Ισως άσχετο σχετικό αλλά μπορείτε να προτείνετε ενα καλό δραπανοκατσάβιδο για γενική χρήση ;
Δεν με νοιάζει ιδιαίτερα το κόστος (ενταξει στα πλαίσια του λογικού) αρκεί να κάνει την δουλειά του πολύ καλά.
Να ειναι επαναφορτιζομενο η ρευματος? Το θελεις για απλες δουλειες σπιτιου, πχ. να βαζεις κανα ουπα στον τοιχο? Η να τρυπας μπετον?
Το Makita που έβαλε ο Babis (MAKITA BHP453RFTK) μου φαινεται ενδιαφέρον αν και ακριβούτσικο ..
Κυριως για το σπιτι αλλά να αντέχει και κατι περισσότερο. Θα προτιμούσα επαναφορτιζόμενο με λιθιου μπαταρίες
Το Makita που έβαλε ο Babis (MAKITA BHP453RFTK) μου φαινεται ενδιαφέρον αν και ακριβούτσικο ..
Ακριβό είναι... Σίγουρα. Με τα 10-βολτα και τα 12-βολτα όμως κάποια στιγμή κολώνεις, καλά είναι για ψιλο-μεσαίες δουλειές αλλά στα δύσκολα ζορίζονται.
Αυτό το παίρνεις - ελπίζω - σχεδόν για μια ζωή.
Τώρα κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω. Αυτά τα 2 γκρί πραματάκια που φαίνονται στο κέντρο αριστερά της θήκης που μοιάζουν σαν δαχτυλίθρες νομίζω είναι για να στηρίζεται η βίδα στη μύτη του κατσαβιδιού. Τα έχει χρησιμοποιήσει κάποιος να μας πεί πως ακριβώς δουλεύει;
Tα Makita ειναι κορυφαια επαγγελματικα εργαλεια. Για το σπιτι, για ελαχιστη χρηση, χαραμιζονται δυστυχως.
Αυτα τα 2 γκρι πραματακια που λες, μου φαινεται οτι ειναι οδηγοι για βιδες (screw holders). Για δες, εχει νοημα?
Κυριως για το σπιτι αλλά να αντέχει και κατι περισσότερο. Θα προτιμούσα επαναφορτιζόμενο με λιθιου μπαταρίες
Σωστό είναι αυτό... Αλλά άμα γουστάρεις κάτι δεν παίρνεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι, παίρνεις το καλύτερο στα μέτρα των οικονομικών δυνατοτήτων σου. Μακάρι να μπορούσα να δώσω παραπάνω και να πάρω HILTI...
Τρομερά μηχανήματα επίσης (απο προσωπική εμπειρία) τα Metabo.
Αυτό ακριβώς είναι αλλά δεν ξέρω πως δουλεύει. Έχει ένα μεταλικό πραγματάκι μέσα και δεν μπορώ να καταλάβω μπαίνει η βίδα και πως η μύτη.
χε,χε..ετσι ειναι, αμα εχεις βιτσιο με εργαλεια δεν κολλας ουτε στην τιμη ουτε στο ποσα ιδια εργαλεια εχεις. Μιλουσα ομως αναφορικα με τον φιλο που θελει ενα απλο δραπανο για το σπιτι.
Σε αυτο που εχω εγω, το στενο μερος παει προς το τρυπανι. Η κεφαλη της βιδας εισαγεται απο το πλατυ μερος μεχρι να βρει αντισταση στο στενο μερος του holder.
Χα..Αυτο ακριβως εχει ο Γαμπρος μου!! 9-10 χρονια και ακομα λειτουργει αψογα!!..μονο κακο οτι δεν εχει ρυθμιζομενες στροφες, αλλα απο λειτουργια σκιζει!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.