Browser
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 10,573
Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα
Δεν διαφωνω. 1ον δεν ισχυε τα παλια χρονια.2ον τα τελευταια που ισχυει , ισχυει απο καποιο μεγεθος τροχου κι επανω.
Παλι καλα που σου εδωσε τροχο τοτε, κανονικα με ξυστρα και συρματοβουρτσα επρεπε να δουλευεις :grandpa:
Δεν νομίζω... Ένας (γαμάτος) τροχός που έχω Metabo μια χαρά δουλεύεται και με το ένα χέρι. (Δεν θυμάμαι όμως αν τον κρατάω πατημένο ταυτόχρονα)
Και τώρα θα σου πώ κάτι που ξέρω οτι θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μου αλλά θα στο πώ... :smile:
Μετά το τέλος της σχολικής περιόδου στο γυμνάσιο, για να βρώ λεφτά για διακοπές, δούλευα στον Ταύρο στην εταιρία Soulis. (Μην ρωτήσεις αν υπήρχαν καλοριφέρ τότε)
Εκεί μου είχαν δώσει ένα ζευγάρι γυαλιά κι ένα τροχό και η δουλειά μου ήταν να καθαρίζω τους λέβητες απ´τα γρέζια. Ήθελα να σε είχα εκεί να έβλεπα πως θα καθάριζες τα γρέζια μέσα στην τρύπα κρατώντας τον και με τα δύο χέρια...
Δεν διαφωνω. 1ον δεν ισχυε τα παλια χρονια.2ον τα τελευταια που ισχυει , ισχυει απο καποιο μεγεθος τροχου κι επανω.
Παλι καλα που σου εδωσε τροχο τοτε, κανονικα με ξυστρα και συρματοβουρτσα επρεπε να δουλευεις :grandpa: