Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Που ειναι ρε παιδια μην πεταχτω να χαζεψω..

Αν εννοείς το Bazaar τότε : "H Lidl Hellas προχωρά στη λειτουργία ενός Giga Bazaar, αυτή τη φορά στην Αθήνα, στην οδό Κουρτίδου 41, Τρείς Γέφυρες."

Photo από προηγούμενο Bazzar :
http://www.euro2day.gr/news/highlig...r-se-athhna-kai-thessalonikh-apo-th-lidl.html

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Αστο το βρηκα.. παω για φωτορεπορταζζζ .. :smash:

Ζεις ή σε ποδοπάτησαν ??? :flipout:

μιλήστε με τα παιδιά εδώ, τον Σπύρο ή τον Γιάννη. http://www.phoenix-plexiglass.gr/ και πείτε εκ μέρους μου (με ξέρουν και σαν AFam) :D

Ακόμα δεν έχουν φτιάξει το online.

Σ' ευχαριστώ πολύ !! Και ο κόσμος είναι πολύ μικρός, επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά... Εκεί είναι και βρήκα παλιό φίλο και συμμαθητή μου !! Για τον Γιάννη λέω.. :smile:

Ζεις ή σε ποδοπάτησαν ??? :flipout:

ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ! Απογοητευση λεμε..! Το Λιντλ ανοιγει στις 08 π.μ. και ειχε μαζευτει κοσμος απο τις 03 το πρωι ρε φιλε.. μου τα ελεγε ο σεκιουριτας που φυλαγε εκει..!

Τωρα οσον αφορα πραγματα κλπ, τι να πω.. οτι ειχανε φερει απο εργαλεια λεει φυγανε απο τις 08 το πρωι λεμε.. κατι ρουχα ειχανε μεινει κατι μπαλες απο το μουντιαλ , ξαπλωστρες, σαγιοναρες , κλπ !!

Ασε που ο κοσμος εκει παρολο που δεν εχει τιποτα που να μην βρισκει οπουδηποτε αναπτυσει ψυχολογια πλιατσικου στο στυλ φερτο δω μην το προλαβει κανενας.. ! εκανα το γυρο και εφυγα αμεσως. :violent-smiley-030:

Οι σαγιοναρες που ειχε, ηταν σαγιοναρες εργασιας η απλες?

Σ' ευχαριστώ πολύ !! Και ο κόσμος είναι πολύ μικρός, επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά... Εκεί είναι και βρήκα παλιό φίλο και συμμαθητή μου !! Για τον Γιάννη λέω.. :smile:

Εάν ο Γιάννης ήταν συμμαθητής σου τότε μάλλον και ο Σπύρος ήταν γιατί από ότι ξέρω από συμμαθητές είναι παρέα !!!

Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Παλικάρια τα εχουμε πει...
Το μπαζάρ του λιντλ ειναι αποστολή αυτοκτονίας....δεν αξίζει...

Παρεμπιπτόντως πέρασα απο το lidl του Ηρακλείου...και είχε τα πάντα απο εργαλεία αέρος...καθώς και αρκετά απο τα κομπρεσέρ...
Οποίος ενδιαφέρεται (που ΔΕΝ νομίζω να ειναι πολλοί) περάστε...
Εχει και μπουφάν και παντελόνια...

Προσωπικά πήρα δυο τροχηλατες βάσεις για γλάστρες ΜΟΝΟ... :)

Moλις κυκλοφορησε απο την Stanley tools.
STHT83179_1-296x300.jpg

http://www.stanleyhandtoolsmediakit...convenient-solution-for-diyers-and-hobbyists/

Μεγγενη για οσους βαριουνται να σφιγγουν!!

61UApjsmg1L._SL1500_.jpg

http://www.amazon.com/Stanley-Hand-Tools-STHT83179-Quick/dp/B00MJYUJNS/?tag=toolguyd-20

Οι σαγιοναρες που ειχε, ηταν σαγιοναρες εργασιας η απλες?

Οι σαγιονάρες ηταν τύπου ipanema ! περισσότερες λεπτομέρειες δεν συγκράτησα ! :afro:

san621w.jpg

χαχα, ευχαριστω, εισουν κατατοπιστικοτατος!!

