Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Εχω την εντονη πεποιθηση οτι η Krausmann οπως η Bomann ειναι τυπικα κινεζικα προιοντα που σχεδιαζουν οι κινεζοι μονοι τους, ισως να ειναι απο παλια εγκατελειμενα σχεδια αλλων γνωστων εταιριων
...
Δειτε τον παρακατω αεροσυμπιεστη, http://www.multirama.gr/prod/mastor...mann-aerosympiestis-ladioy-25l/prod1730367pp/ και βρειτε μου εσεις την σελιδα των εταιριων αυτων στην Γερμανια η οπου αλλου ειναι.
Εστειλα ερωτηση στην Krasusmann για την εδρα της εταιριας και την σελιδα στο ιντερνετ.
Ο αεροσυμπιεστής του multirama δείχνει να υπάρχει σχεδόν ο ίδιος

14861_1_L.jpg

στο Praktiker , με 19 ευρώ λιγότερα (99,9).

Και αφού τον εμπoρεύεται το Praktiker είναι κινεζιά.

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Μας τα εχει χαλασει το Lidl τωρα τελευταια...
ειχαμε ενημερωση καθε Κυριακη τι θα ψωνισουμε...μετα το Πασχα αλλαξε μερα... χεχεχεχεχεχεχεχε

αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ μόλις τώρα. :)

και μολις βγηκε το φυλλαδιο...
και για αλλη μια φορα απευθυνεται...στους αθλητες wannabe...σε οσους εχουν κηπους...και στους ζαχαροπλαστες/μαγειρους... :)
Αυτο το δισκοπροιονο ΠΟΤΕ θα το βαλει ΟΕΟ...!!!

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Βάζει τα ίδια με αυτα που ειχε πριν λίγες εβδομάδες. Μάλλον θέλουν να ξεστοκάρουν.
Με αποχή 3 εβδομάδων από τα lidl πάω για ρουτερ ολοταχώς.

Δεν ξερω ποιο φυλλαδιο κοιτας παντως στην σελιδα τους το αναφερει κανονικα στα 99,99 . Κατα 99,99% θα το παρω.

Δεν ξερω ποιο φυλλαδιο κοιτας παντως στην σελιδα τους το αναφερει κανονικα στα 99,99 . Κατα 99,99% θα το παρω.

Στο φυλλάδιο έχει φαλτσοπρίονο και όχι δισκοπρίονο, είτε πάγκου είτε χειρός που θέλει ο φίλος.

Οποίος ενδιαφέρεται για το φαλτσοπροιονο ιδού και ενα βίντεο με τα τι και πως του...

http://youtu.be/p8OKMmDK0_s

Κιομως δεν ειναι αυτο αλλα μια εξελιγμενη εκδοχη του φανταζομαι.

Το PZKS 1500 A1.

1500 πραγματικα βατ και 1700 ονομαστικα και επισης 350χιλιοστα κοπης αντι για 200 που ειχε το προηγουμενο.

340mm εχει μέγιστο κοπής και το α1...έτσι λέει τουλάχιστον και στα χαρακτηριστικά στο φυλλάδιο...τα watt ειναι όντως 1500

Το εγραψα επειδη στο βιντεακι ο παρουσιαστεις λεει για 205 χιλιοστα πλατους κοπης.

Τεσπα, προβλεπω να ερχονται λιγα τεμαχια μεθαυριο λογω μεγεθους δλδ και να γινεται χαμος.

Ειναι ακριβο εργαλειο και εξειδικευμενο, προβλεπω να μενουν αρκετα. Χαλαρα θα παω το απογευμα με το σκουτερ.

Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Ότι θα έχουν λίγα κομμάτια θα συμφωνήσω...απόλυτα...

ΑΝ και φίλος απο το φόρουμ κατάφερε και βρήκε 2-3 κομμάτια στο μπαζάρ...Ίσως λόγω όγκου και κόστους να μην ειναι εύκολη αγορά...

Last edited:

Παιδια ισως επεσα και εγω θυμα της ιστοριας αυτης.

Οταν πριν 2 χρονια αγορασα τον αλοιφαδορο μου υπηρχε .de σαιτ και στο σαιτ το ελληνικο εγραφε ακριβως οτι προκειται για εργαλεια σχεδιασμενα στην Γερμανια και υλοποιημενα στην Κινα.

Θα κοιταξω να δω το ταμπελακι του και θα σας πω!

Φιλε enduras, μην παραμυθιαζεσαι απο το .de γιατι μπορει να ειναι "μαιμου".
Πριν απο λιγο καιρο εψαχνα για ενα προιον το οποιο "δεν μου γεμιζε το ματι". Ειχε ιστοσελιδα .de πολυ φανταχτερη με "ουαου made in germany" και " ABSOLUTE DEUTSCHE QUALITAT " αλλα επειδη ειμαι παλαια "εκπορνευομενη" στα γερμανικα προιοντα και στις εισαγωγες απο γερμανια (λογω επαγγελματος) , κατι δεν μου κολαγε.
Η πρωτη κινηση που εκανα ηταν να παω στην συνθετη αναζητηση και να ψαξω αποτελεσματα μονο απο γερμανια. ΤΙΠΟΤΑ!!!!!! Ενω εδω στην ελλαδα εβγαινε πρωτο. Μετα εβαλα μια γερμανιδα φιλη να το ψαξει απο εκει. Παλι τιποτα.
Μετα εβαλα ενα φιλο που εχει εταιρια υπηρεσιων ιντερνετ κ.α. να το δει και μου ειπε οτι μια τετοια "μεγαλη γερμανικη εταιρια" δεν ειναι δυνατον να εχει site με δωρεαν ερασιτεχνικη πλατφορμα (μαλλον αυτο μου ειπε, δεν τα παω καλα με τα του web).
Τελος αφου ειδα με google earth τα γραφεια της εταιριας, τα οποια ηταν μονο γραφεια, ενω για το αντικειμενο που πραγματευεται επρεπε να ειναι τεραστιες αποθηκες, χτυπησα και το γερμανικο τους ΑΦΜ στην σελιδα που ελεγχεις τα ευρωπαικα ΑΦΜ, και δεν βγηκε τιποτα.
Αφου ειχα σιγουρευτει οτι εταιρεια και προιον ηταν "μαιμου" βγηκα στην "πιατσα" και ρωτησα, και επαθα σοκ.
Δεν μπορω να πω πολλα, παρα μονο οτι εμπλεκονταν πρωην γιουκοσλαβικες χωρες, και ενα κυκλωμα τελειως εξω απο τα πλαισια της νομιμοτητας, και εκει σταματησα.
Να σας πω μονο οτι ειναι ενα προιον (οχι της συγκεκριμενης εταιριας, αλλα σαν προιον)που ολοι αγοραζετε τουλαχιστον απο τα 16 σας και μια φορα το χρονο το ελαχιστο (οχι προφυλακτ).
Μην μου λετε μετα για made in germany, german engineered, german technology, οταν γερμανικοι κολοσοι χρονων δεν φτιαχνουν τιποτα στην γερμανια, αλλα βρισκουν ενα σωρο πατεντες για να μπαινει το germany, spain, italy, belgium πανω στο κινεζικο, τουρκικο, πολωνικο προιον.
Σε μια συζητηση που ειχα προχτες με ενα γερμανο, αυτο το πραγμα εχει αρχισει να ενοχλει πολυ και τους ιδιους τους γερμανους (που μαλλον ξυπνησαν μετα απο χρονια) και προσπαθουν να πιεσουν για επιστροφη της παραγωγης στη γερμανια.
Αλλα αυτο ειναι ενα θεμα που απαιτει πολυ συζητηση.

Οταν δουλευα σαν συμβουλατωρας στην Αγγλια πριν καμια 10ετια (πλεον...γρρρρρρ γερασα)...
στην Motorola, επερναν τα δυο κελυφη και το μονο που εκαναν ηταν να τα ενωσουν μεταξυ τους ωστε να γινει πχ flip top τηλεφωνο...Αυτο τους επετρεπε να μπορουν να βαζουν στο προιον τους το Made in UK...στην ουσια ηταν ενα κεντρο διανομης με ενα πολυ μικρο κομματι συναρμολογησης, το οποιο τους επετρεπε να παιζουν με τον "νομο"...

Εντάξει, ΕΠΕΓΔΥΣΑΜΕ και σήμερις στο λίτλλ (σικ).......

ο κακός χαμός γινόταν στα ρούχα, μάλλον κάτι καινούριο πρέπει να είχε.. με τα εργαλεία, δεν είδα να ασχολούνται ιδιαίτερα...τώρα τί θα γίνει μετά....

σε τι επενδυσες...???
Φαλτσοπροιονο...???

Ναι... ομολογώ ότι το αγόρασα.......:grandpa:

και το δράπανο για ΒΑΡΙΕΣ εργασίες... θα του πιω το αιμαααααααα

Ευτυχώς... Να μην νοιώθω μόνος... :D

Τώρα-τώρα, σα τα σαλιγκάρια θα βγαίνουν ένας-ένας οι ένοχοι.... :star:

Ναι... ομολογώ ότι το αγόρασα.......:grandpa:

και το δράπανο για ΒΑΡΙΕΣ εργασίες... θα του πιω το αιμαααααααα

Ευτυχώς... Να μην νοιώθω μόνος... :D

Αντε καλοδουλευτα να ειναι τα νεα παιχνιδια...
Πρωτες Εντυπωσεις θεματα ποιοτητας, τζογοι κτλ ειστε ευχαριστημενοι...???