Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Χαχαχαχα!!!!
Σας χαίρομαι αλλά ας εναρμονιστουμε με το θέμα του τοπικ!

Σωστά....

Εδώ υπάρχει η σωστή απάντηση. :grandpa:

Ηθελα νά ρωτήσω τόν Μιχάλη,μιάς πού έχει δουλέψει καί τά δύο εργαλεία καί έτσι έχει μιά εμπεριστατωμένη άποψη.
Θά ήθελα νά μάθω τίς διαφορές στήν κοπή,στό πάχος ξύλο πού μπορούν νά κόψουν,καί γενικά ότι άλλο αξιοσημείωτο θεωρεί απαραίτητο μεταξύ τής επιτραπέζιας σέγας worx καί τής πριονοκορδέλας proxon.

Η worx κοβει μεχρι 4-5 εκατοστα μαξιμουμ επειδη εχει κοφτη στο υψος. Κοβει ομως δυνατα, εχει ισχυ το μηχανημα.
Η proxxon κοβει τα 4-5 εκατοστα αλλα αν προκειται για σκληρο ξυλο, πας αργα. Ειναι λιγα watt.

Βεβαια οπως γνωριζεις ειναι δυο διαφορετικα εργαλεια που εσυ θες ντε και καλα να τα ταυτισεις και να τα συγκρινεις :))

Eυχαριστώ γιά τήν άμεση απάντηση,αλλά δέν θέλω ντέ καί καλά νά τά ταυτίσω,(σίγουρα είναι διαφορετικά εργαλεία,καί σέ ισχύ,καί σέ τρόπο κοπής,εξού καί πριονοκορδέλα καί επιτραπέζια σέγα πού προανέφερα) απλά ρώτησα γιά νά μάθω τίς διαφορές πού έγραψες παραπάνω.

Παντως Δημητρη αν θες να αναδειξεις (και) τον καλλιτεχνη μεσα σου, παρε πριονοκορδελιτσα. Απειρως πιο ευχαριστο και πολυ πιο δημιουργικο σαν εργαλειο.
Εγω, ουτε που φανταζομουν τη χαρα που μου εχει δωσει μεχρι τωρα.

Ρε παίδες, έχω μία απορία,
Έχει δεί κανείς αυτά τα μηχανήματα 5 εργασιών για ξύλο ?
Για κάποιον diyer μοιάζουν ιδανικά !
ΤΟ συγκεκριμένο δεν θα έλεγα ότι έχει και απαγορευτική τιμή αν αναλογιστείς τι δουλειές μπορείς να κάνεις με αυτό.
https://www.skroutz.gr/s/8178841/Boston-ΖΗ06.html?from=catspan&keyphrase=boston+zh06
20160115142019_boston_zi06.jpeg

Δεν μου παει με τιποτα να δωσω μια μικρη περιουσια για ενα πολυμηχανημα 'κινεζικης' ποιοτητας. Μα με τιποτα :))

Δεν μου παει με τιποτα να δωσω μια μικρη περιουσια για ενα πολυμηχανημα 'κινεζικης' ποιοτητας. Μα με τιποτα :))

+1000,καί να συμπληρώσω γιά ερασιτέχνες σάν τούς περισσότερους από εμάς είναι υπερβολή.

Για το κινεζιά θα συμφωνήσω αν και δεν ξέρω πόσο χαλί ή καλή ποιότητα κατασκευής έχει. Για το εάν είναι πολλά τα λεφτά είναι σχετικό, αμα σκεφτείς πόσα πράγματα μπορεί να κάνει το μηχάνημα. Και πόσα εργαλεία υποτίθεται ότι αντικαθιστά. (τι είναι η ζβουρα?)

Μάκης είσαι οπότε Μακηta θα έπαιρνες.
Έτσι από περιέργεια, σηκώνουν τέτοια τρυπάνια τα makita ή τους πέφτει πολύ? :p

χαχααχ makita δεν μασάνε :grinning-smiley-043
το τρυπάνι είναι 12χ450mm και ήθελα να κάνω τρύπα σε τοίχο για να περάσω σωλήνα αέρα.
Ζορίστηκε λίγο αλλά την έκανε :music-smiley-005: μετά έπεσε σιλικόνη για στοκάρισμα.

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

χαχααχ makita δεν μασάνε :grinning-smiley-043

Παίρνει και λίγο πιο μεγάλο.... -bye-

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Mπα... Αυτό το βιντεάκι βρήκα τυχαία Μιχάλη.
Μια απλή μικρή τριβέλα νομίζω οτι είναι όμως, την βρίσκεις και στην Αθηνάς. Να μην σου πω οτι ίσως της έφτιαξε και μόνος του.
Έχεις κήπο με τέτοιο ωραίο αμμουσερό χώμα ρε μπαγάσα;

Nαι εχω κηπο με μαλακο χωμα και φυτευω δεντρακια που και που.

Τωρα ομως ζηλεψα και θελω να τα φυτευω με το 18βολτο Ryobi μου και αυτο το ειδικο τριβελοbit :)) :ernaehrung004: