Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Yπαρχουν και ακριβοτεροι, chain saw type!! :)) http://www.amazon.co.uk/Chainsaw-bl...8-1&keywords=chain+saw+disc+for+angle+grinder

Oντως οι τιμες αυτες ειναι ακριβοτερες και απο γωνιακο τροχο!! Τοο much για περιστασιακη, ερασιτεχνικη χρηση...

Παντως το τροχακι απο toolstore με 6 ευρω ειναι μια χαρα για 115 και 125 τροχους.

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Γεια σας παιδιά. Να ρωτήσω κάτι γρήγορο αλλά ψιλοάσχετο.... Έχετε ακούσει πως η ACESA έχει κλείσει; Ισχύει πράγματι κάτι τέτοιο; Μήπως τυχόν γνωρίζεται κάποιο κατάστημα η καταστήματα που να έχει προϊόντα της; Ευχαριστώ πολύ.

Δεν εχω ακουσει ποτε αυτη τη μαρκα. Παραγει κατι ιδιαιτερα καλο?

Φανταζομαι οταν γραψεις 'εργαλεια acesa' στο google, ολο και κατι θα βγαλει.

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Δεν εχω ακουσει ποτε αυτη τη μαρκα. Παραγει κατι ιδιαιτερα καλο?

Φανταζομαι οταν γραψεις 'εργαλεια acesa' στο google, ολο και κατι θα βγαλει.

Θεωρείται από τις κορυφαίες στο χώρο του εργαλείου χειρός γενικότερα..... Πάρα πολύ καλά γερμανοπολύγωνα, πολύγωνα, γερμανικά κλειδιά, γαλλικά, κατσαβίδια χειρός, καρυδάκια και ούτω καθ' εξής.... Από προσωπική μου άποψη είναι εφάμιλλη της GEDORE, RAHSOL, FACOM, USAG, SNAP ON κτλ. Παρακάτω επισυνάπτεται και ο κατάλογος

http://www.acesa.com.es/ingles/acesa_cat.asp

Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Afam, παραδειγμα: παραγγελια 300 ευρω δεν εστειλαν τιποτα (αναμονη ΤΡΕΙΣ μηνες) και δεν εκαναν και επιστροφη τα χρηματα!!!.
Αλλη παραγγελια, 2 εργαλεια, δισκοπριονο και ρουτερ, ακυρωσα μετα 2 εβδομαδες που δεν κουνιόταν τίποτα.
Αλλη παραγγελία, 2 κουτια βιταμινες, παραγγελια 21 μαρτιου αποστολη 24 μαρτιου με πορτα - πορτα, παραλαβη ΣΗΜΕΡΑ και χωρις παραδοση στο χωρο μου.!!!
Αυτα.

Να σε πω γκαντέμη ?? :D... μάλλον σου έτυχε. Υπάρχουν πολλά μαγαζιά για να βρεις προϊόντα..

Γεια σας παιδιά. Να ρωτήσω κάτι γρήγορο αλλά ψιλοάσχετο.... Έχετε ακούσει πως η ACESA έχει κλείσει; Ισχύει πράγματι κάτι τέτοιο; Μήπως τυχόν γνωρίζεται κάποιο κατάστημα η καταστήματα που να έχει προϊόντα της; Ευχαριστώ πολύ.

Αυτος εδω....δεεεεεεν ;;;

Acesa.JPG

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Αυτος εδω....δεεεεεεν ;;;

View attachment 102532

Αυτό το ξέρω γιατί το βρήκα. Και να φέρνει αυτός είναι ο εισαγωγέας, λογικά δεν μπορει να πουλήσει λιανική.......

Ναι αλλα μπορεί να σου πει που πουλάει οπότε να πας να δεις...

Να σε πω γκαντέμη ?? :D... μάλλον σου έτυχε. Υπάρχουν πολλά μαγαζιά για να βρεις προϊόντα..

Του έτυχε σιγουρα.
Παντως mastech βρισκεις σε καταστημα πχ στα 20 οταν απο κινεζικο το παιρνεις 16 και καρτερει

Σωστα. Δεν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα, τουλαχιστον στα βασικα μοντελα. Η διαφορα ομως αυξανεται αν υπολογισεις τα μεταφορικα.
Ο φιλος μενει Κερκυρα και προφανως εχει θεμα με την περιορισμενη γκαμα του νησιου. Οποτε αναγκαστικα κανει παραγγελια.

