Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

παιδια αυτο τη λεειhttp://www.amazon.de/Bosch-8-2-LI-P...=sr_1_15?s=diy&ie=UTF8&qid=1428185650&sr=1-15 ;ειναι προσφορα ; με 110 ευρω παιρνεις πακετο τα παντα ;δηλ δραπανω φορτιστη και μπαταριες;

πολυ καλή είναι .

Αυτο που έβαλε ο Μιχάλης ειναι καλύτερο γιατι εχει και μπαταρία 4άρα και τα bit .Επίσης και την ωραία μπλε τσαντούλα! Στην δευτερη θα πήγαινα. Να μαστε καλά μετα το πάσχα μαζί με την λάμπα εργασίας.

Νομίζω και κομμάτι κομμάτι να πάς και να παρακολουθείς price drops απο camelx3 στην καλύτερη να βγεί κανενα 10άρικο πιο κάτω αν όχι στην ίδια τιμή.

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Ξερεις κανεις ποιο drill bit χρησιμοποιει ο κυριος για να εκτελεσει την κατωθι εργασια?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ξερεις κανεις ποιο drill bit χρησιμοποιει ο κυριος για να εκτελεσει την κατωθι εργασια?

Ένα μεγάλο ίσιο με μαγνητικό αντάπτορα ...

χαχα, μπορει, αλλα δεν ξερω αν θα ειναι βολικοτερο απο κανενα μικρο τρυπανακι φτερου η καλυτερα το παρακατω κωνικο τρυπανακι:))

PP_Titanium_Coated_Step_Drill.jpg

Εδώ είναι καλύτερα ...

Δεν είναι. Δεν έχει καμιά διαφορά με facom και gedore.
2zfkcv7.jpg

Πρέπει να γνωρίζεις τις διαφορές για να τα ξεχωρίσεις ....

jis_vs_ph.png

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Εδώ είναι καλύτερα ...

Πρέπει να γνωρίζεις τις διαφορές για να τα ξεχωρίσεις ....

View attachment 114416

Γνωρίζω τις διαφορές. Αυτό που λέω είναι ότι πρακτικά αυτά τα κατσαβίδια που πωλούνται στην Ευρώπη δεν είναι JIS, για την ακρίβεια δεν είναι όπως είναι στην Ιαπωνία. Έχουν φτιάξει κάτι ενδιάμεσο που ταιριάζει και στα δυο. Σε ένα JIS κατσαβίδι παλιότερο οι διαφορές είναι αισθητές με το μάτι, τις βλέπεις.
images

Με τα καινούργια είναι πολύ μικρές. Δε φαίνονται με τη πρώτη. Δες το Vessel σου και θα δεις ότι έχει ράδιο στη μέσα εγκοπή σχεδόν όσο και στο Phillips, ίσως λίγο μικρότερο, αλλά δίχως ουσιαστική σημασία.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επίσης μπορείς να κάνεις να αιωρείται ένα κατσαβίδι σε μια βίδα αρκεί το κατσαβίδι να είναι ποιοτικό κι ας είναι η βίδα Phillips ή JIS δεν έχει σημασία.
ehwx0o.jpg

k1q7h1.jpg

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Παιδες, λαχταραω ενα τριβειο αλλιωτικο απο τα αλλα :))

02_produkt.jpg

http://www.amazon.de/gp/product/B00CS2NHHQ/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

Εχει και πολλα και χρησιμα εξαρτηματα

maxresdefault.jpg

Μιχάλη,

Μάλλον, η αγγλική αμαζόνα άκουσε την επιθυμία σου και βγάζει σήμερα το εργαλείο σε προσφορά στις 12.00 με αρχική τιμή τις 88.95 λίρες ενώ στη γερμανική κοστίζει 102.50 ευρώ.

Φυσικά, εκτός αυτού, βγάζει και άλλα εργαλεία στα σημερινά Lighting deals.

Last edited:

Thanks, αλλα ηδη το παρηγγειλα και ηδη μου ηρθε απο αμαζον γερμανιας στα 102.50 ευρω...δεν αντεξα, ηθελα να το εχω το Πασχα που θα γυρισω σπιτι:))

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Μιχάλη,

Μάλλον, η αγγλική αμαζόνα άκουσε την επιθυμία σου και βγάζει σήμερα το εργαλείο σε προσφορά στις 12.00 με αρχική τιμή τις 88.95 λίρες ενώ στη γερμανική κοστίζει 102.50 ευρώ.