Ελεγα μηπως ειχαν φερει κατι τετοιο, με προστασια για τα δακτυλακια :)

vibram-sprint.jpg

Παλικάρια τα εχουμε πει...
Το μπαζάρ του λιντλ ειναι αποστολή αυτοκτονίας....δεν αξίζει...

Παρεμπιπτόντως πέρασα απο το lidl του Ηρακλείου...και είχε τα πάντα απο εργαλεία αέρος...καθώς και αρκετά απο τα κομπρεσέρ...
Οποίος ενδιαφέρεται (που ΔΕΝ νομίζω να ειναι πολλοί) περάστε...
Εχει και μπουφάν και παντελόνια...

Προσωπικά πήρα δυο τροχηλατες βάσεις για γλάστρες ΜΟΝΟ... :)

Εμ, ταχατε πει.. εγω δεν ταχα διαβασει!

Απο αεροεργαλεια ψιλοτιγκαρα εγω .. τωρα περιμενω και το 100αρι το τορος για αναβαθμιση, και ειμαι κομπλε !

Απ οτι ειδα την επομενη βδομαδα κατι για αυτοκινητο εχει.. ενα γρυλο που λεει 25 μπορει να τον χτυπησω..

54911_01_f.jpg

χαχα, ευχαριστω, εισουν κατατοπιστικοτατος!!

Ελεγα μηπως ειχαν φερει κατι τετοιο, με προστασια για τα δακτυλακια :)

vibram-sprint.jpg

χαχαααααααααα γαμω τις φασεις..! :flipout:

Εϊναι εξαιρετικά πατούμενα αλλά πρέπει να τα συνηθίσεις γιατί είναι σα να περπατάς ξυπόλυτος.

Η μεγάλυ διαφορά όμως είναι η ανατομία τους..

http://www.vibramfivefingers.it/default.aspx

για να κάνω λίγο το συνήγορο του διαβόλου, στο προηγούμενο bazaar είχα πάρει αυτό το γρύλλο με 15 και τη βάση γωνιακού τροχού με 10 αν θυμάμαι καλά. δηλαδή που κ που εμφανίζονται διάφορα...

Καλημέρα !

Το θεμα ειναι να προλαβεις φιλε Βεσπα.. εδω σου λεει τα εργαλεια φευγουν πρωι πρωι.. ενα που δεν ξερεις τι θα βρεις, δυο αν χρειαζεσαι πραγματικα αυτα που θα βρεις κλπ...

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να πας για βολτα με κανα 50αρι στην τσεπη μπας και πεσεις πανω σε κατι χρησιμο..

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Στο τωρινό bazaar δεν πρόκειται να πάω...με διαφημίσεις σε mainstream ραδιόφωνα γίνεται πανικός. Στα πρώτα άντε να περίμενες μισή ώρα να μπεις και μάλιστα στο δεύτερο αγόρασα πάρα πολλά συνοδευτικά για δράπανο και γωνιακό τροχό κοψοχρονιά. Στα υπόλοιπα χαζομάρες συνολικά, δεν βρήκα ποτέ κάτι που να είπα ναι αξίζει πραγματικά.
Αν ξαναγίνει χωρίς διαφημίσεις στα ραδιόφωνα ίσως και να ξαναπάω.

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να πας για βολτα με κανα 50αρι στην τσεπη μπας και πεσεις πανω σε κατι χρησιμο..

AN Εχεις τον χρονο και την ορεξη να στειθεις σε μια ουρα για 2-3ωρες...!!! Για το αν και εφοσον βρεις κατι...!!!

Last edited:

Εάν ο Γιάννης ήταν συμμαθητής σου τότε μάλλον και ο Σπύρος ήταν γιατί από ότι ξέρω από συμμαθητές είναι παρέα !!!

Ναι, και ο Σπύρος Γκίκας... για την ακρίβεια και οι 2 ήταν συμμαθητές του αδελφού μου, 3 τάξεις μικρότερη από την δική μου, αλλά στο ίδιο σχολείο...

Και ο Γιάννης είναι κολλητός του (του αδελφού μου) μέχρι τώρα... :coool: