Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Συναδελφοι που αγορασατε τα φαλτσοπριονα και δεν τα εχετε δοκιμασει καντε το ΑΜΕΣΑ!

Κατι με ετρωγε και χθες αγορασα ακομη ενα.

Στο σημειο που δειχνει το βελος ο ενας απο τους δυο οδηγους ειχε το στοπ του πιο εξω απο οτι επρεπε με αποτελεσμα να μην κοβει το τελευταιο χιλιοστο του υλικου σωστα και να θελει περισσοτερη πιεση για να τερματησει και τελικα να κοπει.

saw.jpg

Επιβεβαιωθηκα λοιπον καθως το νεο που αγορασα δεν ειχε τετοιο θεμα.

θα το πας πισω...ή ειναι κατι το οποιο δεν σε πειραζει???

Θα το παω πισω καθως εχω ηδη αγοραει τον αντικαταστατη του.

Δεν ειναι κατι που επιρρεαζει την λειτουργικοτητα του αλλα ειμαι λιγακι μανιαμουνιας με τα εργαλειακια μου οποτε....

Τι μας κάνεις τώρα ρε Κυριάκο... :hmmmm:

Και το έχω σφραγισμένο κι αμπαλαρισμένο έτοιμο να φύγει για το χωριό... Και πώς θα το καταλάβουμε, θα πρέπει να κόψουμε τάβλα οπωσδήποτε ή φαίνεται και χωρίς να χρησιμοποιηθεί;

Φαινεται και χωρις να χρησιμοποιηθει Μπαμπη.
Τσεκαρε τα δαχτυιλιδια που εχει στους οδηγους εκει που τερματιζει το σωμα του πριονιου.
Θα σας βαλω μια φωτο το απογευματακι.

Κάτι δεν πάει καλά με το link. Αν μπορείς να το ξαναβάλεις. Καλημέρα

Καλημερα! Το link παραπανω εχει διορθωθει. Merci!

Τι να πω; Μπορει να ειναι Γερμανικη εταιρια αλλα τους θεωρω πολυ καλους σε αυτο που κανουν. Εστειλα email μεσα στο ΣΚ στην επικοινωνια πελατων μηπως γνωριζουν ποτε θα φερουν τα δισκοπριονα για το φαλτσοπριονο και σημερα με καλεσαν στο κινητο για να με ενημερωσουν αναλυτικα. Μπορει να μην μου αρεσε πολυ η απαντηση τους αλλα απο ανταποκριση σκιζουν.
Εκεινη την αλλη την μεγαλη εταιρια εργαλιων Krausmann που επισης εχω στειλει email ο αντιπροσωπος δεν μπηκε στον κοπο να ασχοληθει, μαλλον θα ειναι Γερμανια να κανει ποιοτικο ελεγχο στο μεγαλο εργοστασιο τους.:)

Χαχαχαχαχαχα!!!!!

Τι σου ειπαν για το δισκοπριονο???

Πανω στην βιασυνη μου τα εγραψα χαλια, ουτε εγω δεν καταλαβαινω τι λεω :).
Ρωταγα ποτε θα φερουν τους ανταλλακτικους δισκους για το φαλτσοπριονο. Μου απαντησαν οτι δεν εχουν κατι στο αμεσο μελλον, οτι συνηθως τα περιφεριακα βγαινουν μαζι με το κυριο εργαλειο και οτι τα προιοντα ξαναβγαινουν γυρα καθε εξαμηνο.
Θα ηθελα το παρακατω σετ, http://www.lidl-service.com/cps/rde...26653&rdeLocaleAttr=el&title=ΣΕΤ ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ

Για το δισκοπριονο εχω καταληξει οτι θα παρω το μπλε Einhell. Θα θυσιαστω εγω αγοραζοντας το απο αλλου και αμεσως μετα θα το φερει και η Lidl για να το παρεις εσυ απο εκει.

Πανω στην βιασυνη μου τα εγραψα χαλια, ουτε εγω δεν καταλαβαινω τι λεω :).
Ρωταγα ποτε θα φερουν τους ανταλλακτικους δισκους για το φαλτσοπριονο. Μου απαντησαν οτι δεν εχουν κατι στο αμεσο μελλον, οτι συνηθως τα περιφεριακα βγαινουν μαζι με το κυριο εργαλειο και οτι τα προιοντα ξαναβγαινουν γυρα καθε εξαμηνο.
Θα ηθελα το παρακατω σετ, http://www.lidl-service.com/cps/rde...26653&rdeLocaleAttr=el&title=ΣΕΤ ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ

Για το δισκοπριονο εχω καταληξει οτι θα παρω το μπλε Einhell. Θα θυσιαστω εγω αγοραζοντας το απο αλλου και αμεσως μετα θα το φερει και η Lidl για να το παρεις εσυ απο εκει.

αντε θυσιασου...μπας και παρουμε και εμεις κανα δισκοπροιονο...xexexexexexexe

Κυριάκοοοοοο οι φωτογραφίες.... δεν ξερω αν φαίνεται αυτό που θες..

