Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Επίσης φίλε Νίκο η ισχύς τού dremel 3000 είναι 130 watt καί τού 4000 είναι 175 watt,άρα μεγαλύτερη ισχύς καί ροπή.

Φίλε Μιχάλη στό θέμα ροπής έχεις δίκιο καί εγώ κόβω σέ στροφές κάπου 10.000-15.000 ποτέ φούλ καί παρατήρησα τό B&D άν καί 90 watt δέν μειώνει στροφές καθόλου ούτε στίς 8.000 πού είναι τό minimum,καί τό είχα διαβάσει σέ σχόλια ότι έχει καλή ροπή.

Μιχαλη κατατοπιστικοτατος οπως παντα,τα σεβη μου.Δηλαδη αξιζει τη διπλασια τιμη;Εχω ενα βαλιτσακι με εξαρτηματα του dremelοειδους μπαταριας της parkside (μακραν το πιο αποτυχημενο εργαλειο του λιντλ κατ'εμε) τα οποια νομιζω ταιριαζουν,και εχω μπει σε σκεψεις..

Νικόλα το 4000 αξίζει. Και όχι μόνο για το βαλιτσάκι....Για όλα τα έξτρα προσαρτηματα και εξαρτήματα που δίνει και τα οποία για να τα μαζεψεις Όλα θα χρειαστείς πιο πολλά χρήματα από όσο κοστίζει η platinum έκδοση.

Θα σου έλεγα να πετάξεις όλα τα τροχακια της Parkside (είναι επικίνδυνα). Κρατά τις βουρτσες, τα γυαλοχαρτα κλπ. Αλλά τα τροχακια της ειδικά αν τα δουλέψεις σε ψηλές στροφές με το dremel είναι "φονιάδες".

Έχω και το 3000 (στο εξοχικό) αλλά εκτός από διαφορά στην ισχύ το 4000 έχει και καλύτερο κράτημα/πιάσιμο, βάρος και εργονομία γενικά.

Όπως και ο Μιχάλης κατά βάση και εγώ χρησιμοποιώ το 8200 (με 2 μπαταρίες) αλλά για αρχή, το 4000 είναι αναγκαίο "βάσανο"... Οπότε...Καλά κουραγια

Οποίου βασταει σοβαρά η τςεπη...και δεν εχει πολυ χώρο...
http://youtu.be/gACy6nQ_AKA

Τραπέζι στα 400 , module παγκοπριονου αλλα 370 και ρουτερ αλλα 250 ...
Είπαμε βαστάει γερά η τςεπη του...στο 100ρικακι το πακέτο...

Οποίου βασταει σοβαρά η τςεπη...και δεν εχει πολυ χώρο...
http://youtu.be/gACy6nQ_AKA

Τραπέζι στα 400 , module παγκοπριονου αλλα 370 και ρουτερ αλλα 250 ...
Είπαμε βαστάει γερά η τςεπη του...στο 100ρικακι το πακέτο...

Ωραίο. Παρόμοιο εχει και η wolfcraft. Mastercut 1500 αν δεν κανω λάθος. Στα 250 βγαίνει περίπου.

Ωραίο. Παρόμοιο εχει και η wolfcraft. Mastercut 1500 αν δεν κανω λάθος. Στα 250 βγαίνει περίπου.

Ειναι ίδια λογική...αλλα οχι τοσο προσεγμένο...αυτο ειναι πάρε βάλε...αλλα βγαινει και ενα 1000ρικο...

Αυτο το χρησιμοποιει η April συχνα πυκνα οπως και γενικα τα triton μιας και ειναι χορηγος της η εταιρια. Εχει ωραια πραγματακια οπως και μια μεγγενη σαν καβαλετο που πατωντας το ποδι πιανει γερα οτι βαλεις στα σαγονια.
Τα κοιταω καιρο αλλα εχω μεινει στο κοιταγμα στα περισσοτερα...

Ειναι ίδια λογική...αλλα οχι τοσο προσεγμένο...αυτο ειναι πάρε βάλε...αλλα βγαινει και ενα 1000ρικο...

