Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Mηηηην μου αγχωνεσαι φιλε!!τωρα το θυμηθηκα κ γω!! Αυτες τις μερες ειμαι Μυτιληνη, θα μαι Σαμο απο βδομαδα, οποτε οταν μπορεσεις!!

Τα εργαλεια κανουν το μαστορα. Αφιερωμενο στους κιτρινακιδες και οχι μονο.
Επιασε δουλεια για κατεδαφιση μπαλκονιων και σκαλας με σκοπο νεα δαπεδα και καγκελα.image.jpg

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Mηηηην μου αγχωνεσαι φιλε!!τωρα το θυμηθηκα κ γω!! Αυτες τις μερες ειμαι Μυτιληνη, θα μαι Σαμο απο βδομαδα, οποτε οταν μπορεσεις!!

Πώς από τα μέρη μου; Μυτιλήνη θα είμαι από 3/7 έως αρχές Σεπτέμβρη. Η αδελφή μου είναι από τη προηγούμενη εβδομάδα Σάμο (Μυτιληνιοί).

Νεκταριε, το εργαλειο ειναι ηλεκτρικο? η το καλωδιο που βλεπω ειναι του φορτιστη? :)))
Μπαταριας ειναι, απλα οι μπαταριες ειναι κατω, σε μια πλατφορμα!:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Πώς από τα μέρη μου; Μυτιλήνη θα είμαι από 3/7 έως αρχές Σεπτέμβρη. Η αδελφή μου είναι από τη προηγούμενη εβδομάδα Σάμο (Μυτιληνιοί).

Ααα καλο... Απο Μυτιληνιους ειμαι ρε συ! Εκει μενω!.. Μυτιληνη ειναι η γυναικα!!

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Θα σας το φωτογραφήσω όταν με το καλό τελειώσει,σύντομα δηλαδή.Κατα την εφαρμογή του λούστρου το πινέλο άφηνε γραμμές,άσε που έχανε κάποιες τρίχες..

1352276970_0.jpeg

απορια : τι ειναι καλυτερο για να περναμε βερνικια σε ξυλο ;; πινελο ; ρολακι; η πιστολη αερα ;