Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

ΔΣεν προκειται να το βρεις μετρικο. Το εχουμε ψαξει συζητησει παλιοτερα.
Το ηθελα και γω αλλα βλςποντας διαφορα στο ιντερνετ καταλαβα οτι μια αλλη γωνια ειναινποιο χρηστικη καθως και ενα μικρο μεταλλικο υποδεκαμετρο ακριβειας.

ΔΣεν προκειται να το βρεις μετρικο. Το εχουμε ψαξει συζητησει παλιοτερα.
Το ηθελα και γω αλλα βλςποντας διαφορα στο ιντερνετ καταλαβα οτι μια αλλη γωνια ειναινποιο χρηστικη καθως και ενα μικρο μεταλλικο υποδεκαμετρο ακριβειας.

Είχα ενα μετρικο Νεκταριε (μου το ειχε δωσει ενας μαραγκός) και με είχε βολέψει πολυ . Πριν κανένα 2μηνο μου το "φάγανε" και απο τότε ψάχνω καθε τόσο αλλα δεν ακόμα .

Στα ελληνικα λεγεται speed square. :)
302x302xspeed-square.jpg.pagespeed.ic.hkXEqtTU5r.jpg
Α οκ. Ευχαριστώ Παναγιώτη. Και εγώ νόμιζα ότι κατέχω την ελληνική. ;-)

Έχω ένα της dremel, που δουλεύει και σαν οδηγός γις τον τροχό της. Αλλά δεν ξέρω αν κάνει στον Ηλία. ....έχει cm αλλά ίσως είναι πιο δυσαναγνωστη...

Α οκ. Ευχαριστώ Παναγιώτη. Και εγώ νόμιζα ότι κατέχω την ελληνική. ;-)

Έχω ένα της dremel, που δουλεύει και σαν οδηγός γις τον τροχό της. Αλλά δεν ξέρω αν κάνει στον Ηλία. ....έχει cm αλλά ίσως είναι πιο δυσαναγνωστη...

Έχεις φωτο ;
Σορυ αλλα δεν ξέρω στα ελληνικά πως λέγεται , δεν τα πάω καλα με ονομασίες και μοντέλα .
Το τρίγωνο μαραγκου μου κανει όπως είπε ενας φίλος πιο πανω.

Ερωτηση, γιατι θες να εχεις εκατοστα; Δεν υπαρχει λογος εκτος και εαν κατασκευαζεις ξυλινες στεγες, σε αντιθετη περιπτωση κανεις την δουλεια σου ειτε με την γωνια του μαραγκου ειτε με αυτο και ας εχει ιντσες.

Έχεις φωτο ;
Σορυ αλλα δεν ξέρω στα ελληνικά πως λέγεται , δεν τα πάω καλα με ονομασίες και μοντέλα .
Το τρίγωνο μαραγκου μου κανει όπως είπε ενας φίλος πιο πανω.

Δεν μπορώ να στείλω φωτο από εδώ αλλά αυτό είναι το link :http://www.dremeleurope.com/gr/el/dremel®dsm20οδηγόςκοπής-493-ocs-p/

Δεν ξέρω βέβαια αν σε βολεύει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παλι

Εγώ δεν μπορώ να δω τα links,από το tablet. Μπες στο site της dremel και πατά dsm840

Page not found

Ναι το βλέπω. Δυστυχώς έτσι την πατάω πάντα από το κινητό/ταμπλετ. ΕιΝαι θεμα του forum που μάλλον δεν είναι εντελώς συμβατό με android...

Σωστα

Ερωτηση, γιατι θες να εχεις εκατοστα; Δεν υπαρχει λογος εκτος και εαν κατασκευαζεις ξυλινες στεγες, σε αντιθετη περιπτωση κανεις την δουλεια σου ειτε με την γωνια του μαραγκου ειτε με αυτο και ας εχει ιντσες.