Φυσικά, εκτός αυτού, βγάζει και άλλα εργαλεία στα σημερινά Lighting deals.

88.95 λίρες είναι περίπου 120 ευρώ αρκετά πάνω από το Amazon.de (102.50 ευρώ) ...

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Το θέμα είναι ότι έλειπα και δεν μπόρεσα να δω την τιμή που το έδωσε αλλά πρέπει να ήταν καλή αφού είναι sold out.
Είχε και ένα πάγκο της Ryobi από 44.95 λίρες στις 29,99 (νομίζω μεγάλη ευκαιρία) αλλά και αυτός εξαφανίστηκε.

Μιχάλη, πολύ καλό δώρο έκανες στον εαυτό σου, για το Πάσχα, να το χαρείς.

Σπανιο να βρείς πραγματική προσφορα ακόμη και σε lighting deal απο το UK .. Μας τρώει η ισοτιμία της λίρας.

Τις καλύτερες τιμές κατα 99% τις έχει το .de

Δεν ξέρω αν παίζουν τίποτα καλές προσφορές σε Γαλλικό , Ισπανικο , Ιταλικό και δεν τις παίρνουμε χαμπάρι.

Που και που, μαλλον σπανια θα ελεγα, υπαρχουν καλες ευκαιριες -σε σχεση με το γενικα πολυ καλυτερο amazon.de- σε ολα τα υπολοιπα αμαζον.
Προσφατα πηρα απο το ιταλικο, ενα δισκοπριονακι παγκου της proxxon σε αρκετα καλυτερη τιμη απο το γερμανικο.

Καλημέρα σε όλους,

ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάποιους σφιγκτήρες για τις ξυλουργικές DIY ανησυχίες μου. Δεν θέλω κάποιο συγκεκριμένο μέγεθος αλλά προσπαθώ να "χτίσω" τα αξεσουάρ μου!!
Τι έχετε να προτείνετε?

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Αν δεν τα θέλεις άμεσα, βγάζει κατά καιρούς το Lidl σε 3 μεγέθη (τα δύο μικρά είναι 1 σετ) που είναι πολύ καλά value for money.

http://www.tool4you.gr/index.php/ergaleia10051005/sfigktires10052107
σφηκτηρες απο εδω...καλη ποιοτητα (τα εχω και εγω και ο Κυριακος aka eduras) και απο τιμη δεν θα βρεις καλυτερα...
προσοχη θελει 50€ παραγγελια για να επωφεληθεις των δωρεαν μεταφορικων με μεταοφρικη που σημαινει οτι πρεπει να πας να τα παραλλαβεις ο ιδιος απο την μεταφορικη τους στον Κηφισο...

εγώ πήρα της wolfcraft που φαίνονται αρκετά γεροί.

Βέβαια αυτοι της σκανδάλης έχουν 4πλάσια τιμη απο τους παραπάνω.

Αυτο το Lidl να δούμε πότε θα φέρει σφιγκτήρες.. Την προηγούμενη φορά μας την έκανε..

http://www.tool4you.gr/index.php/ergaleia10051005/sfigktires10052107
σφηκτηρες απο εδω...καλη ποιοτητα (τα εχω και εγω και ο Κυριακος aka eduras) και απο τιμη δεν θα βρεις καλυτερα...
προσοχη θελει 50 παραγγελια για να επωφεληθεις των δωρεαν μεταφορικων με μεταοφρικη που σημαινει οτι πρεπει να πας να τα παραλλαβεις ο ιδιος απο την μεταφορικη τους στον Κηφισο...

αυτό το site το είδα, έκανα εγγραφή αλλά ποτέ δεν μου ήρθε mail επιβεβαίωσης. Ας πούμε θα ξαναπροσπαθήσω.
Οι σφιγκτήρες που έχουν είναι πλαστικοί έτσι??
Δυστυχώς μένω Πάτρα οπότε δεν έχω δυνατότητα για παραλαβή από Κηφισό, θα "παίξει" μεταφορική/κούριερ!

Εχει ελάχιστη παραγγελία 15 ευρώ . Αυτο μου βγάζει τώρα.

Σκέφτηκα να πάρω 60άριδες . Καλά δεν είναι; ή να πάω σε 75ριδες;