Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Μα αφου λεμε ειναι HSS Tin.

Και αυτη η [ποσοτητα σε αυτα τα χρηματα δεν υπαρχει.
Πατριωτακι ψηνεσαι να το τριτωσουμε μαζι με τον Μαλικ?

Made in China

11,95 δολάρια έχουν χοντρική τα 230τεμ. HSS-TiN

l91z.png

Μα αφου λεμε ειναι HSS Tin.

Και αυτη η [ποσοτητα σε αυτα τα χρηματα δεν υπαρχει.
Πατριωτακι ψηνεσαι να το τριτωσουμε μαζι με τον Μαλικ?

Βρε Κυριακο εχω δεκαδες ολοκληρες με bits τρυπανιων. Εφερνε με το κιλο ο πατερας μου απο τα ταξιδια και καλο μαλιστα πραμα. Ολα αμερικανικα ειτε γιαπωνεζικα.

Εχουμε για μια ζωη, στην κυριολεξια...:)))

Ένας ακόμα για την μίνι-ομαδική των τρυπανιών παρακαλώ!!

Η τιμή νομίζω είναι πολύ καλή.

Ωραια!
Να βρουμε ακομη εναν και να τα χτυπησουμε ωστε να πανε 6.5 ευρω τα μεταφορικα αλλιως τα παιρνουμε οι δυο μας με 9 ευρω μεταφορικα.

Παιδια του Lidl τα τρυπανακια 20 τεμαχια εχουν 9.99 ευρω!
Οποτε εδω 40 ευρω για 170 τρυπανια νομιζω ειναι εξαιρετικο σαν τιμη.

Και μια πιο απλή λύση...
http://youtu.be/ys-5OIuVdYg

Ωραια απλη και ευκολη ιδεα για βαση σεγας!

Αυτο μαλιστα. Και με ενα-δυο καλα σφιγκτηρακια, εισαι οκ.

Το μονο θεματακι ειναι οτι επειδη η σεγα δουλευει αναποδα, οι λαμες κοβουν και αυτες αναποδα.
Λεπτομερεια βεβαια, που στα περισσοτερα κοψιματα θα περασει απαρατηρητη.

Οι τιμές αυτές ειναι χονδρικής και λογικά για "πολλά" κομμάτια

Το βρηκα και ειναι για 300 κομματια

Απο που θα τα παραγγειλετε;

Η αγορά είναι να γίνει από αξιόπιστο γερμανό πωλητή στο ebay (άρα τα πράγματα θα σταλούν από γερμανία)

Η σελίδα είναι: http://www.ebay.de/itm/Bohrer-Set-1...d=100034&prg=1030&rk=1&rkt=4&sd=200671130899&

Για αποστολή 3 κασετίνων, βγαίνει περίπου στα 44 ευρώ/κασετίνα (τελική τιμή μαζί με ταχυδρομικά).

Εγω θελω αυτα με τα 230, μαλλον απο τον ιδιο θα τα παρω

Last edited:

Λογικά θα μπορούν να συνδυαστούν.

Αστο μην με υπολογιζετε μπορει να το παρω απο καμια πλειοδοσια

Eδω ειναι ενα τραπεζακι για σεγα απο την wolfcraft.
http://www.amazon.co.uk/Wolfcraft-6...8&qid=1389047640&sr=1-1&keywords=jigsaw+table

Oμως αν κοβεις παχιες επιφανειες πανω απο 2 εκατοστα θα υπαρχει το προβλημα τζογου της λαμας. Εκτος αν πας με ταχυτητα χελωνας.
Για καποιο παραξενο λογο δεν βγαινει πλεον το εξαρτημα/οδηγος της λαμας για την συγκεκριμενη βαση. Παντως μπορει να γινει ανετα μια πατεντα.

Εδω η βαση με τον οδηγο.
814mPXHp2eS._SL1500_.jpg

Eδω ειναι ενα τραπεζακι για σεγα απο την wolfcraft.
http://www.amazon.co.uk/Wolfcraft-6...8&qid=1389047640&sr=1-1&keywords=jigsaw+table

Oμως αν κοβεις παχιες επιφανειες πανω απο 2 εκατοστα θα υπαρχει το προβλημα τζογου της λαμας. Εκτος αν πας με ταχυτητα χελωνας.
Για ποιο λογο εχει οριο τα 2 εκ, χωρις να εχω τσεκαρει το ακριβες υψος κοπης, το σημαντικο για την ακριβεια ειναι η λαμα να μην βγαινει (δλδ να μην βυθιζεται περισσοτερο απο το κατω μερος) απο τον οδηγο, τοσο για θεμα ακριβειας αλλα και για να μην σπασει κατα την νεα εισοδο τον οδηγο...

