Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Σιφη απιστευτα εργαλεια!
Και επειδη μας αρεσει με τον παππου σφαζουμε καθε μερα σχεδον και απο εναν!
Και του Lidl ειναι εξαιρετικα γλυκοι!!!

Eγω πηρα τα ειδικα αυτοκολλλητα χριτς χρατς της 3M τα οποια ειναι τα καλυτερα που κυκλοφορουν.
Ηθελα να παρω αρκετα επειδη η τιμη ηταν σουπερ, αλλα πηρα μονο τα 3 τελευταια.
http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/S...i-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=7692

Το ιδιο προιον στο amazon.de κανει 9 ευρω και εδω τα εχουν με 2.5.
Aπο το ebay που συνηθως τα αγοραζω δεν τα εχω βρει κατω απο 7-8 ευρω.
http://www.amazon.de/3M-Klett-Power-16-Pads-Selbstklebend/dp/B00E5I2F8S

Σιφη απιστευτα εργαλεια!
Και επειδη μας αρεσει με τον παππου σφαζουμε καθε μερα σχεδον και απο εναν!
Και του Lidl ειναι εξαιρετικα γλυκοι!!!

χαχα, την αλλη φορα παρε και την παρμεζανα Lovilio του lidl (γιαμ γιαμ) για συμπληρωμα του ανανα. Ο συνδυασμος ειναι φοβερος!

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

φωτο φωτο!!!.... :BDGBGDB55:ωραια εργαλεια και αυτα!!

για τα κλειδακια εδω στη Σαμο μου παν οι κοπελες εγινε πολεμος.. 3 - 3 τα πηρανε καμια 10αρια ατομα.. οι ξεφτιλες..

κι'εγω για τα κλειδια πηγα αλλα ειχαν γινει καπνος,δεν εμεινε τιποτα σε 2 καταστηματα που περασα.
μα ειναι δυνατον να εφεραν τοσα λιγα κομματια?

Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Αν κάποιοι περνούν 3 3 κομμάτια (όχι ότι δεν κάνουν καλά...)τι να περισσέψει...σίγουρα θα μπορούσαν να έχουν περισσότερα αλλα από ότι φαίνεται δεν ειναι δυνατόν ή δεν θέλουν...

Η λύση ειναι μια πας πρωί πρωί αλλιώς δεν προλαβαίνεις τίποτα...αν ειναι κάτι που θέλεις πολύ...

Προσωπικά δεν με ενδιέφερε το συγκεκριμένο μιας και το σετ ήταν λειψό...
αλήθεια αν κάποιος τα πρόλαβε ήταν διπλής κατεύθυνσης καστάνια στις φωτό φαινόταν μονής κατεύθυνσης....

Last edited:

Πηρε κανεις το δραπανοκατσαβιδο απο το rarkside tou lidl ποση ωρα θελει αρχικη φορτιση το εβαλα να φορτιση και σε περιπου 15 λεπτα μου εδειξε οτι φορτισε (πρασινη λυχνια) το εβαλα να βιδωσω μια βιδα αλλα δεν μου φανηκε και πολυ δυνατο μηπωσ θελει και αλλη φορτιση ξερει κανεις?

Πηρε κανεις το δραπανοκατσαβιδο απο το rarkside tou lidl ποση ωρα θελει αρχικη φορτιση το εβαλα να φορτιση και σε περιπου 15 λεπτα μου εδειξε οτι φορτισε (πρασινη λυχνια) το εβαλα να βιδωσω μια βιδα αλλα δεν μου φανηκε και πολυ δυνατο μηπωσ θελει και αλλη φορτιση ξερει κανεις?

Η μπαταρια λιθιου ερχεται προφορτισμενη, γιαυτο εκανε μονο 15 λεπτα να φορτισει.
Τα 14ν δεν ειναι και λιγα για δραπανοκατσαβιδο. Τι προσπαθησες να βιδωσεις και δεν σου φανηκε δυνατο?

