Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Για δειτε ενα ωραιο εργαλειακι
HTB1h4.DKpXXXXb3XpXXq6xXFXXXh.jpg

http://www.banggood.com/0-320-Degre...tm_design=41&gclid=CKbd5_Tk_84CFRE8Gwodw9IAQQ

Δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχει εξοδο για σκουπα.

Την κόκκινη την είχα αγοράσει πριν μερικούς μήνες και την επέστρεψα την μεθεπόμενη μέρα , έξοδο για σκούπα ΔΕΝ έχει , ανταπτορακια για ακεφαλες δεν είχε και παρόλο που πήγα και πήρα από το service δεν έμπαιναν με τίποτα πάνω , μόνο με πατέντα (κόψιμο τρύπα ) αλλά καταστρέφεις την εγγύηση. Άρα για εμένα μακρυά από αυτή.

Την κόκκινη την είχα αγοράσει πριν μερικούς μήνες και την επέστρεψα την μεθεπόμενη μέρα , έξοδο για σκούπα ΔΕΝ έχει , ανταπτορακια για ακεφαλες δεν είχε και παρόλο που πήγα και πήρα από το service δεν έμπαιναν με τίποτα πάνω , μόνο με πατέντα (κόψιμο τρύπα ) αλλά καταστρέφεις την εγγύηση. Άρα για εμένα μακρυά από αυτή.

Για το ιδιο μοντελο λεμε? Μηπως δεν ειχε τον ανταπτορα της σκουπας? Δεν ειχε καθολου τρυπα?
http://www.mypowertools.com.my/product-1635034.html

1412786835_2624233_z.jpg

Αναβαθμισαν το μοντελο και εβγαλαν την υποδοχη της σκουπας?!...:)))

Τι να πεις, καποια πραγματα ειναι κυριολεκτικα απιστευτα. Αν δεν το ειχες αγορασει και δεν το ειχες αναφερεις εδω, αποκλειεται να το πιστευα!!

Αναβαθμισαν το μοντελο και εβγαλαν την υποδοχη της σκουπας?!...:)))

Τι να πεις, καποια πραγματα ειναι κυριολεκτικα απιστευτα. Αν δεν το ειχες αγορασει και δεν το ειχες αναφερεις εδω, αποκλειεται να το πιστευα!!

Χαχαχα και δεν είναι μόνο αυτό , είχα και άλλα θεματακια με τη εταιρεία , αλλά για να μην σε κουράζω δες καλύτερα ακριβώς τι έγινε από ένα παλιότερο ποστ μου http://avclub.gr/forum/showthread.php/113735-Tι-παραλάβαμε-σήμερα?p=1057582066&highlight=#post1057582066

Ναι το θυμαμαι το προβλημα.
Τελικα δεν εχει βρεθει οικονομικη σεγα με ανταπτορακι για ακεφαλες. Ουτε η boston που αγορασα ειχε, ουτε καν σαν εξτρα, παρολο που το εγραφε μεσα.

Σπιτι με περιμενει στο κουτι της εδω και καποιους μηνες η σεγα της proxxon, ελπιζω αυτη να εχει...:)))

Υπάρχει και το ανάποδο. Π.χ. στα νέα μοντέλα Parkside αφαιρέθηκε το riving knife από το δισκοπρίονο.

Ναι το θυμαμαι το προβλημα.
Τελικα δεν εχει βρεθει οικονομικη σεγα με ανταπτορακι για ακεφαλες. Ουτε η boston που αγορασα ειχε, ουτε καν σαν εξτρα, παρολο που το εγραφε μεσα.

Σπιτι με περιμενει στο κουτι της εδω και καποιους μηνες η σεγα της proxxon, ελπιζω αυτη να εχει...:)))

+1 γι αυτο η proxxon ειναι μονοδρομος αμα μενεις ελλαδα.Την εινχελ την αγορασα και και εγω και την πουλησα σε αλλο μελος εδω γι αυτο τον λογο.

Έχω την scheppach (115 την είχα πάρει,αλλά τώρα δεν την βλέπω στο κέντρο βίδας) και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.Παίρνει και ακέφαλες λάμες που μπαίνουν αρκετά εύκολα (χωρίς εξτρα αντάπτορα κλπ).Aυτός ήταν και ο λόγος που την προτίμησα από την λίγο φθηνότερη einhell (δυστυχώς δεν μπορούσα να "ανέβω" μέχρι proxxon).

Ειναι η σεγα με το φως επανω Δημητρη?
Αν θες βαλε ενα λινκ του μοντελου αυτου της scheppach. Noμιζω θα ενδιαφερει καποια μελη και πολλους αναγνωστες μας.

Nαί αυτή είναι (και είναι πολύ πρακτικό αυτό το φως,βοηθάει πολύ).
Όπως είπα και πριν δεν την έχει πλέον το κέντρο βίδας ούτε ο Παυλάτος,για την ακρίβεια δεν την πέτυχα πουθενά.Αυτήν βρήκα http://www.skroutz.gr/s/6419312/Scheppach-SD1600-SD16.html που μάλλον είναι η ίδια αλλά χωρίς το φως.

Ποια η διαφορα μεταξυ των λαμων; Οι ακεφαλες τι παραπανω προσφερουν; Αν παω σε proxxon, οπως προτεινετε, να παρω την ds 230 ή την dsh 240 ή την mbs 240; Τι κερδιζω και τι χανω ανα περιπτωση;

Οι ακεφαλες αν δεν κάνω λάθος είναι λαμα σπιραλ και κόβει προς όλες τις κατευθύνσεις.

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ακεφαλες βρίσκεις πιο εύκολα. Με κεφαλή περιορίζεσαι σε proxxon, einhalia κλπ...

Την ds230 την έχω εγω και είναι πολύ καλή, αλλά πολύ μικρή. Στο μόνο που θα σε βολέψει είναι πάρα πολύ μικρά πρότζεκτ με μικρές απαιτησεις.
Το ίδιο και η δύναμη της, μικρή.

Να σου δώσω να καταλάβεις εγώ ψάχνομαι για μεγαλύτερη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αααα και έχει τρελούς κραδασμους.

Στα συν ότι είναι τόσο μικρή που την βάζεις τσέπη. Χεχε

Oι κραδασμοι Αντωνη δυστυχως οφειλονται αποκλειστικα σε ανθρωπινο λαθος κατα τη ρυθμιση/σφιξιμο της λαμας...:))

Δεν υπαρχει πιο ησυχη και αθορυβη σεγα παγκου. Σε λειτουργια χωρις φορτιο οι κραδασμοι ειναι κυριολεκτικα ανυπαρκτοι εφοσον εχει τεντωθει σωστα η λαμα και η σεγα εχει βιδωθει/στερεωθει στον παγκο/τραπεζι.

Ειναι σεγακι μοντελισμου γιαυτο και δεν κοβει μεγαλα παχη σαν τις υπολοιπες κανονικες σεγες. Ειναι παναλαφρο και οπως ειπες μεταφερεται παντου.