Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Το συγκεκριμένο επεξεργάζεται 10 πόντους ξύλο με τη μία. Οπότε ναι δεν ειναι για το ρουτερ σου/μου που άντε να παίρνει 1/4" bit. Παίζει στη κατηγορία του 1/2"

Ψάξε αν βγαίνει για το δικό σου κάτι παρόμοιο
http://www.amazon.com/Bosch-2610906284-Collet-Series-Routers/dp/B0009H5MPM

Αλλά θα το ζορίσεις οπότε θα κάνεις αρκετά περάσματα

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Ευχαριστω Αγαπη.Τελικα υπαρχει τροπος αραγε τα 6.35 να ταιριαξουν στο δικο μου;
εάν εσένα παίρνει των 6 και των 8, για να δεχτεί των 6.35.....μόνο μέσω τόρνου....

Καλημέρα μάστορες!

Θέλω να αλλάξω το ανόδιο στη βαλβίδα ανοδικής προστασίας του λεβητοστασίου.

Για να το κάνω πρέπει να ξεβιδώσω το παρακάτω (κλικ για μεγέθυνση)...

Με τι εργαλείο θα ήταν καλύτερα; Δυστυχώς το μεγαλύτερο μου κλειδί είναι 23άρι, το γαλλικό μου πάει μέχρι 25mm και το μεγαλύτερό μου καρυδάκι είναι 32 mm.
Έχω έναν κάβουρα αλλά τα δόντια του είναι λίγο άγρια και φοβάμαι ότι θα τραυματίσω το παξιμάδι... (+μου φαίνεται ότι δεν πιάνει και πολύ καλά τις ακμές του παξιμαδιού όπως και να 'χει).

Παρε και χαρτινη ροδελα για τη στεγανοποιηση του.

Το ανοδιο κόβεται,αν παρεις πιο μακρυ...

εάν εσένα παίρνει των 6 και των 8, για να δεχτεί των 6.35.....μόνο μέσω τόρνου....

Γιατί μόνο μέσω τόρνου;
Αφού παίρνει 8 δεν θα παίρνει 6.35; Έναν απλό αντάπτορα χρειάζεται, ή ακόμα καλύτερα ένα κολετ 6.35 για το συγκεκριμένο ρούτερ. Εγώ στο δικό μου αυτό έκανα και χρησιμοποιώ πλέον και 6 και 6.35 και 8-άρια bits.

Γιατί μόνο μέσω τόρνου;
Αφού παίρνει 8 δεν θα παίρνει 6.35; Έναν απλό αντάπτορα χρειάζεται, ή ακόμα καλύτερα ένα κολετ 6.35 για το συγκεκριμένο ρούτερ. Εγώ στο δικό μου αυτό έκανα και χρησιμοποιώ πλέον και 6 και 6.35 και 8-άρια bits.
Δεν το ήξερα πως υπάρχουν τέτοιοι αντάπτορες.

Νομίζω πως α) υπάρχουν αντάπτορες για 6,35 σε 8mm και β) το έχουμε συζητήσει ξανά...

β) έχει αρχίσει να με χτυπάει το αλτζχάιμερ φαίνεται....λολ

Παρε και χαρτινη ροδελα για τη στεγανοποιηση του.

Το ανοδιο κόβεται,αν παρεις πιο μακρυ...
Δεν είχε ροδέλα σε τέτοιο μέγεθος το κατάστημα και αναγκαστικά θα βάλω τεφλόν, εδώ που είμαι δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Έπρεπε να είχα προνοήσει (ή να είχα τσιμπήσει το σετάκι με ροδέλες του LIDL, αν το είχα πάρει πρέφα εγκαίρως).
Δοκίμασα με τον κάβουρα αλλά δεν μπορώ να το ανοίξω, γλιστράει και φοβάμαι να επιμείνω γιατί θα το καταστρέψω το παξιμάδι. Ή θα πρέπει να βρω άλλο εργαλείο ή θα το κάνει ο υδραυλικός στην επόμενη επισκεψή του...

δυστυχώς , οι τιμές των καλών bits είναι πολαπλάσια ψηλότερες από το ίδιο το ρούτερ πολλές φορές . Μετάνιωσα που δεν πρόλαβα να πάρω τα ent από amazon πριν τα C.C. .

Βαγγέλη τα cc ξεπερνιούνται με revolut.

Βαγγέλη τα cc ξεπερνιούνται με revolut.

Μεταφορά στο revolut κανεις με έμβασμα Μαξ 500 τον μήνα στον λογαριασμό σου...???
Και αν ναι με τι χρέωση απο την ελληνικη τράπεζα προς revolut...???
Ευχαριστώ...

Παίδες έχω φάει τον κόσμο (ιντερνετικά) να βρω το εργαλείο της Wolfcaft με τις κρυφές βίδες και το χρειάζομαι απαραίτητα. Ξέρετε ποιος μπορεί να το έχει στας Αθήνας? Ή έστω κάτι παρεμφερές?

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Παίδες έχω φάει τον κόσμο (ιντερνετικά) να βρω το εργαλείο της Wolfcaft με τις κρυφές βίδες και το χρειάζομαι απαραίτητα. Ξέρετε ποιος μπορεί να το έχει στας Αθήνας? Ή έστω κάτι παρεμφερές?

Δείχνει να το έχει και ένας τύπος στην Νίκαια: http://www.vardakas-tools.gr/products/txtsearch/4642000/list/0/productid/1947