πήγα και γω στο Lidl Bazaar το Σάββατο, περισσότερο από περιέργεια... Πραγματικός χαμός, καθ'ότι και τελευταία μέρα, έβγαλαν ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο 1!!! Στο ταμείο μετρούσαν με το κομμάτι ό,τι κ να έπαιρνες, στο 1. Από εργαλεία πολύ λίγα πράγματα, εγώ πήρα τα ακόλουθα:
1 σετ με λάμες για σέγα (για μέταλλο, ξύλο χοντρό/λεπτό, πλαστικό)
2 συρματόβουρτσες για γωνιακό τροχό (ακτινική/ποτήρι) --αυτή τη βδομάδα τις βγάζει στα 5 τη μία!!!
1 σετ με 5000 συρραπτικά κ καρφιά για το καρφωτικό αέρος (το πακέτο με τα 2000 το είχα πάρει 3)
3 μουσαμάδες 5μέτρων για προστασία δαπέδου για βάψιμο
και κάτι ψιλολοΐδια ακόμη (σετ με 2 θερμοφόρες, καθαριστικό αρμών σιλικόνης)
σύνολο... 9!!!
πάντως όπως ειπώθηκε ήταν λίγο αθλιότητα, ειδικά προς το τέλος που έφερναν κάτι τεράστιες κούτες με μέσα χύμα πράγματα χωρίς συσκευασίες και ορμούσαν όλοι να ψαχουλέψουν. Σε πανηγύρι/λαϊκή τα πράγματα είναι σαφώς πιο πολιτισμένα. Ενδεικτική εικόνα:
Προς το τέλος άρχισαν και τα "μα το είδα πρώτος κύριέ μου, δε μπορείτε να το πάρετε -μα μου το ζητάει ο μικρός, κρίμα είναι"...
Πάντως οι σεκιουριτάδες μου είπαν ότι το πανηγύρι στήνεται κάθε τρίμηνο περίπου, ανάλογα με τα στοκ στις αποθήκες και ότι δεν το διαφημίζουν για λόγους ασφαλείας να μην έχουν ατυχήματα...
Η τιμή στα 100 δεν είναι κ πολύ ακριβή για επώνυμο με μπαταρία λιθίου και κρουστική λειτουργία. Το δραπανοκατσάβιδο του lidl που πήρα είναι μεν λιθίου 18V στα 60 αλλά δεν έχει κρουστικό. Υπάρχει όμως έκδοση με κρουστικό, πάλι λιθίου στα 80: PABH 18 LI A1
http://www.lidl-service.com/cps/rde/xchg/SID-0EFB46E4-4E9966A4/lsp/hs.xsl/product.html?id=49267426
Κάλεσέ τους στην εξυπηρέτηση πελατών να ρωτήσεις μήπως υπάρχει σε κάποιο κατάστημα... είχα δει μερικά στο Γέρακα πριν μερικές βδομάδες.
Βέβαια, εδώ που τα λέμε, αν θέλεις να κάνεις κανονικό σκάψιμο, ίσως το ρεύματος να είναι καλύτερη και φθηνότερη λύση...
Το έχω το κρουστικό αλλά δεν με βόλεψε γιατί έχει SDS τσόκ. @asotosios Αν σου κάνει δικό σου με ένα 40αρικάκιΟλοκαίνουριο
![]()
Το έχω το κρουστικό αλλά δεν με βόλεψε γιατί έχει SDS τσόκ. @asotosios Αν σου κάνει δικό σου με ένα 40αρικάκιΟλοκαίνουριο
![]()
Μιχαλη θελω να φτιαξω ενα μαχαιρι που εχω παρει μονο λεπιδα!
Ενα πανεμορφο δαμασκινο!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.