Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Κορυφαιο και σωτηριο υλικο η νηματοταινια!
Εχει και το Lidl της 3Μ σε εξαιρετικη τιμη.
Χροοοονια τωρα την εχω στα εργαλεια; μου και δινει λυσεις.

Μεχρι και κολλαρο ψυγειου νερου εχω επιδιωρθωσει και με εφερε σπιτι μου.

Επισης στο βουνο ενα κλαδι μου εσκισε το κολαρο του ψυγειου του νερου στην μηχανη. Ευτυχως ειχα τυλιξει σε ενα ξυλακι μερικα μετρα και επιδιωρθωσα το κολαρο γεμισα νερο απο μια πηγη και γυρισα σπιτι απο Παρνηθα Νεο Κοσμο!!!

Να την εχετε παντα μαζι!!!

Αυτήν δεν την ήξερα.. Νομιζα οτι ο κόσμος των καλών heavy duty ηλεκτρικών εργαλείων αρχίζει και τελειώνει στις Bosch, Hilti, Makita

http://www.milwaukeetool.com/

Tα δράπανά τους (και όχι μόνο) είναι τουλάχιστον εντυπωσιακά !

Last edited:

Κορυφαιο και σωτηριο υλικο η νηματοταινια!
Εχει και το Lidl της 3Μ σε εξαιρετικη τιμη.
Χροοοονια τωρα την εχω στα εργαλεια; μου και δινει λυσεις.

Μεχρι και κολλαρο ψυγειου νερου εχω επιδιωρθωσει και με εφερε σπιτι μου.

Επισης στο βουνο ενα κλαδι μου εσκισε το κολαρο του ψυγειου του νερου στην μηχανη. Ευτυχως ειχα τυλιξει σε ενα ξυλακι μερικα μετρα και επιδιωρθωσα το κολαρο γεμισα νερο απο μια πηγη και γυρισα σπιτι απο Παρνηθα Νεο Κοσμο!!!

Να την εχετε παντα μαζι!!!

Ultimate Survival!!!

Και εγώ χρησιμοποίησα 100μέτρα το ΣΚ.
Πολύ καλή

Αυτήν δεν την ήξερα.. Νομιζα οτι ο κόσμος των καλών heavy duty ηλεκτρικών εργαλείων αρχίζει και τελειώνει στις Bosch, Hilti, Makita

Αμερικάνικα είναι άριστα και τα Festool.

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Πέρασα από το Lidl να πάρω ένα χυμό (ριμάδα ίωση - έχει στημένο χυμό όχι από συμπυκνωμένο το 1 λίτρο 1.79) και είδα ότι είχαν βγάλει τα μικρά κολλητήρια μπαταρίας 1 ευρώ κάτω από την τιμή που είχαν και πήρα και ένα τέτοιο να υπάρχει...

Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Πέρασα από το Lidl να πάρω ένα χυμό (ριμάδα ίωση - έχει στημένο χυμό όχι από συμπυκνωμένο το 1 λίτρο 1.79) και είδα ότι είχαν βγάλει τα μικρά κολλητήρια μπαταρίας 1 ευρώ κάτω από την τιμή που είχαν και πήρα και ένα τέτοιο να υπάρχει...

ναι βρε Γιώργη, αλλά άμα βγάζουν 3 κολλήσεις στο σετ μπαταρίας....και τζάμπα να στο δώσουν....

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Πάρα πολύ καλά εργαλεία, πραγματικά βαρέως τύπου, όχι πως τα προαναφερθέντα (Bosch, Hilti, Makita), δεν είναι καλά, μην τρελαθουμε κιόλας... Το μόνο κακό με τα milwaukee είναι το θέμα των ανταλλακτικών, του σέρβις και τις αντιπροσωπείας. Στο Αμέρικα αυτά μαζι με τα dewalt (τα οποία επίσης θεωρώ κορυφαία), είναι η Νο 1 επιλογή για τους επαγγελαμτίες οποιουδήποτε χώρου... Εδώ στην Ελλάδα λόγο δικτύου αντιπροσώπων, αλλά και διαφήμισης όπως και σε όλη την Ευρώπη άλλωστε τα πρωτεία έχουν τα Bosch.

Πλάκα κάνετε; 3 κολλήσεις; Το πήρα κι εγώ προχθές αυτό.

Δεν θα ελεγα οτι ειναι παιχνιδι.
Ζεσταινει σε 20 δευτερολεπτα και οι μπαταριες διαρκουν για καμμια εικοσαρια κολλησεις. Μπορει και παραπανω.
Κοινες κολλησεις καλωδιων και αποσυναρμολογηση εξαρτηματων απο πλακετες τις κανω πλεον με αυτο.

εντάξει δεν είναι τρεις...
αν όμως μέχρι να κάνεις τρεις το έχεις στο ζέσταμα πόσες βγάζει?
ή αν κλείνει μόνο του και θέλει κάθε φορά 20 δεύτερα?
θες δυό σετ ενελούπ για πάρτη του...

εξαρτάται τι χρήση κάνεις...
εγώ πχ άμα κάτσω θα χρειαστώ καμιά 50αριά...
επίσης όταν κάνεις ηλεκτρονικά θες να είναι ζεστές οι κολλήσεις....

