Αυτο καταλαβα και τω παρουσιαζοντας νεα εργαλεια ταυτοχρον?Aπο οτι καταλαβαινω θα ειναι αποκλειστικα για την νεα σειρα 40βολτων εργαλειων.
Δεν θα ειναι backwards compatible σαν την flex της Dewalt που αναγνωριζει το ειδος του εργαλειου απο το βολταζ και δινει αναλογως την καταλληλη ταση.
Εχει παρει το ματι σας καποιο μικρο ποιοτικο σετ καρυδακια με υποδοχη hex για το παλμικο?
Θελω μονο καρυδακια, γιατι εχω χαθει στις μυτες. Θελω ποιοτικο γιατι αυτη τη στιγμη εχω κατι χυμα, συν ενα σετ καστανιας 5/8 με ανταπτορα.
Θελω λιγα νουμερα, 10-12-13-15.
Θεωρητικά, έχεις δίκιο, αλλά γιαυτό σκέπτομαι πλέγμα με μικρή τρύπα ώστε να μην μπαίνουν τέτοιου είδους ζωύφια και να αερίζεται ο χώρος.
Μετά από μερεμέτια υδραυλικού στο μπάνιο, άφησα μια τρύπα ανοικτή στα πλακάκια (22Χ32 εκ) κάτω από τη μπανιέρα, για δυνατότητα επίσκεψης (με το χέρι ή το ... μάτι για τους σωλήνες). Η τρύπα είναι σε μέρος που δεν φαίνεται άμεσα και δεν θα ενοχλεί ότι και να βάλω.
Σκέπτομαι να την κλείσω με ένα πλέγμα με μικρή τρύπα ώστε ο χώρος να αερίζεται (η σύζυγος φοβάται μήπως κυκλοφορούν κατσαρίδες ...).
Βρήκα στο διαδίκτυο θυρίδες επίσκεψης αλλά προορίζονται για γυψοσανίδες, κυρίως, και είναι τελείως κλειστές. Βρήκα και διάτρητες για τζάκια αλλά έχουν μεγάλα ανοίγματα-τρύπες.
Έχετε να προτείνετε κάποια λύση;
Εχει παρει το ματι σας καποιο μικρο ποιοτικο σετ καρυδακια με υποδοχη hex για το παλμικο?
Θελω μονο καρυδακια, γιατι εχω χαθει στις μυτες. Θελω ποιοτικο γιατι αυτη τη στιγμη εχω κατι χυμα, συν ενα σετ καστανιας 5/8 με ανταπτορα.
Θελω λιγα νουμερα, 10-12-13-15.
@KOSSTV
Εννοείς, δηλαδή, φύλλο ανοξείδωτο, πάχους 2 mm, στο οποίο θα ανοίξω τρύπες με διάμετρο που θέλω;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.