Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα
Eπαιξα λιγο μαζι του και μπορω να πω οτι ειμαι ενθουσιασμενος!!
Εχει καταπληκτικη εργονομια, ειναι πολυ πιο αθορυβο απο ολα τα ροταρυ που εχω δοκιμασει και ειναι πραγματικα μικρο και ελαφρυ!
Περα απ´ολα αυτα, το vibration ειναι ελαχιστο. H λειτουργια του ειναι εξαιρετικα ομαλη/smooth σε ολες τις ταχυτητες.
Η Dremel εκανε πολυ καλυ δουλεια στον κινητηρα. Το εργαλειο αποπνεει ξεκαθαρα ποιοτητα.
Επισης, ανετα το κρατας σαν 'στυλο' για να κανεις λεπτομερεις εργασιες.
Τα 4 λεντακια που εχει μπροστα ειναι κορυφαια καινοτομια και μπορει να αποτελεσει μοναδικο λογο για να αγορασει καποιος το Micro.
Οι ταχυτητες αλλαζουν πιεζοντας τα κουμπια +/-. Πολυ βολικο απο το να σερνεις η να γυριζεις διακοπτες.
Οταν το αναβεις, απο default αρχιζει στις 15,000 στροφες και τα λεντακια αναβουν. Υπαρχει η δυνατοτητα να σβησεις τα λεντακια αν δεν τα χρειαζεσαι.
Το Μιcro ερχεται με μια κασετινα με τα βασικα bits, εναν φορτιστη/βαση και μια ωραια θηκη για το εργαλειο.
Δεν το δουλεψα αρκετα ακομα, απλα εκοψα ενα καρφι 4μμ και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα ισχυος/ροπης.
Μενει να δω την διαρκεια της μπαταριας του. Μου αρεσει το γεγονος οτι το τοποθετεις πισω στην βαση/φορτιστη μεταξυ των εργασιων που κανεις. Παντα μενει φορτισμενο.
Δεν το θεωρω ανταγωνιστικο των κανονικων και ισχυροτερων ροταρυ, απλα συμπληρωματικο -αλλα παρα πολυ ευχρηστο.
Εδω σε συγκριση με το αντιστοιχο cordless Dremel 8200. Bλεπουμε ποσο μικροτερο ειναι.
To βαρος του ειναι μονο 250 γραμμαρια ενω του 8200 ειναι 600 γραμμαρια. Τεραστια διαφορα!!
Εδω τα λεντακια.