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Η ηλικία είναι Μήτσο... Λίγο τα μάτια, λίγο το Πάρκινσον... Πάρε καλύτερα ρεύματος. -bye-

Θα ήθελα τις γνώμες σας για αγορά σετ καρυδακιών 3/4. Τυχόν μάρκες που προτείνετε αλλά και αν έχετε και γνώση για το κόστος τους περίπου. Την μάρκα καρυδακιών TONA (χώρα ποέλευσης Τσεχοσλοβακία) την έχετε υπόψη σας;

Κανείς άποψη έστω και τώρα;;; Παρεμπιπτόντως προχώρησα στην αγορά του σετ μιας και το βρήκα σε συμφέρουσα προσφορά (στην μισή τιμή από την αρχική, την στιγμή που ένα άλλο επώνυμο σετ με τα ίδια παρελκόμενα ανέρχεται στα 350+++ ευρώ π.χ UNIOR FACOM) από τοπικό μαγαζί, και οφείλω να ομολογήσω πως πρόκειται για πολύ ποιοτικό σετ. Επίσης για τα προϊόντα της FORCE (σετ καρυδάκια, κατσαβίδια, γερμανοπολύγωνα) τι άποψη έχετε; Εγώ για τα λεφτά τους τα βρίσκω πολύ συμφέρουσα πρόταση. Απόψεις, γνώμες, ενστάσεις δεκτές....

Πλάκα κάνετε; 3 κολλήσεις; Το πήρα κι εγώ προχθές αυτό.

Επειδη εσυ ψαχνεις για σοβαρες κολλησεις, παρε ενα τετοιο. Στο εγγυωμαι εγω :afro:

prv_prd_390x293_65800.jpg

http://www.lrp.cc/en/products/blue-factor/tools/produkt/lrp-highpower-loetstation/details/

Κανείς άποψη έστω και τώρα;;; Παρεμπιπτόντως προχώρησα στην αγορά του σετ μιας και το βρήκα σε συμφέρουσα προσφορά (στην μισή τιμή από την αρχική, την στιγμή που ένα άλλο επώνυμο σετ με τα ίδια παρελκόμενα ανέρχεται στα 350+++ ευρώ π.χ UNIOR FACOM) από τοπικό μαγαζί, και οφείλω να ομολογήσω πως πρόκειται για πολύ ποιοτικό σετ. Επίσης για τα προϊόντα της FORCE (σετ καρυδάκια, κατσαβίδια, γερμανοπολύγωνα) τι άποψη έχετε; Εγώ για τα λεφτά τους τα βρίσκω πολύ συμφέρουσα πρόταση. Απόψεις, γνώμες, ενστάσεις δεκτές....

η ΤΟΝΑ Είναι μια πολύ καλή εταιρεία με καλά εργαλεία αλλά δεν ήξερα ότι τα βρίσκεις εδώ !!!

Εδώ είναι ο κατάλογος της ο οποίος έχει πολύ ωραία σετάκια σε βαλιτσάκια αλουμινίου !!!

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Η ηλικία είναι Μήτσο... Λίγο τα μάτια, λίγο το Πάρκινσον... Πάρε καλύτερα ρεύματος. -bye-

καλά τώρα....
περιμένω από σένα να μάθω εντυπώσεις !:violent-smiley-030:

(σε κανα συρτάρι θα το χώσεις)

FORCE ειναι μεν οικονομικη σειρα αλλα εδω και κανενα χρονο την δουλευουν στο συνεργειο μου χωρις κανενα προβλημα εκτος απο ενα σπασμενο καρυδακι το οποιο εφαγε πολυυυυ ζορι.
Για εναν ερασιτεχνη θα ειναι σουπερ!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλ

καλά τώρα....
περιμένω από σένα να μάθω εντυπώσεις !:violent-smiley-030:

(σε κανα συρτάρι θα το χώσεις)

Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις...
Προσπαθώντας να τακτοποιήσω αυτό ανακάλυψα κι ένα άλλο με υγραέριο που είχα αλλά δεν το θυμόμουν....:bang:

εντάξει δεν είναι τρεις...
αν όμως μέχρι να κάνεις τρεις το έχεις στο ζέσταμα πόσες βγάζει?
ή αν κλείνει μόνο του και θέλει κάθε φορά 20 δεύτερα?
θες δυό σετ ενελούπ για πάρτη του...

επίσης όταν κάνεις ηλεκτρονικά θες να είναι ζεστές οι κολλήσεις....

ζεσταίνετε μόνο όταν πατάς το κουμπί. Και η κόλληση "λιώνει" σωστά.

Εμένα, που δεν έχω πάγκο και πρέπει για μια ή δυο κολλήσεις να βάζω κολλητήρι στην πρίζα, να περιμένω να ζεσταθεί και να έχω τα μάτια μου δεκατέσσερα μην έρθει κανένα παιδί, με έχει βολέψει αφάνταστα.

Δεν κάνει για όλους και για όλα. Θα το παρομοίαζα με ένα σουγιαδακι. Την ίδια χρησιμότητα έχει.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλ

Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις...
Προσπαθώντας να τακτοποιήσω αυτό ανακάλυψα κι ένα άλλο με υγραέριο που είχα αλλά δεν το θυμόμουν....:bang:

Μαλλον κανα dremel θα λες. Πολυ καλο !!!