Σωστά και της wolfcraft πρέπει να εχεις τα ηλεκτρικά εργαλεία. Αυτο στα παρέχει με το κάθε module

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτο το χρησιμοποιει η April συχνα πυκνα οπως και γενικα τα triton μιας και ειναι χορηγος της η εταιρια. Εχει ωραια πραγματακια οπως και μια μεγγενη σαν καβαλετο που πατωντας το ποδι πιανει γερα οτι βαλεις στα σαγονια.
Τα κοιταω καιρο αλλα εχω μεινει στο κοιταγμα στα περισσοτερα...

Μπραβο αγαπη. Κι έλεγα που τα εχω ξαναδεί αυτα τα Triton.

Και αν αυτό έχει ένα χιλιάρικο, πόσα έδωσε ο τύπος για τον ξύλινο πάγκο πίσω του; άσε που ποτέ δεν κατάλαβα τη χρησιμότητα φορητου router table.

Και αν αυτό έχει ένα χιλιάρικο, πόσα έδωσε ο τύπος για τον ξύλινο πάγκο πίσω του; άσε που ποτέ δεν κατάλαβα τη χρησιμότητα φορητου router table.

Προφανώς είναι για επαγγελματίες...
Για εμάς άντε κανένα φορητο δισκοπρίονο - σέγα.
Όλα τα άλλα είναι περιττά!

Μπορει καποιος να μου πει σε ποια σελιδα,λεγατε για τις λαμες της επιτραπεζιας σεγας?Ψαχνω για λαμακια που να κοβουν απολες τις πλευρες για σεγα einhell!

Μπορει καποιος να μου πει σε ποια σελιδα,λεγατε για τις λαμες της επιτραπεζιας σεγας?Ψαχνω για λαμακια που να κοβουν απολες τις πλευρες για σεγα einhell!

Αυτές δεν θές http://www.vardakas-tools.gr/products/categoryid/489/list/0/catpageindex/2/level/a/productid/1379 ????? Το θέμα είναι αν παίρνει ακέφαλες λάμες , γιατί έγω έχω πολύ κακή εμπειρία απο την επιτραπέζια της einhell.

Αυτές δεν θές http://www.vardakas-tools.gr/products/categoryid/489/list/0/catpageindex/2/level/a/productid/1379 ????? Το θέμα είναι αν παίρνει ακέφαλες λάμες , γιατί έγω έχω πολύ κακή εμπειρία απο την επιτραπέζια της einhell.

Νομιζω δεν παιρνει ακεφαλες,μονο με πατεντα,μονο ακεφαλες βγαινουν αυτες οι λαμες?

Αυτες οι λαμες βγαινουν σε ακεφαλες καθως χρησιμοποιουνται μονο για πολυπλοκη λεπτοδουλεια και πρεπει να χωρεσουν σε μικρη τρυπα πανω στο εργο.

Εαν δεν εχεις τον ανταπτορα της einhell (oλοι μας τον ψαχνουν....) τοτε καλυτερα να παρεις ενα πριονακι χειρος που παιρνει 13αρες λαμες χωρις κεφαλη.

Κατι τετοιο δηλαδη http://www.hartvilletool.com/product/2111/fret-and-coping-saws
2111_5601_popup.jpg

H Triton έχει έλληνα αντιπρόσωπο? Παλιότερο γλυκοκοίταζα τα μεγάλα router της αλλά έκανα πίσω τελικά.

Ακομα καλυτερο απο το σετ της triton ειναι το αντιστοιχο της festool. Ακομα πιο ανεβασμενο σε τιμη, αλλα αν μπορουσα και σκοπευα να μπω σε τοσο μεγαλα εξοδα θα το σκεφτομουν σοβαρα. Εχει τις ιδιες και περισσοτερες ευκολιες και χρησιμοποιει τα εργαλεια ρευματος της εταιρειας τα οποια μπορουν να δουλευτουν και αυτονομα. Το καθε module δηλαδη ειναι "2 σε 1". Και εκτος απο παγκοπριονο και ρουτερ, εχει και για σεγα.