Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Παντως εγω εχω αυτην και ...δεν τελειωνει!!! Επεσε και η τιμη της απο 50+ ευρω που εκανα πριν κανα μηνα.
http://www.amazon.de/gp/product/B00FAMAB4S/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=AR6PSHGDV5ST7

akumulator-liion-bosch-bga-10,8v-4ah-ob-v.jpg

Εγώ πιστεύω καλύτερο το σετακι των 2Α καθώς δουλεύεις την μια και φορτίζει η άλλη. Άσε που και με πιθανότητα βλάβης είσαι δίπλα καλυμμένος. Έχω και δύο GSR οπότε πιστεύω αξίζει.
Μάλλον αυτή θα είναι η αγορά μου από το group buy αυτή τη δόση.

Η 4αρα φιλε μου δινει την εντυπωση οτι εδωσε στο εργαλειο λιγοπερισσοτερη ροπη... χωρις πλακα.. απο την μερα που την πηρα τις μικρες 1.3 τις εβαλα πανω μονο μεχρι να φορτησει ξανα η 4αρα..
στο αμαζον παμφθηνη ρε συ με 45ε..
Για τα GLI DeciLED το πα στον φιλο μου και θα μας πει τιμη εδω απο Ελλαδα...

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

O οδηγός της σέγας που εμφανίζεται στο παραπάνω φυλλάδιο του lidl μπορεί να περιγράψει κάποιος πως χρησιμοποιείται;

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Επικαιροποίηση, μέχρι την μεταφορά στο κατάλληλο νήμα...
(προετοιμαζόμενη αγορά από amazon.de/werkzeugalarm)
  1. (63,59 ευρώ) IOANNISTSA
  2. (55,53 ευρώ) ipso
  3. (52,84 ευρώ) asot (αλλο είδος)
  4. (51,50 ευρώ) enduras1 (αλλο είδος)
  5. (50,69 ευρώ)
  6. (50,16 ευρώ)
  7. (49,71 ευρώ)

Σε παρένθεση το κόστος του GLI DeciLED Professional ανάλογα τα άτομα.

Γιωργο την μαγκωνεις πανω στο κομματι που θελεις να κοψεις και επειτα κινεις το μακρυ κομματι στην γωνια που θελεις να κοψεις και οδηγεις επειτα στην πλευρα του την σεγα!

Αν δεις την εικονα εχει και ενα νταβιδακι, λογικα πρεπει να εχει δυο, με αυτο λοιπον την μαγκωνεις στο κομματι που θελεις να κοψεις!

και εγώ, αν προλάβω

Έχω μπερδευτεί τόσο πολύ με την σωστή επιλογή εργαλείων μπαταρίας..
Αποφάσισα να πάρω ένα πνευματικό-σκαπτικό Makita ρεύματος και όχι μπαταρίας(18V) που έλεγα στην αρχή..
Η δουλειά μου είναι ηλεκτρολόγος και θέλω να έχω και 10.8v μαζί μου για ελαφριές δουλίτσες.. (Δεν έχω δουλέψει ποτέ 10βολτα)
Είμαι ανάμεσα στο GSR το GSR V-EC(χωρίς ψυκτρες) και το GSB(κρουστικό) για δράπανο.. και έλεγα και ένα GSR κατσαβιδιέρα για βίδωμα αν επιλέξω bosch ή αυτό http://www.amazon.de/gp/product/B00DQLLLVW/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF αν επιλέξω Makita
Αν θα πάω σε bosch είναι γιατί ψήνω και το GSA να πάρω κάποια στιγμή οπότε να μην χρειάζομαι άλλες μπαταρίες και άλλον φορτιστή.. (για ψεφτοκλάδεμα να το δίνω στον πατέρα μου κάνει?)
Από την άλλη νομίζω ότι το Makita είναι πιο αξιόπιστο εργαλείο αλλά με χαλάει που οι μπαταρίες του είναι 1,3Ah (δεν βγάζει παραπάνω..)
Το θέμα είναι αξίζει να έχω και δραπανο και κατσαβιδιέρα 10βολτα ή θα ζορίζοντε για την δουλειά που τα θέλω οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να κουβαλάω και του ρεύματος? Οπότε να πάρω μόνο μια κατσαβιδιέρα και να το αφήσω το δράπανο.. και αν τελικά πάρω δράπανο να πάρω to GSB ή το Makita που έχει και κρούση ή να πάω για κάποια από τα GSR?
Το GSR V-EC έχει πολύ λιγότερη δύναμη στα χαρτιά από το απλό και δεν ξέρω αν αξίζει.. Αν έβγαινε το GSB με V-EC πιστεύω ότι θα το επέλεγα..
Οι κάτοχοι 10βολτων ας με βοηθήσουν λιγάκι! (μήπως προλάβω και παραγγείλω κάτι και στο powerbuy σας!) Ευχαριστώ!