Ειχα παρει ενα mastech απο Ελλαδα γυρω στα 18 ευρω (+μεταφορικα) οταν απο κινα εκανε 12 ευρω μαζι με τα μεταφορικα. Ουσιαστικα διπλη τιμη αν αγοραζεις αντικαταβολη.

Μιλαω για αυτο το μοντελο που βλεπω τωρα οτι βρισκεται πλεον και στα 16 ευρω (+μεταφορικα).

http://www.ebw.gr/el/product/22279/DOUBLE-INJECTION-DIGITAL-MULTIMETER
http://www.banggood.com/MASTECH-MS8233C-Non-Contact-Digital-Multimeter-Detector-Tester-p-910923.html

Του έτυχε σιγουρα.
Παντως mastech βρισκεις σε καταστημα πχ στα 20 οταν απο κινεζικο το παιρνεις 16 και καρτερει

16 + μεταφορικά + καρτέρι + αμάν έχει θέμα και πρέπει να το επιστρέψω ....

Δεν είναι πανάκεια το εξωτερικό, υπάρχουν εξαιρετικοί επαγγελματίες και μαγαζιά στη χώρα μας και το ξέρεις αυτό.

Σε όλες τις μεγάλες πόλεις (πιστεύω και στην Κέρκυρα) υπάρχουν μαγαζιά με ηλεκτρονικά που έχουν πολλά προϊόντα για να διαλέξεις. Ε κάπου θα υπάρχει και ένα πολύμετρο των 20 ευρώ.

Θεμα υφισταται οταν η συνολικη διαφορα τιμης, με τα μεταφορικα μεσα, αγγιζει το 40-50%+ απο την λιανικη που πουλαει ο καθε εμπορος του εξωτερικου.

Και ενταξει οταν το ποσο ειναι μικρο, εως 40% διαφορα τιμης, μπορεις να το κανεις γαργαρα, στηριζεις τον εμπορο και παραλαμβανεις σχετικα γρηγορα.

Οταν ομως το προιον ξεφευγει ομως σε αξια, η διαφορα γινεται σημαντικη και η (καθε) Κινα γινεται πανακεια. Ιδιως σε τετοιους καιρους.

Μιχάλη θα επιμένω, όταν μιλάμε για διαφορά των 2,3,4 ευρώ (σε σύνολο 20) δεν το συζητάω να το πάρω από τοπικό κατάστημα.

Στηρίζω τα εδώ μαγαζιά για πάρα πολλούς λόγους, ενώ θα μπορούσα να αγοράζω από εξωτερικό για να πουλάω στο μαγαζί μου επιμένω να συνδιαλέγομαι με Έλληνες εισαγωγείς και αντιπροσώπους.

Και πίστεψε με μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. Μιλάω καθαρά για τον τομέα που κινούμαι εγώ.

Στα ηλεκτρονικά γενικώς θα επαναλάβω ότι με λίγο ψάξιμο θα βρείτε πολλά πράγματα χωρίς να παιδευτείτε με καθυστερήσεις και προβληματικές επιστροφές και εννοώ σοβαρά πράγματα, όχι φακούς των 5 δολαρίων...

Συμφωνω απολυτως.
Το ιδιο πραγμα λεμε. Σε μικρα ποσα, ισως και λιγο μεγαλυτερα, δεν το συζηταμε. Τονισα τις εξοφθαλμες διαφορες τιμων που απλα δεν χωνευονται!

Παραδειγμα: Προ καιρου εβλεπα τιμες για μπαταριες λιθιου για φιλο. Ηθελε τις πιο οικονομικες αλλα καλες.
Ειδα καποιες trustfire 18650 3000mah με 14 ευρω το κομματι αν θυμαμαι καλα, χωρις μεταφορικα, σε καμποσα μαγαζια. Oι ιδιες απο Κινα εκαναν 5 ευρω με τα μεταφορικα!! Απο που αγοραζεις??

Ο χωρος των ηλεκτρονικων ειναι σχετικα καλος οπως και ο χωρος των φωτογραφικων μηχανων. Ακομα και των εργαλειων σε γενικες γραμμες. Σε αλλους χωρους ομως καποιοι εμποροι δεν παιζονται..

