Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Αυτό που λέω εγω κοστίζει κοντά στα 3.5 ευρώ. Δεν αξίζει για ρεσώ το συγκεκριμένο της wolfcraft...

Απο μπανγκοκ θα κανει ενα αιωνα ομως...
Το wolfcraft γιατι δεν αξιζει?Καπου βρηκα κατι dewalt, φωτια...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλ

Απο μπανγκοκ θα κανει ενα αιωνα ομως...
Το wolfcraft γιατι δεν αξιζει?Καπου βρηκα κατι dewalt, φωτια...

1 μήνα κάνει και αν το βιάζεσαι με 1 ευρώ πάνω σε μία περίπου εβδομάδα το παίρνεις από το εγγλέζικο μπανκονγκ!!!
Εγώ έτσι πήρα το πρώτο. Το δεύτερο το πήρα από το κινέζικο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσε

1 μήνα κάνει και αν το βιάζεσαι με 1 ευρώ πάνω σε μία περίπου εβδομάδα το παίρνεις από το εγγλέζικο μπανκονγκ!!!
Εγώ έτσι πήρα το πρώτο. Το δεύτερο το πήρα από το κινέζικο.

Πηρα τελικα απο μπανγκογκ, απο ευρωπη με 6 .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προ

Τι προτείνεται ως σετ βελόνι, καλέμι,χούφτα για sds plus?
Επισης τσοκ με κλειδι απο sds Plus σε κανονικο εως 13mm ?
Τι μαρκες προτεινεται?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

https://xideas.gr/ergaleia/exartima...-choufta-sds-plus-60h240-515049-ergaleia.html

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...

Τι προτείνεται ως σετ βελόνι, καλέμι,χούφτα για sds plus?
Επισης τσοκ με κλειδι απο sds Plus σε κανονικο εως 13mm ?
Τι μαρκες προτεινεται?

https://xideas.gr/ergaleia/exartima...-choufta-sds-plus-60h240-515049-ergaleia.html

Bosch, dewalt ή makita. Τιποτα λιγοτερο.

Ποια είναι η διαφορά τους με τα υπόλοιπα ?
Φαίνονται ίδια .Αλλά όποιος γνωρίζει ας το τεκμηριώσει .

Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Ποια είναι η διαφορά τους με τα υπόλοιπα ?
Φαίνονται ίδια .Αλλά όποιος γνωρίζει ας το τεκμηριώσει .

Φαίνονται τα ίδια μόνο στο οπτικό κομμάτι. Όταν τα πιάσεις στα χέρια σου θα καταλάβεις αμέσως την διαφορά στο βάρος... Η βασική διαφορά τους είναι πως η μύτη τους δεν χάνει τις ιδιότητες της στην πολύωρη, συνεχόμενη και βαριά χρήση.... Πίστεψε με έχω αρκετή εμπειρία στα όσα σου αναφέρω.

Bosch, dewalt ή makita. Τιποτα λιγοτερο.

Θα προσθέσω εδώ και τα Hawera και τα Rennsteig. Πάρα πολύ καλές και επώνυμες στον τομέα τους και οι δύο μάρκες.

Τα Hawera ξέρω ότι έχουν καλά τρυπανια αλλά με τα σκάψιματα δεν έχω ασχολειθει. Κατάλαβα που διαφέρουν λοιπόν .Απλά έψαχνα κάτι μέσω ίντερνετ γιατί δεν έχω πολύ χρόνο να πάω στα μαγαζιά .Ξέρουνε κάποιο μαγαζί με καλές τιμές για τα παραπάνω ?

Ευχαριστώ για την απάντηση !

Τα Hawera ξέρω ότι έχουν καλά τρυπανια αλλά με τα σκάψιματα δεν έχω ασχολειθει. Κατάλαβα που διαφέρουν λοιπόν .Απλά έψαχνα κάτι μέσω ίντερνετ γιατί δεν έχω πολύ χρόνο να πάω στα μαγαζιά .Ξέρουνε κάποιο μαγαζί με καλές τιμές για τα παραπάνω ?

Ευχαριστώ για την απάντηση !

https://www.amazon.de/gp/product/B002FTHJKI/ref=ox_sc_sfl_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A1O0H08K2DYVHX

Με τη τιμη αυτη και το τι περιεχει μεσα θα ελεγα οτι ειναι...της πλακας.

Για DIY εργαλείο μια χαρά είναι εκτός εάν θεωρείτε λογικό τα αναλώσιμα να κάνουν 100 ευρώ και το εργαλείο 50 ευρώ

Άμα τα πούλαγε το Lidl θα τα χαρακτηρίζατε VFM.

Για DIY εργαλείο μια χαρά είναι εκτός εάν θεωρείτε λογικό τα αναλώσιμα να κάνουν 100 ευρώ και το εργαλείο 50 ευρώ

Άμα τα πούλαγε το Lidl θα τα χαρακτηρίζατε VFM.

Δεν αναφερθηκα σε diy εργαλειο, ειπα απλα την προσωπικη μου γνωμη απο εμπειρια μου. Ισως επρεπε να διευκρινησω.

Οπως επισης ουτε απο lidl εχω παρει σιδερα και τρυπανια, δεν τα εχω πει ποτε vfm. Αλλα μηχανηματα/εργαλεια ναι, τρυπανια κλπ οχι.