Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Χαχαχα!!! Καλό!!
Αλλά εκεί θα βοηθούσε πιο πολύ ο μηχανισμός της B&D που έχει στη μικρή κατσαβιδιερα της που αντιλαμβανεται την κίνηση του καρπού!
Εδώ μέχρι να αλλάξεις με το κουμπί του Εφαγες το γκολακι....
Χαχαχα

Επειδή ποτέ δεν με βόλεψαν τα γυαλιά προστασίας και μου θάμπωναν, για πολύ σκόνη παρέλαβα την παρακάτω.

http://www.ebay.com/itm/121378440213?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

20140704111810-f3ccd.jpg

Ελπίζω να ξαναξεκινήσουν τα χημικά στις διαδηλώσεις να κάνουμε απόσβεση : )

Χεχεχεχε
Ωραία η 6800! Πόσο κοστίζει και πως και δεν πήγες στην 7000? Είχαν διαφορά στην τιμή?
Ανταλλακτικό κρύσταλλο υπάρχει φαντάζομαι.
Εγώ χθες δούλεψα την δικιά μου 3M 6100 με τα 2091 σε κοπή ξύλου.
Ούτε καν μπόρεσα να το μυρίσω και ας ήταν σχετικά φρέσκο.

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

κυριακο σκεφτομαι να παρω την 3Μ 3000 τι λες; την θελω για ραντισμα και βαψιμο με πιστολη κανει ;

Γεια σας. Εχω μια μεταλλικη βαρεους τυπου μεγγενη στο παγκο μου στερεωμενη με δυο μπουλωνια. Για μερικες εργασιες ομως με ενοχλει και απο το να καθομαι να ξεβιδωνω με κλειδια και καστανιες, θελω να βρω ενα τροπο να βγαινει ευκολα. Καμια ιδεα?

Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

κυριακο σκεφτομαι να παρω την 3Μ 3000 τι λες; την θελω για ραντισμα και βαψιμο με πιστολη κανει ;

Βασιλη κανει για τις εργασιες που θελεις αλλα δε ξερω κατα ποσο θα βολεψει με το φιλτρο εμπρος!
Εξαλλου στα χρηματα που κοστιζει Ελλαδα μπορεις να φερεις απο εξω μια πληρη της σειρας 6000.
Σκεψου το!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Βασιλη κανει για τις εργασιες που θελεις αλλα δε ξερω κατα ποσο θα βολεψει με το φιλτρο εμπρος!
Εξαλλου στα χρηματα που κοστιζει Ελλαδα μπορεις να φερεις απο εξω μια πληρη της σειρας 6000.
Σκεψου το!

κυριακο δυστυχως απο αγορες απο ιντερνετ και ειδικα απο εξωτερικο ειμαι βαθεια νυχτωμενος.

Βασίλη μέσα στο μήνα θα παραγγείλω ακόμη μια για εμένα για να την πάρω στην Χιο που έχω και εκεί εργασίες με ραντισματα.
Αν θέλεις παραγγέλνω δύο.

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Βασίλη μέσα στο μήνα θα παραγγείλω ακόμη μια για εμένα για να την πάρω στην Χιο που έχω και εκεί εργασίες με ραντισματα.

ναι κυριακο αν σου ειναι ευκολο. πες μου οταν ειναι να κανονισουμε

Αν είναι εύκολο θα ήθελα κ εγώ μια 6000. Αν κανονισετε power buy και μπορώ να είμαι μέσα, μου λέτε.

Χεχεχεχε
Ωραία η 6800! Πόσο κοστίζει και πως και δεν πήγες στην 7000? Είχαν διαφορά στην τιμή?
Ανταλλακτικό κρύσταλλο υπάρχει φαντάζομαι.
Εγώ χθες δούλεψα την δικιά μου 3M 6100 με τα 2091 σε κοπή ξύλου.
Ούτε καν μπόρεσα να το μυρίσω και ας ήταν σχετικά φρέσκο.

Αντανακλαστική αγορά χωρίς να το ψάξω πολύ. ~43 ευρά μαζί με τα φίλτρα.

Πήρα και μια μισή 6200 στα 16.

http://www.ebay.com/itm/191151581509?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

Η 6800 πόσο στοίχισε?

Οπως εγραψα παραπάνω ~43 ευρά με τα φίλτρα. Σημείωσε ότι είναι αντίγραφο όμως. Η original έχει πάνω απ τα διπλά χωρίς τα φίλτρα.

Απαραίτητα θεωρώ και τ ακουστικά μείωσης θορύβου. Αν είναι καλής ποιότητας αφήνουν έξω μεγάλο μέρος απ τον θόρυβο των εργαλείων.

Γυαλια προστασιας που να μην θολωνουν και να μην γρατζονιουνται ευκολα υπαρχουν? διτο εχω παρει κατα καιρους διαφορα αλλα ποτε δεν βρηκα καποιο καλο και ανθεκτικο. Εχετε να προτεινεται κατι? φυσικα οχι σε διαστημικη τιμη.

Έπειτα από μεγάλο διάστημα ΣΚΕΨΗΣ !!! αποφάσισα να κατέβω μια βόλτα από τον Κολλέρη στο λιμάνι (αρκετά μεγάλο κατάστημα θα έλεγα)
και έφυγα μe το σετάκι της WERA με τα ηλεκτρολογικά κατσαβίδια:

Wera Kraftform Plus VDE 160 i/165 i/7 Rack (PZ)

Amazon.de link

1084378.jpg

Είχε αρκετά πραγματάκια , έπιασα και τα χέρια μου το GDR 10,8 V της Bosch , για να το δω. Μια χαρά μου φάνηκε. Καλό μέγεθος για κατσαβίδι.
Σειρά τώρα έχει το Backpack της Stanley. Τα παιδιά στο powerbuy που θα κάνουν έχουν μια ωραία βαλίτσα της C.K. Magma την οποία και γλυκοκοίταζα , αλλά με χάλασαν λίγο τα reviews μου αναφέρουν ότι έχουν θεματάκια οι ραφές και τα φερμουάρ.

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

...Τα παιδιά στο powerbuy που θα κάνουν έχουν μια ωραία βαλίτσα της C.K. Magma την οποία και γλυκοκοίταζα , αλλά με χάλασαν λίγο τα reviews μου αναφέρουν ότι έχουν θεματάκια οι ραφές και τα φερμουάρ.

Τα θεματάκια υπήρχαν στις εκδόσεις μέχρι το 2012, στις τελευταίες παρτίδες φαίνεται να έχουν λυθεί (αν δεις τα reviews από το 2013 και μετά, δεν υπάρχει ξανα αναφορά...)