 του PKS 40 στα 850 Watt και 2.6 κιλά αλλά κυκλοφορεί μόνο Aμαζον στο 100άρικο και υπάρχει μόνο στο γερμανικό site της bosch.

Ελλάδα δεν εχει έρθει βάση του Ελληνικου site της bosch.

Καλησπέρα.

το δισκοπρίονο της bosch pks 40 το έχει δουλέψει κανείς; Ψάχνω ενα δισκοπρίονο ελαφρύ και ειναι ειναι το μόνο που πληροί τις προυποθέσεις στην αγορά κοντά στα 100 ευρώ. Μόνο 2.4 κιλά 40MM στις 90 μοίρες και 2.4 στις 45 με καλύπτει μια χαρά.

Το μόνο που με προβληματίζει λίγο είναι τα 600w γι αυτο ρωτάω εαν το έχει δοκιμάσει κάποιος.

Ειδα βέβαια οτι βγήκε και η νέα έκδοση 2015 του PKS 40 στα 850 Watt και 2.6 κιλά αλλά κυκλοφορεί μόνο Aμαζον στο 100άρικο και υπάρχει μόνο στο γερμανικό site της bosch.

Ελλάδα δεν εχει έρθει βάση του Ελληνικου site της bosch.

Φίλε Θοδωρή τό έχω τό PKS 40 καί κόβει μέχρι στιγμής ότι έχω χρειαστεί,π.χ κόντρα πλακέ 2,4 mm αργά βέβαια αλλά τό κόβει μιά χαρά,γιά μελαμίνες δέν τό κουβεντιάζω.Πολύ βολικό τό μικρό βάρος 2,4 κιλά.

Γεια σου Νίκο.

Ψάχνω κατι μαζεμένο γιατι ακόμη και το 55a που είχα της bosch μου φαινόταν κουραστικό με αποτέλεσμα να μην το χρησιμοποιώ αρκετά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Φίλε Θοδωρή τό έχω τό PKS 40 καί κόβει μέχρι στιγμής ότι έχω χρειαστεί,π.χ κόντρα πλακέ 2,4 mm αργά βέβαια αλλά τό κόβει μιά χαρά,γιά μελαμίνες δέν τό κουβεντιάζω.Πολύ βολικό τό μικρό βάρος 2,4 κιλά.

Γεια σου Δημήτρη πολύ ωραία τότε . Παλετόξυλο λές να έχω θέμα ;

Γεια σου Νίκο.

Ψάχνω κατι μαζεμένο γιατι ακόμη και το 55a που είχα της bosch μου φαινόταν κουραστικό με αποτέλεσμα να μην το χρησιμοποιώ αρκετά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Γεια σου Δημήτρη πολύ ωραία τότε . Παλετόξυλο λές να έχω θέμα ;

Απολύτως κανένα πρόβλημα Θοδωρή,αγόρασε το άφοβα άν τό θές γιά παλετόξυλα,εδω κόβω κόντρα πλακέ 2,4 mm .
Αλλά άν δέν έχεις ηλετρική σκούπα καί κόβεις σε εσωτερικό χώρο τά δισκοπρίονα χειρός βγάζουν πολύ πριονίδι από ότι ξέρεις καί θά πρέπει νά αγοράσεις ένα σάκο σκόνης,τό παλιό πού είχες 55Α είχες μικροφίλτρο,καί θά έχεις συνηθήση να μην βγάζει πριονίδια,αν τό δουλεύεις μέσα χωρίς σκούπα η σάκο σκόνης θα τά κάνει μαντάρα τριγύρω.

Σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη για τις πληροφορίες!

Η αλήθεια ειναι οτι το φίλτρο του bosch εκανε πολύ δουλειά. Απ έξω έμενε πολύ λίγο πριονίδι.

Θα δώ μήπως φτιάξω κανένα φιλτρο αυτοσχέδιο δεδομένου οτι δεν βλέπω κάποιο στα γνωστά μαγαζιά και η Bosch τα βαράει και λίγο ..

Σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη για τις πληροφορίες!

Η αλήθεια ειναι οτι το φίλτρο του bosch εκανε πολύ δουλειά. Απ έξω έμενε πολύ λίγο πριονίδι.

Θα δώ μήπως φτιάξω κανένα φιλτρο αυτοσχέδιο δεδομένου οτι δεν βλέπω κάποιο στα γνωστά μαγαζιά και η Bosch τα βαράει και λίγο ..

Τίποτα,νά σαι καλά
Τό είχα ψάξει Θοδωρή καί είναι αυτό τό φίλτρο τού pks 40 καί άς μήν γράφει pks40 επάνω.

