Πήρα κάποια εργαλεία μαζί και πήγα από τον πατέρα μου να φτιάξω ένα ντουλάπι που είχε κρεμμάσει.
Κάποια στιγμή διαπίστωσα οτι ξέχασα να πάρω σφυρί (μιλάμε για επίπεδο μαστόρου όχι αστεία, σχεδόν πλησιάζω τον Τάσο Κωστή στην κλασσική περίπτωση βλάβης).
Με το φραπέ στο ένα χέρι (είπαμε κλασσική περίπτωση βλάβης, μην τα ξαναλέμε) ανοίγω ενα συρτάρι που έχει ο πατέρας μου κάποια εργαλεία. Εντοπίζω το σφυρί θαμένο κάτω από κάτι ταναλιες και κατσαβίδια. Το πιάνω, το τραβάω προς στα έξω και πάνω στο κεφαλή έχει κολλήσει ενα γαλάζιο bit holder. Κάνω μια απότομη κίνηση στο σφυρί να ξαναπέσει το bit holder στο συρτάρι, ούτε που κουνήθηκε. Χρησιμοποιώ την γωνία του συρταριου να το μαγκώσει, τίποτα εκεί αυτό κολλημένο.
WTF? Αφήνω φραπέ, ξεκολλαω το bit holder το πάω κάτω από μια λάμπα, εγραφε ΜΑΚΙΤΑ.
Πατέρα το θες;
Οχι παιδί μου, τι να το κάνω.
Επιστρεφοντας σπίτι, πέρασα από το εργαστήριο να το τσεκάρω. Παιδιά τρομερό. Ο μαγνήτης του είναι αλλου. Κυριολεκτικά βιδώνεις με το ενα χερι. Το μονο που με ξενίζει είναι οτι δεν βλέπω την κεφαλή της βίδας για να ξέρω πότε να σταματήσω να βιδώνω. Πάντως δεν χρειάζεται να βλέπεις, μιας και το ίδιο το bit-holder όταν ακουμπήσει το ξύλο, σταματά να σπρώχνει την βίδα παραμέσα, οπότε σταματά από μόνο του εκεί που πρέπει.
Αφιερώστε 2 min να δείτε το βιντεάκι από το 1:50 και παρακάτω και θα καταλάβετε