Ο αναμάρτητος πρώτος οπήν εν τω μαρμάρω ποιείτω.
Χααα χα χα..καλο καλο...
Ο αναμάρτητος πρώτος οπήν εν τω μαρμάρω ποιείτω.
Εχετε ακουσει περι Skil Masters ? ειναι τα επαγγελματικα εργαλεια της Skil,να υποθεσω κατι μεταξυ μπλε σειρα και πρασινη σειρα Bosch.
Ευχαριστώ, θα το κοιτάξω. Κάτι άλλο, για έκκεντρο τριβείο μέχρι 50 , τι προτείνετε;
Είναι εγγυημένα πολύ καλά για τα χρήματά τους, προχώρα άφοβα. Έχω 4-5 από αυτά και δεν έχουν κάνει κίχ, Το ίδιο και με φίλους στους οποίους τα έχω προτείνει.
Εχετε ακουσει περι Skil Masters ? ειναι τα επαγγελματικα εργαλεια της Skil,να υποθεσω κατι μεταξυ μπλε σειρα και πρασινη σειρα Bosch.
Υπαρχει καποιος τροπος, πατεντα, ιδεα ή jig ωστε να κοβουμε απλα και γρηγορα με δισκοπριονο χειρος σανιδια κατα μηκος?
Εχει, αλλα αν εχω μια σανιδα ποιο στενη δεν βολευει. Επισης θελω ας πουμε να κοψω μια πλευρα που δεν ειναι παραλληλη/ευθεια. Δεν μπορω οποτε να βασιστω στον οδηγο αυτο.
Υπαρχει καποιος τροπος, πατεντα, ιδεα ή jig ωστε να κοβουμε απλα και γρηγορα με δισκοπριονο χειρος σανιδια κατα μηκος?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.