Τα πάντα φτιαχνω απο ξύλο , απο περγολες μέχρι παιδικά παιχνίδια .
Τωρα φτιαχνω μια εσωτερική κυκλική σκάλα για το εξοχικο .
Εάν μάθεις να αξιοποιεις τις δυνατότητες του σε πολλες περιπτώσεις καταργεις μοιρογνομωνιο , μετρο , γωνίες και δουλεύεις γρήγορα .
Ειναι ενα εργαλείο με απίστευτες δυνατότητες , ψάξε το στο YouTube Παναγιώτη θα καταλάβεις τι σου λέω .
Ειδικά αυτο που είχα η μια του πλευρά ήταν διάτρητη ανάγκη πόντο και τραβαγες παράλληλους για πλάκα .

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Η μεταλλική γωνία της Wolfcraft δεν θα σε βόλευε?

Αυτό αναρωτιόμουν κι εγώ...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Η μεταλλική γωνία της Wolfcraft δεν θα σε βόλευε?

Κάπου την είδα (αν λεμε την ιδια , γωνιά με μοιρογνομωνιο μαζί) σε κάποιο προτζεκτ καποιου φιλου εδω μέσα . Ήθελα να ρωτήσω αλλα το έχασα και δεν το βρίσκω . Την έχεις ;

Ναι για αυτή που έβαλε ο μπαμπης μιλάω αν λέμε την ίδια .

Είχα την μικρή, πήρα και τη μεγάλη... Εξαιρετικό εργαλείο, αν το συνηθίσεις σου λύνει τα χέρια....

Είχα την μικρή, πήρα και τη μεγάλη... Εξαιρετικό εργαλείο, αν το συνηθίσεις σου λύνει τα χέρια....

Επειδή βλέπω ότι βγαίνει ο οδηγός Μπαμπη , χάνει την ακρίβεια της με το λυσε-δεσε ; Εχει μποσικα το δέσιμο ; Μεταλλική δεν ειναι ;

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Μπάμπη με ενδιαφέρει.Κάποιο λινκ αγοράς;

Καλημέρα. Εδώ είσαι... Και με καλά μεταφορικά αν σου τα στείλει με ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ).

https://www.toolstore.gr/wolfcraft-m-76.html?filter_id=168&sort=5a#.VYjeflL3T8Q

Επειδή βλέπω ότι βγαίνει ο οδηγός Μπαμπη , χάνει την ακρίβεια της με το λυσε-δεσε ; Εχει μποσικα το δέσιμο ; Μεταλλική δεν ειναι ;

Μεταλλικη ειναι. Την εχω μεγαλη...
Μετα απο λιγη χρηση δεν θα τη συνιστουσα για ορθες γωνιες, ειδικα αν δεν παταει η μια πλευρα σε ολη την επιφανεια. Ειναι πλαςτικος ο οδηγις. Για αλλου τυπου σημαδεματα ειναι τελεια.
Προσανατολιζομαι για αγορα ολομεταλικης γωνιας, εστω μικρης και μετρου μεταλλικου ακριβειας για μικροσημαδεματα.

Μεταλλικη ειναι. Την εχω μεγαλη...
Μετα απο λιγη χρηση δεν θα τη συνιστουσα για ορθες γωνιες, ειδικα αν δεν παταει η μια πλευρα σε ολη την επιφανεια. Ειναι πλαςτικος ο οδηγις. Για αλλου τυπου σημαδεματα ειναι τελεια.
Προσανατολιζομαι για αγορα ολομεταλικης γωνιας, εστω μικρης και μετρου μεταλλικου ακριβειας για μικροσημαδεματα.

Χαχαχαχα , όλοι μεγάλη λένε ότι την έχουν Νεκταριε ...

Το φανταστικα για τον οδηγό της . Γωνιές έχω διάφορες , μάλλον θα συνεχίσω την έρευνα για το speed square . Σε ευχαριστω .