Χαχαχα μέ έκανες καί γέλασα Μιχάλη μέ τό : οπλισμένος μέ πνευματικό βίντεο
Χωρίς πλάκα τώρα Xρήστο τό βίντεο είναι αρκετά ενημερωτικό
Σε ποια περιοχή του πλανήτη διαδραματίστηκαν αυτά? ....ή σε ποια χρονική περίοδο εάν είσαι χρονοταξιδιώτης....Α μη γελάς υπάρχουν κάποιοι που το πιστεύουν.
Τους ρώτησα γιατί μας το κρύβουν και μου είπαν ότι δεν μας αφήνουν να πάμε στην άκρη...
Επίσης όταν είπα ότι το φως δεν φτάνει μέχρι την άκρη, απάντησαν ότι ο ήλιος μας είναι πολύ μικρός και δεν φτάνει το φως του για να την φωτίσει.
A pneumatic tool, air tool, air-powered tool or pneumatic-powered tool is a type of power tool, driven by compressed air, supplied by an air compressor. Pneumatic tools can also be driven by compressed carbon dioxide (CO2) stored in small cylinders allowing for portability. Pneumatic tools are safer to run and maintain than their electric power tool equivalents, and have a higher power-to-weight ratio, allowing a smaller, lighter tool to accomplish the same task. General grade pneumatic tools with short life span are commonly cheaper and are also called disposable tools in tooling industries while industrial grade pneumatic tools with long life span are more expensive. In general, pneumatic tools are cheaper than the equivalent electric-powered tools.
Σε ποια περιοχή του πλανήτη διαδραματίστηκαν αυτά? ....ή σε ποια χρονική περίοδο εάν είσαι χρονοταξιδιώτης....
Και όμως ζουν ανάμεσα μας ...
Ένα αιρετικό κείμενο επί του θέματος
Ιωάννη κάνε μια επιστολή προς την Bosch να διορθωθούν.
Απαράδεκτη εταιρεία.
Κοροϊδεύουν τον κόσμο με δήθεν πνευματικους μηχανισμούς.
"μπήκε το μαχαίρι στο κόκκαλο"
Αναφερει το μηχανισμο Μιχαλη ως ηλεκτροπνευματικο.
Γνωριζω τι ειναι τα πνευματικα εργαλεια καθως εχω και στην κατοχη μου τριβεια, τρυπανια, καρφωτικα.
Μόνος λες ότι αναφέρεται στον Μηχανισμό και όχι στο Εργαλείο αλλά παρόλα αυτά εσύ επιμένεις ότι αναφέρεται/ονοματίζει το εργαλείο.
Υπάρχουν τρυπάνια πνευματικά ?
Ιωάννη κάνε μια επιστολή προς την Bosch να διορθωθούν.
Απαράδεκτη εταιρεία.
Κοροϊδεύουν τον κόσμο με δήθεν πνευματικους μηχανισμούς.
"μπήκε το μαχαίρι στο κόκκαλο"
Τρυπάνι γράφοντας εννοώ δραπανο.
Νομίζω είναι κατανοητό.
Εκτός αν πρέπει να πιανομαστε και από τα εύκολα στην κατανόηση.
Εγώ πάντως το ληγω εδώ, δεν έχει νόημα περαιτέρω ανάπτυξης το θέμα.
Ο καθένας ας έχει την άποψή που θεωρεί σωστή και άς είναι ευτυχισμένος.
Δεν μιλάω, δεν μιλάω!!!
Χαχαχα!!!
Ναι καλα κανεις, αυτο ελειπε, αμολησες την παπαρια και αφησες τον Κυριακο μοναχο του, να τον κατακρεουργησουμε))
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.