Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Μου ηρθε απο Αμαζον Γερμανιας σημερα ενα ωραιο γκατζετακι της bosch, μετρητης αποστασεων με λειζερ -μεχρι 50 μετρα.

10994664204_ceac623f16_z.jpg

Ελαχιστο σε διαστασεις, κατω απο 10 εκατοστα υψος, και φοβερα ποιοτικη κατασκευη!
Πρωτα σκοπευεις με το λειζερ το ακριβες σημειο που θες να μετρησεις και μετα ξαναπατας το κουμπι και σου δειχνει την αποσταση.
Αυτο ειναι καλο οταν υπαρχουν εσοχες/εξοχες σε τοιχο που με μετρητη υπερηχων δεν γινεται δουλεια. Η οταν θελεις να μετρησεις αποσταση απο κολωνα σε κολωνα.

Υπαρχει λειτουργια συνεχους μετρησης, δηλαδη σκοπευεις γυρω γυρω και ξαναυπολογιζει την αποσταση χωρις να πατας κουμπι.
Μετρα και υψη κτισματων (υπολογιζοντας τη γωνια), περα απο εμβαδον και ογκο. Εχει και ενα μικρο αλφαδακι στη γωνια αν στοχευεις ορθιος. Παιρνει 4χΑΑΑ.

Στην Ελλαδα υπαρχει σε πολυ ανταγωνιστικη τιμη εδω http://www.ebw.gr/el/product/87148/PLR50-Bosch-0603016300-Laser-Rangefinder-3165140532501

Αντε, καλοδούλευτο το εργαλείο.
Κι εγώ πήρα αυτό που πουλούσε ο Γιάννης και όντως είναι άριστη κατασκευή και πολύ εύκολο στη χρήση.

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Eυχαριστω! Tυχερος που πηρες του Γιαννη, εμενα μου ξεφυγε δυστυχως.

Θα προσπαθησω να βρω χρησεις περαν των τετριμμενων.
Οπως να μετρας το υψος καποιου, βαζοντας τον μετρητη στο πατωμα και στοχευοντας ενα χαρακα που εχει στο κεφαλι του ο αλλος:))
Χρησεις που αντικαθιστουν γενικως το μετρο και εχουν πλακα.

Οπως να μετρας το υψος καποιου, βαζοντας τον μετρητη στο πατωμα και στοχευοντας ενα χαρακα που εχει στο κεφαλι του ο αλλος:))

Μπορώ να σκεφτώ μία-δύο χρήσεις για πλάκα, αλλά θα φάμε κανά μπάν... :p

Χαχα.... Το έχω ήδη κάνει, έχω μετρήσει σχεδόν όλους στο τριόροφο με ακρίβεια χιλιοςτού. :D

Μπορώ να σκεφτώ μία-δύο χρήσεις για πλάκα, αλλά θα φάμε κανά μπάν... :p

´Οχι, αυτό δεν το έκανα... -bye-

Τελικα δεν ηταν δυσκολο να με πεισετε για την λιμα nickolson οποτε πηγα και τσίμπησα μια σημερα, τριγωνικη στα 150mm. Το μονο που με βάσει σε σκέψεις ειναι μήπως επρεπε να παρω την 200mm.

Η τριγωνικη λιμα νομιζω οτι ειναι καλη στις 6" για τις περισσοτερες δουλειες στο σπιτι.
Αν επαιρνες πλακε ομως, τοτε ισως επρεπε να προτιμουσες τις 8" που λες.

Μπορεί να είμαι υπερβολικός αλλά δε θα ήθελα το παιδί μου να φαντάζεται όταν μεγαλώσει να αγοράσει εργαλεία BOSCH.

Για πλάκα μεταξύ μας καλά είναι, αλλά για παιχνίδι/δώρο διαφωνώ.

Μπορεί να είμαι υπερβολικός αλλά δε θα ήθελα το παιδί μου να φαντάζεται όταν μεγαλώσει να αγοράσει εργαλεία BOSCH.

Για πλάκα μεταξύ μας καλά είναι, αλλά για παιχνίδι/δώρο διαφωνώ.

Τα εργαλεία είναι για μένα από τα καλύτερα δώρα για τα παιδιά γιατί τα μαθαίνουν να είναι δημιουργικά.
Θυμάμαι πόσες ώρες πέρναγα τα καλοκαίρια προσπαθώντας να φτιάξω σπιτάκια και κατασκευές με ξύλα κλπ. Η φαντασία να χτυπάει κόκκινα και ταυτόχρονα να προσπαθείς να βρεις τρόπους πως θα μπορέσεις να κάνεις πραγματικότητα αυτό που έχεις στο μυαλό σου.
Αν δεν είναι αυτό το ιδανικό παιχνίδι τι είναι?

Υ.Γ. Νομίζω ότι το παιδί δεν θα κολλήσει αν τα παιχνιδοεργαλεία είναι bosch ή stihl πάντως και μετά μεγαλώνοντας να κάνει συνειρμούς θα πάρω bosch ή makita και όχι parkside...

Θα μπερδευτει ο πιτσιρικα λεμε!
Αφου δε βγαζει σφυρια και χειροπριονα η Bosch τι μου ειχε παρει ο πατερας μου τοτε?
Χαχαχαχαχα

Κορυφαια επιλογη για πιτσιρικια!
Και η Black & Decker βγαζει ολοκληρο παγκο!!!

Κλαψτε!!!!!

81878_1.jpg

Και σακιδιο για να τα παιρνει μαζι!

81679_1.jpg

Εχει το amazon και σετακι απο cordless power tools!!

Αντε σιγα σιγα να παιρνουν σειρα οι μπομπιρες και να τους δουμε να γραφουν σε καμμια δεκαρια χρονια σ'αυτο το νημα :builder:

51xJWFixbNL.jpg

http://www.amazon.com/gp/product/B0...=B0045K0QZ0&linkCode=as2&tag=iamthecoupona-20

Και ένα σετ για τους μπαμπάδες, όσο παίζει ο μικρός:

294840-pork_kit[1].jpg

Και ένα σετ για τους μπαμπάδες, όσο παίζει ο μικρός:

Τέλειο για ταπεράκι φαγητού για τη δουλειά... :D:D:D:d