Το σκεφτηκα και εγω αυτο την Κυριακη, να αγορασω αλλο ενα με την εκπτωση και την Δευτερα να το παω πισω να πω οτι αλλαξα γνωμη και να δωσω την πρωτη αποδειξη των 99ευρω, δεν το εκανα.
Παρακατω τα τερματα στο δικο μου, εχει λαστιχακι και μπροστα και πισω για να μην χτυπαει μεταλλο με μεταλο.
Για να πλαγιασει θελει να ελευθερωθει ο κοκκινος μοχλος πισω και εχοντας το χερι στην λαβη να πιεσθει προς τα αριστερα για να παρει κλιση. Εχει απο την μια μερια εκει κοντα στον κοκκινο μοχλο μια βιδα αλεν με ελατηριο, αυτη ρυθμιζει την μεγιστη κλιση, εαν την βιδωσετε θα δειτε οτι μειωνει την κλιση που μπορει να παρει, ιδεατα στις 45°.
Εχει επισης και ρυθμιση βαθους κοπης, δηλαδη μπορει να κανει αυλακια συγκεκριμενου βαθους σε ξυλα.
Ολα τα κοκκινα σφικτακια ειναι αθλιας ποιοτητας.
Το εγχειριδιο στα Ελληνικα ειναι εδω, http://www.lidl-service.com/static/74065644/46876_BG_EL.pdf

DSC08576_zps46922e0e.jpg

DSC08575_zps9cd3b087.jpg

Όρεστη μια χαρά είσαι.
Φίλε Orck δοκίμασες να κάνεις καμιά κοπή?
Δοκίμασε σε παρακαλώ καθώς βλέπω και τα δικά σου τα sliders να εξεχουν!

Μακάρι να βγω λάθος.

Επίσης ΤΕΡΆΣΤΙΑ απογοήτευση για εμένα σήμερα καθώς στο δεύτερο και καλό φαλτσοπριονο ΔΕΝ δούλευε το λέιζερ!!!!
Έκανα ολόκληρη εγχείρηση να τα τραμπαρω εφόσον θα επιστραφεί σαν ελαττωματικό το ένα.
Άρχισα να έχω αμφιβολίες για την ποιότητα τους....

Υποθετω οτι εννοεις τα κουζινετα που ειναι φυτεμενα μεσα στο πρασινο μεταλικο μπρατσο; Εξεχουν λιγο ναι, αλλα γιατι αυτο το θεωρεις ελλατωμα; Εχει λαστιχα και μπροστα και πισω και ετσι και αλλιως δεν ακουμπαει μεταλο με μεταλο και πιο μεσα να ηταν παλι το λαστιχο δεν θα αφηνε να πλησιασει πιο πολυ.
Οχι δεν εχω κοψει τιποτα ακομη, ειχα ενα κακο προγραμματισμο το ΣΚ και δεν μπορεσα να αγορασω ενα δοκαρι που ηθελα για να δοκιμασω. Δεν το βλεπεις, πεντακαθαρο ειναι ακομη με τα λαδια του :(

Ναι επειδή το βλέπω θέλω να σε προτρεψω να κάνεις την δοκιμή!!!
Και πες μου και το όνομα σου μη μιλάμε με νικς.
Κυριάκος

Καλημέρα στην παρέα. Κυριακή προχθές ωραία μέρα, ανοιχτά τα μαγαζιά και με το κουπονακι 10% στα Leroy. πήγαμε μια βολτίτσα....
Πήρα το εξάρτημα για τις καβιλιες και δύο μεγάλες συσκευασίες καβιλιες! Για να δούμε τι ψάρια πιάνει αν και είμαι βέβαιος ωντας Wolfcraft πως θα είναι εξαιρετικό.
Θέλω να παραγγείλω και το εξάρτημα συνδέσεων με κρυφές βίδες!
Ενδιαφέρεται κανείς για ομαδική από τον Χιώτη με το toolhouse.gr???

Ναι ναι!
Κοστίζει 36 ευρώ και με άνω των 100 ευρώ παραγγελία τα στέλνει δωρεάν σε ένα συνεργαζομενο πρακτορείο στου Ρέντη.
Από εκεί μπορώ να τα παραλάβω εγώ και να.συννενοηθουμε μεταξύ μας για τα περαιτέρω.

Ωραία Κυριάκο! μέσα είμαι!!

Πληροφοριακά πάντως (παρέλαβα πρόσφατα παραγγελία με δύο κοσσόρες, σχεδόν 2 κιλά βάρος) η χρέωση (προπληρωμένη η παραγγελία με πιστωτική) για αποστολή στο χώρο σου είναι περίπου 3 ευρώ με την acs. Δηλ. αν τυχόν δεν βολεύει ιδιαίτερα να πάει κανείς στο πρακτορείο, μπορεί και να συμφέρει για τα 3 ευρώ (κι εγώ ακριβώς τους είχα ρωτήσει για παραλαβή από κει και μου ανέφεραν το κόστος με acs).

Ναι και αυτο γινεται, απλα ειναι πολυ κοντα μου το πρακτορειο οποτε γινεται και ετσι.

Να δουμε αν ενδιαφερεται και ακομη κανενας!

ισως και εγω δωστε λιγο χρονο...και θα σας ενημερωσω