Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα
Αντε, καλοδούλευτο το εργαλείο.
Κι εγώ πήρα αυτό που πουλούσε ο Γιάννης και όντως είναι άριστη κατασκευή και πολύ εύκολο στη χρήση.
Μου ηρθε απο Αμαζον Γερμανιας σημερα ενα ωραιο γκατζετακι της bosch, μετρητης αποστασεων με λειζερ -μεχρι 50 μετρα.
![]()
Ελαχιστο σε διαστασεις, κατω απο 10 εκατοστα υψος, και φοβερα ποιοτικη κατασκευη!
Πρωτα σκοπευεις με το λειζερ το ακριβες σημειο που θες να μετρησεις και μετα ξαναπατας το κουμπι και σου δειχνει την αποσταση.
Αυτο ειναι καλο οταν υπαρχουν εσοχες/εξοχες σε τοιχο που με μετρητη υπερηχων δεν γινεται δουλεια. Η οταν θελεις να μετρησεις αποσταση απο κολωνα σε κολωνα.
Υπαρχει λειτουργια συνεχους μετρησης, δηλαδη σκοπευεις γυρω γυρω και ξαναυπολογιζει την αποσταση χωρις να πατας κουμπι.
Μετρα και υψη κτισματων (υπολογιζοντας τη γωνια), περα απο εμβαδον και ογκο. Εχει και ενα μικρο αλφαδακι στη γωνια αν στοχευεις ορθιος. Παιρνει 4χΑΑΑ.
Στην Ελλαδα υπαρχει σε πολυ ανταγωνιστικη τιμη εδω http://www.ebw.gr/el/product/87148/PLR50-Bosch-0603016300-Laser-Rangefinder-3165140532501
Αντε, καλοδούλευτο το εργαλείο.
Κι εγώ πήρα αυτό που πουλούσε ο Γιάννης και όντως είναι άριστη κατασκευή και πολύ εύκολο στη χρήση.