Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Έπειτα από μεγάλο διάστημα ΣΚΕΨΗΣ !!! αποφάσισα να κατέβω μια βόλτα από τον Κολλέρη στο λιμάνι (αρκετά μεγάλο κατάστημα θα έλεγα)
και έφυγα μe το σετάκι της WERA με τα ηλεκτρολογικά κατσαβίδια:

Wera Kraftform Plus VDE 160 i/165 i/7 Rack (PZ)

Amazon.de link

1084378.jpg

Είχε αρκετά πραγματάκια , έπιασα και τα χέρια μου το GDR 10,8 V της Bosch , για να το δω. Μια χαρά μου φάνηκε. Καλό μέγεθος για κατσαβίδι.
Σειρά τώρα έχει το Backpack της Stanley. Τα παιδιά στο powerbuy που θα κάνουν έχουν μια ωραία βαλίτσα της C.K. Magma την οποία και γλυκοκοίταζα , αλλά με χάλασαν λίγο τα reviews μου αναφέρουν ότι έχουν θεματάκια οι ραφές και τα φερμουάρ.

Και εγώ έπειτα από πολύ σκέψη μια που δεν είχα καλά κατσαβίδια επέλεξα να πάρω τα παρακάτω που είναι σφυροκατσάβιδα το οποίο σημαίνει ότι πέραν της ποιότητας WERA είναι και πιο ανθεκτικά σε σχέση με άλλα.

http://www.amazon.de/gp/product/B0001NQQCC?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s01

Wera 05018282001_01.jpg
Wera 05018282001_02.jpgWera 05018282001_03.jpg

Το πριονακι το κρινω απαραιτητο για μια φορητη εργαλειοθηκη -και οχι μονο.
Το οτι μπορει να αποθηκευσει μεχρι και 3 λαμες στο σωμα το θεωρω μεγαλο συν.

πολύ χρήσιμο να υπάρχει πολύ σωστά. Και στο πάγκο για συμπληρωματική χρήση ειναι οτι πρέπει.

Να ευχαριστήσω και τον Γιάννη που το παρέλαβα σήμερα.

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Και εγώ έπειτα από πολύ σκέψη μια που δεν είχα καλά κατσαβίδια επέλεξα να πάρω τα παρακάτω που είναι σφυροκατσάβιδα το οποίο σημαίνει ότι πέραν της ποιότητας WERA είναι και πιο ανθεκτικά σε σχέση με άλλα.

http://www.amazon.de/gp/product/B0001NQQCC?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s01

Άριστα έπραξες... :a0210: Τα ζαχαρώνω κι εγώ αυτά...

Έχω ήδη πάρει αυτά και σε σχέση με τα Facom τα βρίσκω καλύτερα. Δεν ξέρω αν είναι το γνωστό "καινούριο κοσκινάκι μου..." αφού τα πήρα πρόσφατα αλλά αυτή την εντύπωση έχω.
Μιλάω για αίσθηση και πιάσιμο γιατί από αντοχή δεν ξέρω. Τα Facom είναι σκηλιά μαύρα, 20 χρόνια και είναι καινούρια, τα Wera ακόμα είναι με τα κεριά...

822711_BB_00_FB.EPS_1000.jpg

Κατσαβιδομπιτς, θελω να παρω μερικα bits κατσαβιδιου 50mm και μεγαλυτερα. Εχετε να προτεινετε κατι, μηπως κανατε κανα gkroup buy που δε προλαβα...?
Επισης εχω μια σκουπα με καδο της ei hell αλλα δεν με βολεψε καλα. Βασικα βουλωνει το φιλτρο ευκολα με τη σκονη δαπεδου ή αλλων εργασιων. Εχετε καποια ιδεα, λυση να την αξιοποιησω καλητερα χωρις να πρεπει συνεχεια να ασχολουμε με το φιλτρο? εχω δει τη πατεντα εδω καποιοι συ-μαστορα αλλα δε καταλΒα πως λειτουργει.

Κατσαβιδομπιτς, θελω να παρω μερικα bits κατσαβιδιου 50mm και μεγαλυτερα. Εχετε να προτεινετε κατι, μηπως κανατε κανα gkroup buy που δε προλαβα...?
Επισης εχω μια σκουπα με καδο της ei hell αλλα δεν με βολεψε καλα. Βασικα βουλωνει το φιλτρο ευκολα με τη σκονη δαπεδου ή αλλων εργασιων. Εχετε καποια ιδεα, λυση να την αξιοποιησω καλητερα χωρις να πρεπει συνεχεια να ασχολουμε με το φιλτρο? εχω δει τη πατεντα εδω καποιοι συ-μαστορα αλλα δε καταλΒα πως λειτουργει.

Υπάρχουν κάποιες με αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο της Karcher αλλά κοστίζουν πάνω από 150 ευρώ αν δεν κάνω λάθος. Βέβαια θα σου κρατήσει πάρα πολλά χρόνια να το ξέρεις..

