Δημήτρης Θ.
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 12,626
Μεταφορά στο revolut κανεις με έμβασμα Μαξ 500 τον μήνα στον λογαριασμό σου...???
Και αν ναι με τι χρέωση απο την ελληνικη τράπεζα προς revolut...???
Ευχαριστώ...
Δεν παθαινει ζημια ευκολα το πωμα...μη το φοβάσαι,βαλε κατι από πανω όπως σου ειπε ο φιλος.Δεν είχε ροδέλα σε τέτοιο μέγεθος το κατάστημα και αναγκαστικά θα βάλω τεφλόν, εδώ που είμαι δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Έπρεπε να είχα προνοήσει (ή να είχα τσιμπήσει το σετάκι με ροδέλες του LIDL, αν το είχα πάρει πρέφα εγκαίρως).
Δοκίμασα με τον κάβουρα αλλά δεν μπορώ να το ανοίξω, γλιστράει και φοβάμαι να επιμείνω γιατί θα το καταστρέψω το παξιμάδι. Ή θα πρέπει να βρω άλλο εργαλείο ή θα το κάνει ο υδραυλικός στην επόμενη επισκεψή του...
Καλυτερη και λιγο γρηγοροτερη κοπη,ελαφρως λιγοτερη σκονη,αντοχη δισκου,ειναι τα συν.Συνάδελφοι επειδή καμμιά φορά χρειάζεται νά κόψω μέ τόν γωνιακό τροχό τόν αρμό σέ πλάκες 50 άρες πεζοδρομίου,καί χρησιμοποιώ δίσκο γιά πέτρα αυτούς μέ τό 1,5 - 2 ευρώ,τό ερώτημα μου είναι άν χρησιμοποιήσω διαμαντοδίσκο θά δώ κάτι καλύτερο η όχι ? .
Καί όταν λέω κάτι καλύτερο εννοώ ταχύτητα - λιγότερη φθορά δίσκου κ.τ.λ ,καί γενικά ποιά η διαφορά διαμαντοδίσκου μέ τόν απλό τροχό κοπής πέτρας ,γιατί δέν έχω δουλέψει ποτέ διαμαντοδίσκο.
Αξιζει.Eυχαριστώ συνάδελφοι,από ότι κατάλαβα μικρές οι διαφορές γιά νά δώσω 15 ευρώ γιά διαμαντοδίσκο,σέ σχέση μέ τούς πέτρας πού έχουν 1,5 - 2 ευρώ.Μέ ένα διαμαντοδίκσο αγοράζω οκτώ πέτρας.
Αν είναι αυτος της φωτο,δεν μπορει να βραχυκυκλωσει γιατι δεν εχει ουδετερο πανω του.Μονο να μη δουλευει.Μαστόρια, ξέρει κανείς που μπορώ να βρω παρόμοιο διακόπτη; View attachment 124999 τον έχω σε καφετιέρα, μάλλον πήρε νερά και βραχυκυκλωνει. Σε περίπτωση που "στεγνώσει" υπάρχει κάποιο σπρέι αδιάβροχο ποίησης - προστασίας - καθαρισμού; Ή να πάω για καινούργιο;
Αξιζει.
Υπαρχει και για μικρο τροχο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.