παντως μιας κ μιλαμε για φτηνα πολύμετρα, εχετε υποψιν οτι και εδω ο,τι πληρωνεις παιρνεις. απο προσωπικη εμπειρια, τα φτηνα πολλες φορες δεν δειχνουν σωστες τιμες (πχ δειχνουν 4.2V αντι για 4.9 κ νομιζεις οτι η μπαταρια ειναι πεσμενη οταν δεν ειναι). Το καλο ειναι πως ειναι αρκετα ευκολο να τα ρυθμισει κανεις σωστα, συγκρινοντας τα με ενα καλυτερο (calibration). Δειτε πχ https://www.youtube.com/watch?v=-izNaaLWG1k

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Ναι αλλα μπορεί να σου πει που πουλάει οπότε να πας να δεις...

Καιιιιιιιιιιιι................ ακόμα περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο από την ώρα που επικοινώνησα μαζί τους και τους άφησα τα στοιχεία μου.........

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Θεωρείται από τις κορυφαίες στο χώρο του εργαλείου χειρός γενικότερα..... Πάρα πολύ καλά γερμανοπολύγωνα, πολύγωνα, γερμανικά κλειδιά, γαλλικά, κατσαβίδια χειρός, καρυδάκια και ούτω καθ' εξής.... Από προσωπική μου άποψη είναι εφάμιλλη της GEDORE, RAHSOL, FACOM, USAG, SNAP ON κτλ. Παρακάτω επισυνάπτεται και ο κατάλογος

http://www.acesa.com.es/ingles/acesa_cat.asp

Kαλα μιλαμε οτι δεν το ειχα παρει χαμπαρι τοσα χρονια!! Λεω για τα acesa που ειπα σε προηγουμενο ποστ οτι δεν τα εχω ακουστα..

Oχι μονο τα εχω ακουστα αλλα τα δουλευω παρα πολλα χρονια!! Μιλαμε για κορυφαια ποιοτητα, οντως.

Δουλευα λοιπον με μια μεγαλη καστανια σημερα, απο ενα μεγαλο σετ που εχει ο πατερας μου δεκαετιες ολοκληρες, και πρωτη φορα ειδα οτι ηταν acesa, ολο εβλεπα την αλλη πλευρα με το "vanadium" :)) !!!
Βεβαια η μεταλλικη θηκη του κιτ εγραφε Kinzo και δεν ξερω ποια μπορει να ειναι η σχεση μεταξυ τους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλ

Kαλα μιλαμε οτι δεν το ειχα παρει χαμπαρι τοσα χρονια!! Λεω για τα acesa που ειπα σε προηγουμενο ποστ οτι δεν τα εχω ακουστα..

Oχι μονο τα εχω ακουστα αλλα τα δουλευω παρα πολλα χρονια!! Μιλαμε για κορυφαια ποιοτητα, οντως.

Δουλευα λοιπον με μια μεγαλη καστανια σημερα, απο ενα μεγαλο σετ που εχει ο πατερας μου δεκαετιες ολοκληρες, και πρωτη φορα ειδα οτι ηταν acesa, ολο εβλεπα την αλλη πλευρα με το "vanadium" :)) !!!
Βεβαια η μεταλλικη θηκη του κιτ εγραφε Kinzo και δεν ξερω ποια μπορει να ειναι η σχεση μεταξυ τους.

Η σχέση είναι πως μάλλον μια χαρά έκατσε η καστάνια της ACESA ...................................... στην θήκη της KINZO.....: flipout::flipout::flipout::flipout:

Και οχι μονο η καστανια, αλλα και τα υπολοιπα 24 εξαρτηματα εκατσαν μια χαρα, το καθενα στη δικη του φωλιτσα, στη θηκη της Kinzo :))

Παρελαβα σημερα την Ταμπακιερα organizer STANLEY Fatmax Xtreme 1-92-976 - http://www.e-ergaleio.gr/product_info.php?cPath=75_106_361&products_id=13642

απογοητευτικα... την περιμενα πολυ ποιο στιβαρη... εχω την εντυπωση πως αμα την φορτωσω και κανει ενα τσακ και μου πεσει μια φορα θα σπασει.,. δε το περιμενα να ναι τελειως πλαστικουρα.. αλλο κακο ειναι οτι απο πανω εχει πλαστικο κλιπ που κραταει τα πλαινα φτερα να μην ανοιξουν. εκει θελει οποσδηποτε πιστευω ιμαντα γιατι αμα φορτωθει και την μεταφερω απο δω και απο κει, μου φαινεται επιφοβο να ανοιξει...
Την εχει μηπως κανενας αυτη να μου πει πωε τα χει παει με την αντοχη στον χρονο?