το δράπανο με 19,9 λέει τίποτε, θα μπορεί να δουλέψει κανείς με αυτό ή θα είναι για μια δυο χρήσεις; Ξέρει κανείς;

Δεν είναι για μια δυό χρήσεις αλλά, ακούγεται παράξενα, το στόκ δεν κρατά καλά και η σκανδάλη παρόλο που ρυθμίζει στροφές είναι ψιλοάχρηστη γιατί δεν έχει μεγάλη διαδρομή από λίγες σε φουλ στροφές.

Για ποιο λογο εχει οριο τα 2 εκ, χωρις να εχω τσεκαρει το ακριβες υψος κοπης, το σημαντικο για την ακριβεια ειναι η λαμα να μην βγαινει (δλδ να μην βυθιζεται περισσοτερο απο το κατω μερος) απο τον οδηγο, τοσο για θεμα ακριβειας αλλα και για να μην σπασει κατα την νεα εισοδο τον οδηγο...

Oταν δεν εχεις οδηγο, η προσωπικη μου εμπειρια, αν κοβεις >2cm αναποδα (σε βαση), ειναι οτι η λαμα (οσο καλη και να ειναι) λυγιζει.
Aν εχεις οδηγο δεν τρεχει τιποτα, αρκει οπως λες και συ να μην βυθιζεται η λαμα κατω απο τον οδηγο.

Το θεμα με τη σεγα και την βαση της με εχει αποσχολησει διοτι ειναι πολυ χρησιμη εφαρμογη.
Δεν εχω καταληξει ομως αν θα αγορασω/φτιαξω βαση η θα αγορασω απ'ευθειας το dremel MS20. To προβλημα με το τελευταιο ειναι οτι περιοριζεται το παχος κοπης στα 1.8εκ.
Πιστευω ομως οτι με προσοχη μπορεις να κοψεις μεχρι μια ιντσα. Περιμενω καποιες απαντησεις σχετικα με αυτο το θεμα. Αν ειναι θετικες θα προχωρησω σε αγορα του dremel.

Oταν δεν εχεις οδηγο, η προσωπικη μου εμπειρια, αν κοβεις >2cm αναποδα (σε βαση), ειναι οτι η λαμα (οσο καλη και να ειναι) λυγιζει.
Aν εχεις οδηγο δεν τρεχει τιποτα, αρκει οπως λες και συ να μην βυθιζεται η λαμα κατω απο τον οδηγο.

Το θεμα με τη σεγα και την βαση της με εχει αποσχολησει διοτι ειναι πολυ χρησιμη εφαρμογη.
Δεν εχω καταληξει ομως αν θα αγορασω/φτιαξω βαση η θα αγορασω απ'ευθειας το dremel MS20. To προβλημα με το τελευταιο ειναι οτι περιοριζεται το παχος κοπης στα 1.8εκ.
Πιστευω ομως οτι με προσοχη μπορεις να κοψεις μεχρι μια ιντσα. Περιμενω καποιες απαντησεις σχετικα με αυτο το θεμα. Αν ειναι θετικες θα προχωρησω σε αγορα του dremel.

Ok εγω με το θεμα της σεγας λεω να προχωρησω σε μια τετοια κατασκευη, απλη και να δω αν βγαλω ακρη...και λογω χωρου (και δεν ειναι και οτι φθηνοτερο) δεν με περνει να παρω τραπεζοδισκοπροιονο δυσχτηχως...

Ορεστη μολις παραγγειλα τα δυο σετακια απο 170 Hss Tin!
Κοστος με αποστολη 89,70 ευρω!
Αντε με το καλο να μας ερθουν!!!!

Αγαπητέ πελάτη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την 07-01-14 η κάρτα σας CITIBANK με αριθμό 1916 χρεώθηκε με 89.70 EUR .'Εμπορος: PAYPAL *SYTO24 35

Seller: lamazurueckspucker ( 11854 )
Seller Information: Syto24, Tobias Rolf
Tobias Rolf
Hasensträther Weg 5
33428 Harsewinkel
DE
Item title Price
Shipping price
Qty Item total
Bohrer Set 170 tlg. TITAN (+500%) HSS TiN Metallbohrer ( item: 120630728443 transaction: 1212705430002 )

Paid on Jan-07-14 EUR 35.90 EUR 17.90 2 EUR 71.80
Standard Int'l Versand
Estimated delivery: You can contact seller for more information.

Subtotal EUR 71.80
Shipping and handling EUR 17.90

Shipping Discount from seller lamazurueckspucker EUR 13.90

Total EUR 89.70