Το περίεργο είναι ότι τό δικό σου του 55A αν καί μικροφίλτρο έχει πιό φτηνά από αυτό πού είναι σάκκος

Για να μη με μαλώνετε συνέχεια, "πάντρεψα" μερικά παλιά κ νέα εργαλεία μου.
Έρχεται φθινόπωρο κ κάποια στιγμή θα μαζευτώ πάρα μέσα οπότε πρέπει να τα τακτοποιήσω.
Τα Hazet είναι αγορασμένα όλα το 1989.

Ρε παππου ωραια συλλογη. Φανατικος της cobra σε βλεπω και δουλεμενες πολυ.
Οι πενσες ακροδεκτων, επωνυμες ή οχι?

Ρε παππου ωραια συλλογη. Φανατικος της cobra σε βλεπω και δουλεμενες πολυ.
Οι πενσες ακροδεκτων, επωνυμες ή οχι?

Καλησπέρα Νεκτ.
Οι πενσες ακροδ. φθηνές from Praktiker όταν είχε πρώτο ανοίξει στην Πάτρα.

Εδω το νεο πολυκατσαβιδακι 26 σε 1 απο την wiha!

Wiha-Ultradriver-Multi-Bit-Screwdriver.jpg

Wiha-Ultradriver-Multi-Bit-Screwdriver-Bit-Assortment.jpg

Wiha-Ultradriver-Multi-Bit-Screwdriver-Bit.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
https://www.amazon.de/Wiha-Werkstat...=Wiha+Werkstatt+Magazin-Schraubendreher+26one

4 κομπρα ίδιο μέγεθος γιατί; πόσα χέρια έχεις;

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λοιπόν,
ψάχνω (όχι επειγόντως) σετάκι καρυδάκια με καστάνια.

Αυτή τη στιγμή έχω κάποια μεμονωμένα κλειδιά και κάποια σωληνωτά. Τίποτα απο καρυδάκια/καστάνια

Για πλάκα έψαξα στο google και είδα κάτι gedore 300 αλλά φυσικά δεν υπάρχουν τόσα λεφτά.
Οπότε,
α) Αν κάποιος θέλει να δώσει ολόκληρο σετ όλα σχεδόν τα νούμερα + 1 καστάνια για να αναβαθμιστεί, εδώ είμαι
β) αν υπάρξει ομαδική πάλι εδώ είμαι
γ) σε τί τιμές να κοιτάω για νορμάλ ποιότητα (όχι να σκουριάσουν μόνα τους)

Έχω εδώ και καμιά 10αριά χρόνια κάτι σωληνωτά stanley και με είχαν σώσει με τα σερβις στο παπάκι. Ακόμα είναι σαν καινούργια.
Κάτι αντίστοιχο ψάχνω. Μιλάμε για πολύ περιστασιακή χρήση.

Έπεσε στα χέρια μου μία χλοοκοπτική με κινητήρα briggs&stratton και μέχρι το καπάκι του κινητήρα έφτασα σε απόπειρα να κάνω ένα καθάρισμα/σερβις!!

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Λοιπόν,
ψάχνω (όχι επειγόντως) σετάκι καρυδάκια με καστάνια.

Αυτή τη στιγμή έχω κάποια μεμονωμένα κλειδιά και κάποια σωληνωτά. Τίποτα απο καρυδάκια/καστάνια

Για πλάκα έψαξα στο google και είδα κάτι gedore 300 αλλά φυσικά δεν υπάρχουν τόσα λεφτά.
Οπότε,
α) Αν κάποιος θέλει να δώσει ολόκληρο σετ όλα σχεδόν τα νούμερα + 1 καστάνια για να αναβαθμιστεί, εδώ είμαι
β) αν υπάρξει ομαδική πάλι εδώ είμαι
γ) σε τί τιμές να κοιτάω για νορμάλ ποιότητα (όχι να σκουριάσουν μόνα τους)

Έχω εδώ και καμιά 10αριά χρόνια κάτι σωληνωτά stanley και με είχαν σώσει με τα σερβις στο παπάκι. Ακόμα είναι σαν καινούργια.
Κάτι αντίστοιχο ψάχνω. Μιλάμε για πολύ περιστασιακή χρήση.

Έπεσε στα χέρια μου μία χλοοκοπτική με κινητήρα briggs&stratton και μέχρι το καπάκι του κινητήρα έφτασα σε απόπειρα να κάνω ένα καθάρισμα/σερβις!!

Δες εδώ: http://toolshouse.gr/%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1/%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%cf%8c%cf%82/%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%83%ce%b5%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%b5%cf%82/stanley-1-94-660-%ce%ba%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ac%ce%bd%ce%b9%ce%b1-14-12-%cf%83%ce%b5%cf%84-75-%cf%84%ce%b5%ce%bc%ce%b1%cf%87%ce%af%cf%89%ce%bd/ Πρέπει να σε καλύπτει...