Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Έχω το 250ε Bosch πράσινο, η βάση όπου κολλάει το Velcro χάλασε και άλλαξα όλη την πλάκα - βάση με 12-15 εκτός εγγύησης, ειναι ένα φθηνό ανταλλακτικό και εχεις πάντα το εργαλείο σαν καινούργια (άμα δεν ξαναδιαβασω οτι γράφω το autocorrection κάνει οτι θέλει!)

Καλημερα,
Αυτο το εχει κανεις; Γνωμες;Προβλματα;Αξιζει;
Ευχαριστω.

4828-3_master_cut_1500_wolfcraft.jpg

WOLFCRAFT Πάγκος εργασίας Master Cut 1500

Μπορειτε να μου προτεινεται καποιο δοκιμασμενο πολυμετρο σε καλη τιμή .Η δουλεια του θα ειναι μετρήσεις σε κυκλωματα μεικτά και 12V και 230v

Λεγοντας καλη τιμη φιλε; Θα μετρας πχ και τασεις σε περιεργες συχνοτητες; Η κλασικα κυκλωματακια;

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Καλημερα,
Αυτο το εχει κανεις; Γνωμες;Προβλματα;Αξιζει;
Ευχαριστω.

4828-3_master_cut_1500_wolfcraft.jpg

WOLFCRAFT Πάγκος εργασίας Master Cut 1500

Αν κι ο πωλητής μου πρότεινε αυτό εγώ πήρα το πιό μεγάλο, το μοντέλο 2000 λόγω μεγέθους.
Δεν γνωρίζω λοιπόν το 1500 αλλά αν κρίνω απ´ το σχεδόν παρόμοιο 2000 τότε θα έλεγα οτι αξίζει, εγώ τουλάχιστον είμαι ευχαριστημένος.

Παιδια αυτα ειναι με αυτοματες κλιμακες ,δηλαδη οριζεις μοναδα μετρησης μόνο και την υποδιαιρεση την οριζει μονο του?
το 8217 μετραει και Θερμοκρασια ενω το αλλο οχι?

Ναι... Ειναι λιιιγο ποιο αργοστροφα στις μετρησεις , μεχρι να βρουν την κλιμακα αυτοματα , αλλα ειναι κ ποιο ευχρηστα σε αγνωστες μετρησεις μιας και δε σκας με κλιμακες κτλ.. Σε οικονομικη κατηγορια ειναι μια χαρα.

Mινι σεγα μοντελισμου με ρυθμιζομενη ταχυτητα απο την Proxxon. Μολις 700 γραμμαρια, χαμηλος θορυβος μοτερ, κοβει εως 12μμ ξυλο και εως 3μμ μη σιδηρουχα υλικα.

_vyrn_960SS-230-E.jpg

http://www.proxxon.com/en/micromot/28530.php

Mε ενα εξτρα αξεσουαρ (~10 ευρω), μπορει να πιαστει αναποδα σε οποιαδηποτε μεγγενη δινοντας αλλες δυνατοτες κοπης και επεξεργασιας ξυλου.
proxxon-28410-ring-holder-for-micromot-universal-table-bench.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

χαχα, οπως το'πες!!

Επειδη στο δυαρακι που μενω δεν υπαρχει περιθωρειο για μεγαλυτερες κατασκευες απο ξυλινες μινιατουρες, ΗΔΗ παρηγγειλα το παραπανω...:))))

Kαι εχουν σειρα και αλλα μινι εργαλεια απο την proxxon!!

proxxon_28536.jpg