Τιποτα σπουδαιο μια βιδα 24 αρα σε ενα ναβοπαν

τι αλλο να κανω για να το δοκιμασω,μαλλον για επιστροφη το βλεπω αυριο δεν ξερω αν εχει κανενας διαφορετικη γνωμη και αν το δοκιμασε να ενημερωση

Προσωπικά δεν με ενδιέφερε το συγκεκριμένο μιας και το σετ ήταν λειψό...
αλήθεια αν κάποιος τα πρόλαβε ήταν διπλής κατεύθυνσης καστάνια στις φωτό φαινόταν μονής κατεύθυνσης....

Η αληθεια ειναι οτι το σετακι με τα γερμανοπολυγωνα ητανε σημερα το best value for money στα lidl.

Μου κανει εντυπωση αυτο που ρωτας, υπαρχει γερμανοπολυγωνο η εργαλειο με καστανια γενικοτερα μονης κατευθυνσης??

Τιποτα σπουδαιο μια βιδα 24 αρα σε ενα ναβοπαν

Κατ'αρχας καλως ορισες!!

Τι εννοεις δεν εχει δυναμη? Ενεργοποιειται η καστανια? Το δραπανο εχει διαβαθμισεις. Βαλε το στην ανωτερη βαθμιδα.
Μου φαινεται αδιανοητο να μην εχει δυναμη για να βιδωσει μια μικρη βιδα σε νοβοπαν.

Τα καστανόκλειδα τα γυρνάς τούμπα και αλλάζει φορά η καστάνια. Δηλαδή έτσι βιδώνεις, κι αλλιώς ξεβιδώνεις.
Το σετάκι που βγάζει κατά καιρούς το praktiker είναι με καστάνια που γυρνάει φορά με ειδικό κλιπ.

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Για το δράπανο.. τώρα το δοκίμασα, φόρτιζε απο το πρωί. 9 εκατοστά επι 30 χιλιοστα πάχος ξυλόβιδα σε μαδέρι άνετα, και ΞΥΛΟΒΙΔΑ 60*140 σε διάφορα ξύλα απο κυπαρίσσι μεχρι ελιά ξερή, πανεύκολα.
Η ταχύτητα στο τέρμα και σε όλα.

Η αληθεια ειναι οτι το σετακι με τα γερμανοπολυγωνα ητανε σημερα το best value for money στα lidl.

Μου κανει εντυπωση αυτο που ρωτας, υπαρχει γερμανοπολυγωνο η εργαλειο με καστανια γενικοτερα μονης κατευθυνσης??

Τα καστανόκλειδα τα γυρνάς τούμπα και αλλάζει φορά η καστάνια. Δηλαδή έτσι βιδώνεις, κι αλλιώς ξεβιδώνεις.
Το σετάκι που βγάζει κατά καιρούς το praktiker είναι με καστάνια που γυρνάει φορά με ειδικό κλιπ.

Χιωτη εννοώ αυτό που επιβεβαιώνει ο mikep παρακάτω...

Η καστάνια ειναι μόνης φοράς άρα γυρνάω το σώμα του κλειδιου για να βιδωσεις/ξεβιδωσεις...προσωπικά το θεωρώ άβολο...
Ειναι η φθηνή εκδοχή καστάνιας και για αυτό η τόσο δελεαστική τιμή...αλλα η τιμή ειναι σούπερ...

Δεν θέλει φόρτιση το δραπανοκατσάβιδο, είναι φορτισμένο. Και τρυπάει ακόμα και μπετό :D με το κατάλληλο τρυπανάκι και την ανάλογη πίεση.. το έκανα το τεστ και επέζησε !!!

Πιο πιθανό είναι να καεί το τρυπάνι :)

Για μπετό υπάρχει άλλο, το τεστ έγινε για να δω αν έχουμε backup σε περίπτωση που ξεχάσαμε το κρουστικό...

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Για το δραπανακατσάβιδο αν στον αέρα πας φουλ ταχύτητα και μετά απότομα το αφήσεις βλέπεται σαν λάμψη στο μοτέρ μέσα στο πίσω μέρος από τις γρίλιες αερισμού?