Σκουπα νεα ξερω ποια να παρω, το θεμα ειναι ν αξιοποιησω αυτη καπως κ μην πανε χαμενα τα λεφτα της

Δεν ξέρω ποια σκούπα έχεις, αλλά είχα το ίδιο πρόβλημα στη σκούπα στάχτης που έχω uploadfromtaptalk1425653276940.jpg που τη συνδέω και στο Ρουτερ και στη πλάνη, αλλά την είχα στην άκρη γιατι συνέχεια βούλωμε το φίλτρο.. Μέχρι που βρήκα κατά λάθος αυτο το φίλτρο uploadfromtaptalk1425653472242.jpg Που μπαίνει στο κάδο και από πάνω το καπάκι με το φίλτρο της Einhell και ησύχασα..

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Δεν ξέρω ποια σκούπα έχεις, αλλά είχα το ίδιο πρόβλημα στη σκούπα στάχτης που έχω View attachment 113177 που τη συνδέω και στο Ρουτερ και στη πλάνη, αλλά την είχα στην άκρη γιατι συνέχεια βούλωμε το φίλτρο.. Μέχρι που βρήκα κατά λάθος αυτο το φίλτρο View attachment 113178 Που μπαίνει στο κάδο και από πάνω το καπάκι με το φίλτρο της Einhell και ησύχασα..
Που το βρήκες αυτό;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλ

Που το βρήκες αυτό;
Σε ένα κατάστημα εδώ Σέρρες! Κοιτούσα για αγορά άλλης σκούπας στάχτης με πιό πολλά watt, επειδή η δικιά μου είναι μικρή (500w), και είδα κρεμασμένα αυτά τα πρόσθετα "φίλτρα" και είπα να πάρω ένα να δοκιμάσω μήπως κάνει δουλειά! Τελικά ταίριαξε κουτί στην Einhell που έχω και όλα ok.. κάνει καλή δουλειά, και δεν κόβει ιδιαίτερα τη δύναμή της το διπλό φίλτρο..

Μια παρόμοια σκεφτομαι να πάρω όταν τελειοποιήσω τον πάγκο με τη πλάνη το ρούτερ και τη σεγα και να την έχω μόνιμα συνδεμένη με τα μηχανηματα..

Να βρεις τροπο να μην γεμιζει το φιλτρο ή αλλη με αυτοκαθαριζομενο.

GroupBuy Για Bits δεν έχουμε κάνει.

Όταν αγοράζεις Bits/PowerBits καλό είναι να παίρνεις σετ γιατί το κόστος ανά Bit συνήθως βγαίνει πιο φτηνό.

Τι είδους Bits και για ποια χρήση σκέφτεσαι/χρειάζεσαι να πάρεις ?

Pozi & philips σε μακρυα εκδοση, 5-7 ποντους μακρυα.

Tελικα το σκουπακι δεν ηταν το τελευταιο κομματι της 10βολτης μπλε σειρας της bosch.

Η σειρα συμπληρωθηκε μολις σημερα με ενα εργαλειο που σου δινει χαρα εν ωρα εργασιας!
Το ραδιοφωνακι Bosch GML 10.8v...:flipout:

332t0xz.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Λάμες για σπαθοσέγα παίρνει.

Εάν θέλεις την Πριονολαβή Bosch μαζί με δυό λάμες να σε προσθέσω στο GroupBuy.

View attachment 113139

Απορία : Υπάρχει κάτι ανάλογο που να παίρνει λάμες από σέγα ? ?

Οι λάμες που παίρνει είναι αυτές, 15 εκατοστά μήκος.

View attachment 113141
Ωπ τωρα το δα.. Θελω κ γω !! Πως γινεται;;

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Παιδιά για την πριονολαβή ενδιαφέρομαι και εγώ! Είμαι απο Σέρρες όμως... Γίνεται τίποτα;;;

Ωπ τωρα το δα.. Θελω κ γω !! Πως γινεται;;

Ελα εδώ
http://avclub.gr/forum/showthread.php/117946
και ριξε μια ματια στα τελευταία 30-40 ποστς (και ετοιμάσου για ΠΟΛΛΕΣ ιδεες τύπου "θελω και γώ!")

Για Σέρρες, συνεννοησου με τον Nektarios2015, μηπως βρείτε άκρη

Συντομα όμως κύριοι, την Τρίτη πέφτει παραγγελία!

Πολύ ακριβό ρε πατριωτακι. Με ογδόντα ευρώ παίρνεις στερεοφωνικό .

Ετσι ειναι, αλλα τι να λεμε τωρα, αμα ειναι καποιος τρελλαμενος και θελει ντε και καλα να εχει ολη τη σειρα??
Εισαι συλλεκτης και συ και με καταλαβαινεις...:)))

Παντως να δουμε και την καλη πλευρα του θεματος. Το ραδιακι αντεχει πτωσεις απο 1 μετρο, παιζει συνεχομενα ολοκληρες βδομαδες με την ιδια μπαταρια και μπαινει και στο L-Βοχχ αμα λαχει :))

Για Σέρρες, συνεννοησου με τον Nektarios2015, μηπως βρείτε άκρη

Είναι ο συντονιστής της παραγγελίας;