Έχω μπερδευτεί τόσο πολύ με την σωστή επιλογή εργαλείων μπαταρίας..
Αποφάσισα να πάρω ένα πνευματικό-σκαπτικό Makita ρεύματος και όχι μπαταρίας(18V) που έλεγα στην αρχή..
Η δουλειά μου είναι ηλεκτρολόγος και θέλω να έχω και 10.8v μαζί μου για ελαφριές δουλίτσες.. (Δεν έχω δουλέψει ποτέ 10βολτα)
Είμαι ανάμεσα στο GSR το GSR V-EC(χωρίς ψυκτρες) και το GSB(κρουστικό) για δράπανο.. και έλεγα και ένα GSR κατσαβιδιέρα για βίδωμα αν επιλέξω bosch ή αυτό http://www.amazon.de/gp/product/B00DQLLLVW/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF αν επιλέξω Makita
Αν θα πάω σε bosch είναι γιατί ψήνω και το GSA να πάρω κάποια στιγμή οπότε να μην χρειάζομαι άλλες μπαταρίες και άλλον φορτιστή.. (για ψεφτοκλάδεμα να το δίνω στον πατέρα μου κάνει?)
Από την άλλη νομίζω ότι το Makita είναι πιο αξιόπιστο εργαλείο αλλά με χαλάει που οι μπαταρίες του είναι 1,3Ah (δεν βγάζει παραπάνω..)
Το θέμα είναι αξίζει να έχω και δραπανο και κατσαβιδιέρα 10βολτα ή θα ζορίζοντε για την δουλειά που τα θέλω οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να κουβαλάω και του ρεύματος? Οπότε να πάρω μόνο μια κατσαβιδιέρα και να το αφήσω το δράπανο.. και αν τελικά πάρω δράπανο να πάρω to GSB ή το Makita που έχει και κρούση ή να πάω για κάποια από τα GSR?
Το GSR V-EC έχει πολύ λιγότερη δύναμη στα χαρτιά από το απλό και δεν ξέρω αν αξίζει.. Αν έβγαινε το GSB με V-EC πιστεύω ότι θα το επέλεγα..
Οι κάτοχοι 10βολτων ας με βοηθήσουν λιγάκι! (μήπως προλάβω και παραγγείλω κάτι και στο powerbuy σας!) Ευχαριστώ!

Αρκετά μπερδεμένος ...

Το Makita 10,8 είναι Δραπανοκατσάβιδο όπως το GSR 10,8 είτε το απλό είτε το Brushless και δεν υστερούν σε δύναμη ή ικανότητες παρ ότι το Brushless έχει μικρότερη ονομαστική ροπή.

Τα Brushless μοντέλα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια οι κινητήρες τους και διαρκούν πιο πολύ με τις ίδιες μπαταρίες όπως αναφέρουν οι κατασκευαστές αλλά έχουν έως και διπλάσια τιμή π.χ GSR 10,8V 60 ευρώ και GSR 10.8V-EC 118 ευρώ, τιμές Amazon.de.

Το GSB 10,8 είναι κρουστικό Δραπανοκατσάβιδο ενώ το Makita δεν είναι κρουστικό.

Όλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν κατσαβιδιέρες γιατί έχουν έλεγχο ροπής στο βίδωμα.

Όλα τρυπάνε μέταλλο, ξύλο και τούβλα (χωρίς κρούση)

Το GSB 10,8 επειδή είναι κρουστικό μπορεί να τρυπήσει και μπετό μέχρι 10mm διάμετρο ενώ τα υπόλοιπα όχι

Το πνευματικό τρυπάει πιο γρήγορα και μεγαλύτερες διαμέτρους από τα 10,8v εργαλεία μπαταρίας σε μπετό και στα άλλα υλικά.

Περίεργο μου φαίνεται να μην έχει η Makita μπαταρίες 10,8v μεγαλύτερες από 1,3 Ah

Σαν ηλεκτρολόγος τι διαμέτρους τρυπάς ως μέγιστες ή και πιο συχνά και σε τι επιφάνειες ? Αυτό θα μας είναι χρήσιμο για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε περεταίρω ...

το ποδοσφαιρακι της παρεας των μαστορων του avclub :music-smiley-005:

c1914331c7ba33e123ab5532c8372a3a.jpg